De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

werkplekken 1-persoonsruimte open werkruimte stiltewerkplek

Verwante presentaties


Presentatie over: "werkplekken 1-persoonsruimte open werkruimte stiltewerkplek"— Transcript van de presentatie:

1 werkplekken 1-persoonsruimte open werkruimte stiltewerkplek
Een afgesloten ruimte voor 1 persoon, geschikt voor activiteiten die veel concentratie vereisen (lezen, schrijven, denken) of vertrouwelijk zijn. Een open ruimte voor meerdere personen, geschikt voor activiteiten die vragen om interne communicatie, of relatief weinig concentratie vereisen. stiltewerkplek Half open werkruimte Een afgesloten ruimte voor 1 persoon, die flexibel gebruikt kan worden voor activiteiten die veel concentratie vereisen (maximaal een halve dag). Een half-open ruimte voor meerdere personen, geschikt voor activiteiten die vragen om interne communicatie, of relatief weinig concentratie vereisen. Half hoge scheidingen kunnen gebuikt worden om bijv. teams te groeperen 2-persoonsruimte loungewerkplek Een afgesloten ruimte voor 2 personen, geschikt voor semi-geconcentreerd werk en samenwerking in klein teamverband. Een half-open werkplek voor 2 tot 4 personen met het uiterlijk van een bank of café zitje. teamwerkplek Een afgesloten ruimte voor 3 of meer personen, geschikt voor teamwerk, of routinematige activiteiten moeten we het dan een teamruimte noemen?)

2 overlegruimten kleine overlegruimte open overlegruimte (klein)
Een afgesloten ruimte voor overleg met 2 tot 4 personen. Denk aan kleine vergaderingen en vertrouwelijke gesprekken, Door op de kamer te overleggen hebben anderen geen last van het geluid. De ruimte is vrij te gebruiken. Een open ruimte voor kort informeel overleg met 2 tot 4 personen. grote overlegruimte open overlegruimte (groot) Een afgesloten ruimte voor overleg met 4 tot 8 personen. Denk aan vergaderingen en gepland overleg. Een open ruimte voor informeel overleg met meer dan 4 personen. brainstormruimte ontmoetingsruimte Een afgesloten ruimte voor ‘brainstormachtige’ activiteiten. De indeling van de kamer is flexibel. De ruimte is voorzien van speciale inventaris zoals whiteboards en flipovers. Een open ruimte met bijvoorbeeld statafels waaraan medewerkers makkelijk en snel kunnen overleggen.

3 faciliteiten print/ kopieerruimte postvakken dynamisch archief
Afgesloten ruimte met (decentrale) print- en kopieerfaciliteiten. Een open of gesloten ruimte waar gebruikers hun post kunnen halen of wegbrengen. Bij een flexibel kantoorconcept is dit ook de plek waar flexkoffers/flextassen ‘geparkeerd’ worden. dynamisch archief rookruimte Een open of gesloten ruimte voor de opslag van documenten die regelmatig worden geraadpleegd in de dagelijkse bedrijfsvoering. Een afgesloten ruimte voor rokers. pantry wacht/ ontvangstruimte Een open of gesloten ruimte ruimte waar gebruikers terecht kunnen voor versnaperingen. Er zijn voorzieningen zoals een warmedrankenautomaat of een watercooler. Een ruimte waar bezoekers ontvangen worden en kunnen wachten op hun afspraak. De ruimte kan in een verkeersruimte gelegen zijn. pauzeplek Kofferstalling of Lockers Open ruimte nabij pantry voor pauze of informeel overleg. Een ruimte waar medewerkers terecht kunnen voor hun persoonlijke spullen (‘flexkoffer’, draadloze telefoon, …) voordat ze naar een flexibele werkplek op zoek gaan


Download ppt "werkplekken 1-persoonsruimte open werkruimte stiltewerkplek"

Verwante presentaties


Ads door Google