De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Werkplekken 1-persoonsruimte stiltewerkplek Een afgesloten ruimte voor 1 persoon, geschikt voor activiteiten die veel concentratie vereisen (lezen, schrijven,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Werkplekken 1-persoonsruimte stiltewerkplek Een afgesloten ruimte voor 1 persoon, geschikt voor activiteiten die veel concentratie vereisen (lezen, schrijven,"— Transcript van de presentatie:

1 werkplekken 1-persoonsruimte stiltewerkplek Een afgesloten ruimte voor 1 persoon, geschikt voor activiteiten die veel concentratie vereisen (lezen, schrijven, denken) of vertrouwelijk zijn. Een afgesloten ruimte voor 1 persoon, die flexibel gebruikt kan worden voor activiteiten die veel concentratie vereisen (maximaal een halve dag). 2-persoonsruimte Een afgesloten ruimte voor 2 personen, geschikt voor semi-geconcentreerd werk en samenwerking in klein teamverband. teamwerkplek Een afgesloten ruimte voor 3 of meer personen, geschikt voor teamwerk, of routinematige activiteiten (@@maar moeten we het dan een teamruimte noemen?) open werkruimte Half open werkruimte Een open ruimte voor meerdere personen, geschikt voor activiteiten die vragen om interne communicatie, of relatief weinig concentratie vereisen. Een half-open ruimte voor meerdere personen, geschikt voor activiteiten die vragen om interne communicatie, of relatief weinig concentratie vereisen. Half hoge scheidingen kunnen gebuikt worden om bijv. teams te groeperen loungewerkplek Een half-open werkplek voor 2 tot 4 personen met het uiterlijk van een bank of café zitje.

2 overlegruimten kleine overlegruimte grote overlegruimte Een afgesloten ruimte voor overleg met 2 tot 4 personen. Denk aan kleine vergaderingen en vertrouwelijke gesprekken, Door op de kamer te overleggen hebben anderen geen last van het geluid. De ruimte is vrij te gebruiken. Een afgesloten ruimte voor overleg met 4 tot 8 personen. Denk aan vergaderingen en gepland overleg. brainstormruimte Een afgesloten ruimte voor ‘brainstormachtige’ activiteiten. De indeling van de kamer is flexibel. De ruimte is voorzien van speciale inventaris zoals whiteboards en flipovers. open overlegruimte (klein) open overlegruimte (groot) Een open ruimte voor kort informeel overleg met 2 tot 4 personen. Een open ruimte voor informeel overleg met meer dan 4 personen. ontmoetingsruimte Een open ruimte met bijvoorbeeld statafels waaraan medewerkers makkelijk en snel kunnen overleggen.

3 faciliteiten print/ kopieerruimte dynamisch archief Afgesloten ruimte met (decentrale) print- en kopieerfaciliteiten. Een open of gesloten ruimte voor de opslag van documenten die regelmatig worden geraadpleegd in de dagelijkse bedrijfsvoering. pantry Een open of gesloten ruimte ruimte waar gebruikers terecht kunnen voor versnaperingen. Er zijn voorzieningen zoals een warmedrankenautomaat of een watercooler. pauzeplek Open ruimte nabij pantry voor pauze of informeel overleg. postvakken rookruimte Een open of gesloten ruimte waar gebruikers hun post kunnen halen of wegbrengen. Bij een flexibel kantoorconcept is dit ook de plek waar flexkoffers/flextassen ‘geparkeerd’ worden. Een afgesloten ruimte voor rokers. wacht/ ontvangstruimte Een ruimte waar bezoekers ontvangen worden en kunnen wachten op hun afspraak. De ruimte kan in een verkeersruimte gelegen zijn. Kofferstalling of Lockers Een ruimte waar medewerkers terecht kunnen voor hun persoonlijke spullen (‘flexkoffer’, draadloze telefoon, …) voordat ze naar een flexibele werkplek op zoek gaan


Download ppt "Werkplekken 1-persoonsruimte stiltewerkplek Een afgesloten ruimte voor 1 persoon, geschikt voor activiteiten die veel concentratie vereisen (lezen, schrijven,"

Verwante presentaties


Ads door Google