De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik ben VERMIST sinds 16 maart 2007 OPSPORING VERZOCHT.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik ben VERMIST sinds 16 maart 2007 OPSPORING VERZOCHT."— Transcript van de presentatie:

1

2 Ik ben VERMIST sinds 16 maart 2007 OPSPORING VERZOCHT

3 Weet iemand waar ik nu woon?

4 Mijn baasjes zijn heel verdrietig en missen mij heel erg.

5 Mijn naam is Gabbertje Op 16 maart jl. waren we voor een weekend in De Bosrand, onderdeel van Vakantiepark Herperduin in Herpen. Om 16.30 uur, na het uitpakken, verdwijnt Gabber, onze wit-zwarte kater, van het ene op het andere moment, terwijl wij er vlakbij waren. We zijn direct een hele zoektocht gestart (van vrijdag 16.30 uur tot maandag 12.45 uur), maar zonder resultaat. Het is onbegrijpelijk, waar Gabber zo snel gebleven is omdat het een heel rustige en trouwe kater is. We hebben daarna nog veel gezocht, een heel netwerk van mensen benaderd en veel hulp gekregen. Maar niemand heeft Gabber gezien.

6 Ik ben voor het laatst gezien in Herpen en daar in 2007 per ongeluk de weg kwijtgeraakt Hij is een kater, die het reizen gewend is en al jaren meegaat op vakantie en weekenden met de auto. En altijd (ook thuis), blijft hij in de buurt en wacht op ons. Wij, Gabber en zijn baasjes, zijn zeer hecht. We hebben vele mensen aangesproken en overal flyers in de bus gedaan. Hetzelfde hebben we gedaan in Berghem, Oss, Herpen, Schaijk en Ravenstein. Overal, waar mogelijk, zijn flyers opgehangen. We kregen veel telefoontjes, overal vandaan en veel hulp. Maar Gabber was onvindbaar.

7 Of iemand heeft mij meegenomen Tussen alle bedrijven door hebben we wederom alle regionale huis-aan-huis bladen benaderd, kranten, Amivedi, alle dierenasiels (landelijk), dierenartsen (eerst in de omgeving Oss, daarna in de omgeving Helmond), geldt ook voor Dierenambulances en kattenopvang (zoals bv. Dierenthuis). En mensen, die een belangrijke taak hebben binnen de dierenwereld of veel met dieren te maken hebben. Er is niets te noemen, wat we tot nu toe niet hebben gedaan.

8 Maar we gaan dapper door. Met ons heel veel dierenvrienden (uit het hele land), die ons trouw zijn en blijven en steeds met allerlei tips komen. Er is zelfs één geweldige kattenvriendin, die vecht om Gabber bij SBS6 in "Hart van Nederland" te krijgen. Wij zijn hen allen erg dankbaar.

9 Help mij alsjeblieft. Ik ben al 3 jaar onderweg en wil zo graag terug naar huis. Mijn baasjes hebben alles al gedaan om mij te vinden maar zonder succes. Misschien houdt iemand mij gevangen zodat ik niet kan weglopen

10 We blijven zoeken naar Gabber en hopen dat iemand ons kan helpen. Iedereen die van dieren houdt en er ooit eentje is kwijtgeraakt weet hoeveel pijn en verdriet dit doet. Stuur dit alsjeblieft door naar iedereen die je kent. Zodat heel Nederland weet wie ik ben. HELP ME ALSJEBLIEFT!!!!!! Nu, vóór de vakantie-periode, hebben wij dierenpensions, dierenartsen en dierenasielen met pensionfunctie bezocht. Je weet maar nooit. We brengen betreffende mensen op de hoogte en geven een flyer. Iedereen is heel behulpzaam. Dit persoonlijk contact is erg belangrijk. Mensen komen met tips of verwijzen ons door. We hopen en geloven.

11 Mocht u weten waar ik ben neem dan alsjeblieft contact op met mijn echte baasjes. Het emailadres is: cobyvanbreda@versatel.nl Het telefoonnummer is: 046 – 4518540 en 06 - 26788078 cobyvanbreda@versatel.nl Wil je het hele verhaal lezen? Stuur dan een mailtje naar bovenstaand emailadres


Download ppt "Ik ben VERMIST sinds 16 maart 2007 OPSPORING VERZOCHT."

Verwante presentaties


Ads door Google