De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Marjon Schiltman Van testassistent en gastvrouw naar voedingscoach en gewichtspsycholoog Op zoek naar een leuke, inspirerende en faciliterende functie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Marjon Schiltman Van testassistent en gastvrouw naar voedingscoach en gewichtspsycholoog Op zoek naar een leuke, inspirerende en faciliterende functie."— Transcript van de presentatie:

1 Marjon Schiltman Van testassistent en gastvrouw naar voedingscoach en gewichtspsycholoog Op zoek naar een leuke, inspirerende en faciliterende functie

2 Duizend-dingen-doekje
Als gastvrouw en secretaresse ben ik begonnen bij notaris Vos in Dronten. Een leuke tijd en een inspirerende start van een werkend leven. Ik werd gezien als het visitekaartje, want ik was altijd zo vriendelijk en hulpvaardig. Testamenten & huwelijkse voorwaarden waren deel van mijn werk en regelmatig ging ik met de notaris op pad, veilingen en boeldagen. Daarna werd ik, in Zwolle, psychologisch assistent bij Vogelweyde. Kleine baby’s en peuters testen, coördinator van het brengen van de meervoudig gehandicapte kinderen naar de dagopvanggroepen en weer naar huis. En natuurlijk gastvrouw... Af en toe invallen in de groep… Loonadministratie … Mijn start als duizend-dingen-doekje… Na een tijdje werd ik overgehaald om de administratie op te zetten voor het net gestarte Ergonomisch Adviesbureau Zwolle. De toenmalig directeur van het revalidatiecentrum De Vogellanden was erg gecharmeerd van de managementinformatie die ik aanleverde, dus al vlot heb ik ook de administratie opgezet voor de net gestarte Ondernemingsraad en werd ik het aanspreekpunt voor het Epileptisch centrum in Zwolle. In deze tijd ben ik begonnen met mijn studie Psychologie (Arbeid en gezondheid)

3 Mens en werk Na 8 jaar kreeg ik de gelegenheid om psychologisch assistent, office manager en stagiaire Arbeidspsychologie te zijn bij Human Consult. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen. In deze toch wel mannen-met-pakken wereld werd ik al gauw onder supervisie de coach/adviseur van mensen met burn-out klachten (vitaliteitsproblematiek, werk & welbevinden, loopbaancoach). Door steeds meer bezig te zijn met vitaliteitsproblematiek en mijn eigen interesse in gezonde voeding en Ayurveda, ontving ik als freelancer/zelfstandige steeds meer mensen die problemen hadden met het op gewicht blijven, graag meer wilden weten over gezond eten, en mensen die tegen eetgedrag problematiek aanliepen. De reden om mijn studie weer op te pakken en meer te richten op gezondheidspsychologie. Nog steeds val ik als freelance assessor in bij Meurs HRM, sporadisch, omdat de vestiging Zwolle er niet meer is.

4 Mijn kwaliteiten Ik ben van vele markten thuis: ik weet veel van computers en alles wat computers aan het werk zet, Social media, schrijven van (web)teksten, maken van websites, secretariële ondersteuning, ik heb een brede algemene kennis, ben jong van geest en heb veel levenservaring Ik heb én werkervaring als office manager, gastvrouw, secretaresse én als coach/adviseur/rollenspeler Ik heb diverse cursussen en opleidingen gedaan – klik hier voor mijn CV! Ik ben ondernemend, proactief, vriendelijk, enthousiast, loyaal, accuraat, meelevend, flexibel Een vorige ‘baas’ noemde mijn een echte ontwikkelaar; ik houd van nieuwe dingen opzetten en dat tot in de puntjes laten verlopen Geen 9 tot 5 mentaliteit

5 Mijn ambities Ik ben zelfstandig voedingscoach & gewichtspsychologe en dat werk geeft mij veel voldoening Daarnaast ben ik nog volop bezig met mijn studie gezondheidspsychologie Af en toe word ik nog opgeroepen als freelance assessor Secretarieel ondersteun ik de Medische staf van de Vogellanden, m.n. het notuleren van stafvergaderingen. Hier haal ik echter niet veel voldoening uit. Het werk als voedingscoach is veelal in de avonduren, mijn studie verloopt zonder hobbels en alle kinderen zijn uitgevlogen; ik heb dus tijd over en een flexibele agenda! Ik ben op zoek naar een leuke baan ernaast van ongeveer 10 a 12 uur per week, het liefst als duizend- dingen-doekje en in een omgeving waar ik veel affiniteit mee heb (Arbeid en gezondheid, voeding en gezondheid, psychologie)

6 Wie weet kunnen wij samen de bal hoog houden!
Marjon Schiltman Tel.:


Download ppt "Marjon Schiltman Van testassistent en gastvrouw naar voedingscoach en gewichtspsycholoog Op zoek naar een leuke, inspirerende en faciliterende functie."

Verwante presentaties


Ads door Google