De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kats en coaching doe, leer, ontwikkel jezelf

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kats en coaching doe, leer, ontwikkel jezelf"— Transcript van de presentatie:

1 Kats en coaching doe, leer, ontwikkel jezelf
Sanneke Kats Als alle antwoorden op jouw vragen in jezelf liggen, dan doe je jezelf tekort als je niet op zoek gaat naar die antwoorden. Ik, personal coach Sanneke Kats van Kats en coaching, reik een begeleidende hand aan in deze zoektocht en haal jouw potentieel naar boven, zodat je het heft in eigen handen kunt nemen en kunt groeien. Ik ga hierin een stapje verder. De manier waarop je zoekt nemen we tijdens het coachtraject onder de loep, zodat je inzicht krijgt in hoe je zaken aanpakt (zelfsturing) en wat daarin wel en niet effectief is. In mijn coaching gebruik ik de methode ‘doe, leer, ontwikkel jezelf’: terwijl je doelgericht aan de slag gaat met het vinden van antwoorden op jouw vraagstuk (‘doe’), ga je tegelijkertijd kijken naar aanverwante vraagstukken die een belangrijke rol spelen in je leven (‘ontwikkel jezelf’). En heel belangrijk: je leert gedurende het coachtraject wat jouw beste aanpak is (‘leer’), zodat je in de toekomst zonder hulp van een coach jouw eigen antwoorden kunt vinden. Een pragmatische aanpak met een lange-termijn-effect, zodat het de investering echt waard is. Dus ben je het zat om lijdend voorwerp te zijn en wil je je zelfsturing veranderen, dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn coachstijl is resultaatgericht, invoelend en zacht confronterend, Ik zoek naar patronen die je onbewust belemmeren, en onbewuste kwaliteiten die je verder kunnen helpen. Wil je eerst kennismaken met jouw manier van zelfsturing (en met Kats en coaching)? Volg dan eerst de workshop ‘Inzicht in jouw zelfsturing’. Mocht je vervolgens een coachtraject met mij ingaan, dan is het intakegesprek gratis. In de volgende slides lees je meer over de methode, de aanpak en de workshop. Wil je direct contact opnemen? Stuur dan een naar

2 doe, leer en ontwikkel jezelf*
Je gaat direct met je belangrijkste vraagstuk aan de slag. Nadruk ligt hier op een doel op korte termijn en het bedenken en uitvoeren van acties. Je leert gedurende het coachtraject wat jouw beste aanpak is. Je vergroot hiermee je zelfsturend vermogen. Aanverwante vraagstukken die een rol spelen in je leven, komen aan de orde. ONTWIKKEL jezelf LEER *) geïnspireerd door ‘ontwikkelingsgericht coachen’ van psycholoog Rudy Vandamme, Coaching & Co.

3 aanpak ‘doe, leer, ontwikkel jezelf’ stap voor stap
Stap voor stap bewandelen we het pad van je ontwikkeling aan de hand van de methode. Eerst bespreken we de reden waarom je gecoacht wilt worden (bijv. een andere baan zoeken). We gaan hiermee heel concreet aan de slag. Je gaat een doel vastleggen en acties bedenken waarmee je aan de slag gaat. Vervolgens gaan we kijken met welke stap in je ontwikkeling dit vraagstuk te maken heeft (meer zelfvertrouwen krijgen of een helderder beeld krijgen van je loopbaanontwikkeling). Ook hiervoor ga je acties bedenken en ermee aan de slag. Tijdens de gesprekken zal je leerstijl (je zelfsturing) regelmatig aan bod komen. Hoe ben jij gewend zaken aan te pakken? Welke onbewuste patronen belemmeren je in je aanpak? En hoe kun je je aanpak verbeteren?

4 workshop ‘Hoe leer ik hoe ik leer?’
Krijg inzicht in jouw zelfsturing Loop jij altijd tegen dezelfde muren op? Zie jij vaak beren op de weg? Of ga je soms te snel op je doel af? En kom je hier niet verder mee? Volg dan de workshop ‘Inzicht in jouw zelfsturing’ van Kats en coaching. Deze drie uur durende workshop geeft je inzicht en inspiratie hoe je vastgelopen patronen in jouw manier van leren en aanpakken, oftewel “zelfsturing”, kunt doorbreken. Met als doel meer grip op jezelf te krijgen en je verder te ontwikkelen. Duur: 3 uur Kosten: 59,50 euro p.p. inclusief btw Data: volgt (najaar 2010) Locatie: volgt (omgeving Utrecht) Minimaal aantal deelnemers: 4

5 meer informatie Ben je geïnteresseerd in het programma van de workshop of in een coachingstraject, stuur dan een naar met vermelding van je telefoonnummer en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Geef ook aan op welk moment ik je het beste kan bellen. Coachingstraject: het eerste gesprek is een intakegesprek, waarin we met elkaar kennis kunnen maken en bespreken waarom je gecoacht wilt worden. De duur van het traject kunnen we tijdens dit gesprek bepalen. Na het intakegesprek laat je me weten of je met mij als coach verder wilt. Wil je eerst weten welke tarieven ik hanteer? Stuur mij dan een naar bovenstaand adres met in de onderwerpbalk ‘tarieven Kats en coaching’. Nog meer informatie en blog posts kun je vinden op mijn weblog:


Download ppt "Kats en coaching doe, leer, ontwikkel jezelf"

Verwante presentaties


Ads door Google