De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

T.R.O. doelstelling Doelstelling ?.

Verwante presentaties


Presentatie over: "T.R.O. doelstelling Doelstelling ?."— Transcript van de presentatie:

1 T.R.O. doelstelling Doelstelling ?

2 Doelstelling Simpel Snel Effectief T.R.O. gedachte goed T.R.O. Simpel

3 T.R.O. tekenen T.R.O. T.R.O. Tekenen - Tekenen

4 T.R.O. tekenblad kozijn Kozijntekening vanuit een caddontwerp

5 T.R.O. tekenblad voorgevel
Voor- en/of achtergevel aanzicht tonen in verzamelblad

6 T.R.O. bestelformulier Formulier 4 kozijnen op A4 blad ook via te sturen als bestelformulier

7 T.R.O. tekenblad betsaand en nieuw
Bestaande kozijn in gevel Nieuwe kozijn in gevel geplaatst

8 T.R.O. rekenen T.R.O. T.R.O. Tekenen Rekenen - Tekenen - Rekenen

9 T.R.O. calculatie kozijnen
In een excelsheet de gehele prijsopbouw van alle onderdelen van het kozijn Met bruto- ,korting- ,opslag- en inkoop bedragen ex- en in- BTW

10 T.R.O. calculatie randartikelen
Zelf al uw eigen artikelen bepalen met hun eigen eenheden en eenheidsbedragen en alleen door deze aan te klikken worden deze bij uw kozijn meegenomen.

11 T.R.O. T.R.O. offerte - Tekenen - Rekenen - Offreren T.R.O. Tekenen

12 T.R.O. documenten 1. U bepaalt zelf uw eigen opmaak
2. Tekst simpel aan te passen in Word 3. Uw eigen logo mee laten printen 4. Verschillende opmaak mogelijk

13 T.R.O. conclusie Het snelle ,simpele software systeem voor al uw kozijn aanbiedingen

14 T.R.O. software ? Is ons softwaresysteem geschikt voor U ? Geschikt
Ongeschikt U bent bereidt c.a. 1 uur per module tijd vrij te maken om het systeem te leren. Het is voor u onmogelijk om per module 1 uur ongestoord tijd te kunnen vrij maken. U vindt het fijn om met een systeem te werken waarbij men met vragen en op- of aanmerkingen terecht kunt bij het softwarebedrijf. U wilt een systeem kopen en verder alles zelf oplossen. Veel op- en aanmerkingen hebben maar die niet kunnen ventileren naar het software bedrijf. Geen probleem om met vragen contact op te nemen met het software bedrijf middels : fax , of telefoon. Geen tijd hebben om de “pen” te pakken of de telefoon om iets duidelijk te maken. Systeem wat up to date blijft mee groeit met de gebruiker en zaken die zich voordoen in de wereld van automatisering. Geen behoefte hebben aan relevante updates , liever aan het oude vertrouwde blijven vasthouden.Wel nieuwe pc’s aanschaffen maar de software niet aanpassen. Werken met een flexibel systeem wat tegelijkertijd een open- of gesloten structuur heeft. Niet kunnen werken met een systeem wat meerdere oplossingen heeft om uw aanbieding te kunnen maken. Voor mensen zonder kennis van zaken toch kunnen werken met ons software systeem.

15 Uw manier van werken is of wordt :
T.R.O. uw manier Is ons softwaresysteem geschikt voor U ? Geschikt Ongeschikt Uw manier van werken is of wordt : - schets / klad te maken van uw kozijnen. - doet alles uit het hoofd , ongeduldig. - nadenken voor u begint . - eerst maar iets doen , daarna alles willen aanpassen. - u heeft geen problemen met korte zinnen lezen - vast te blijven houden aan andere systemen. - met 1 druk op de knop iets aangepast te kunnen hebben , wetende dat niet alles veranderd. - met 1 druk op de knop alles aangepast te kunnen hebben. - er zelf als ondernemer niet achter staan maar weten dat het een noodzakelijk stuk gereedschap is voor uw verkoper. - eigenlijk liever een woning binnen loopt achter- en voorgevel in zich op neemt en op de achterkant van zijn/haar visite kaartje een bedrag noteren. Vertrouwen hebben in een bedrijf die al 26 jaar bezig is in de kozijnen wereld.Dit bedrijf gestart is van uit een bouwkundige achtergrond. Kiest voor snel en vluchtige contacten. Geen problemen te hebben om met een software bedrijf te werken die geen verstand hebben van de bouwwereld.

16 Uw kozijn- , dakkapel leverancier :
T.R.O. leverancier Is ons softwaresysteem geschikt voor U ? Uw kozijn- , dakkapel leverancier : - Ziet de meerwaarde van een teken- , reken- , offerte - en bestelsysteem en doet die investering voor U !! - Gaat mee met hun tijd , investeert in een nieuw Cadd systeem voor U !! - weet dan als u deze bestellingen middels het formulier doet er minder kans op foutieve bestellingen zijn. Uw Voordeel ?: - Als u met het bestelformulier gaat werken snellere afwerking van uw bestelling. - u een richtprijs heeft bij uw aanbieding. - dit software systeem een verlengstuk is voor uw aanbiedingen naar uw klanten toe. - U alle zaken,materialen ,arbeid ook mee kunt nemen bij uw aanbieding naar uw klant toe !

17 T.R.O. slot Joon Automatisering OOSTZAAN


Download ppt "T.R.O. doelstelling Doelstelling ?."

Verwante presentaties


Ads door Google