De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zo simpel is het : Bijgevolg : Wie te veel bier drinkt wordt zat,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zo simpel is het : Bijgevolg : Wie te veel bier drinkt wordt zat,"— Transcript van de presentatie:

1 Zo simpel is het : Bijgevolg : Wie te veel bier drinkt wordt zat,
Wie zat is valt in slaap. Hierop wil ik verkondigen : “Wie slaapt kan moeilijk zondigen”. Wie zonder zonde is schiet alvast geen kemel, Zo iemand die gaat recht naar de hemel ! Bijgevolg : Wil je dus ooit in de hemel geraken, Zul je voort moeten maken En de nodige pintjes kraken !

2 Doe ze voor de lol gerust nog maar eens vol !
Het is toch door ieder geweten Eerst leerde je drinken,dan eten Dus mag je op tijd Uit puur dankbaarheid Het drinken dan ook nooit vergeten ! ! Santé Doe ze voor de lol gerust nog maar eens vol !

3 Als het bier is in de man,is de wijsheid in de kan !
BIER EN ZIJN GEZEGDEN : In de hemel is geen bier, daarom drinken wij het hier ! Koud bier maakt warm bloed ! Wijn na bier geeft plezier,bier na wijn geeft venijn ! Bier is gesmolten brood ! Als het bier is in de man,is de wijsheid in de kan ! Ik kan niet goed meer volgen…... koppijn ! ! Santé

4

5 Na een stevige kater,drink je best veel water ! !
Een wandelaar in Maartens-Voeren Die raakte plots over zijn toeren Omdat zijn zoon Swa Na ’t drinken van Spa Luidruchtig in ’t Frans stond te boeren! Oef….

6 Nog wat bierwijsheden :
BIER- FILOSOFIE Het water doet de palen rotten Die het drinken zijn zotten Ik drink liever bier Dan heb ik plezier Al krijg ik een stuk in mijn botten !

7

8 Vóór en ná zes DUVELS EVEN LATEN DRAAIEN

9 Nog maar wat bierwijsheid :
Het gras is groen,de lucht is blauw! Ik ben niet zat,wat klets je nou? Ons Heerke maakte van water wijn,waarom zou drinken dan zonde zijn ? Drinken halveert je leven,maar je ziet wel dubbel zo veel! Daar zijn meer oude zuipers dan oude dokters! Bier met liefde gebrouwen drink je met verstand! Blijf kalm en drink Palm! Niet zitten te zagen maar pinten vragen! Ik drink alleen maar bij twee gelegenheden: 1. Als het regent. 2. Als het niet regent! God zij dank,we zijn weer aan de drank! Wacht eens even,is dat nu mijn eerste biertje van vandaag,of mijn laatste van gisteren ?

10 Westvleteren…Westvleteren... Er is geen beteren!
Wat staat er hier toch te gebeuren ? Mijn Westvleteren is nergens te speuren. Ik ben ten einde raad, Wie zegt mij waar hij staat.? Psst dat is mijne Peteren, Op zoek naar zijn Westvleteren, Kan hij hem niet vinden,och God Dan wordt hij nog zot !! Westvleteren…Westvleteren... Er is geen beteren!

11 Naft genoeg in elk geval, regelrecht naar mijne Westmalle !
Psssst.....mijn kranige oma op weg naar haar stamcafé…… voor een schuimende Westmalle of twee… ! ! ! Naft genoeg in elk geval, regelrecht naar mijne Westmalle ! Ja wat is dat hier allemaal zeg…?

12 Mailtjes hoor.

13 T h e E n d..... maandag 3 april 2017 Groetjes…Martin
Ik heb geen inspiratie meer Ik doe wel voort een andere keer….. maandag 3 april 2017 Groetjes…Martin


Download ppt "Zo simpel is het : Bijgevolg : Wie te veel bier drinkt wordt zat,"

Verwante presentaties


Ads door Google