De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rondo Ik was een magere straatkat zonder naam en zonder thuis.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rondo Ik was een magere straatkat zonder naam en zonder thuis."— Transcript van de presentatie:

1 Rondo Ik was een magere straatkat zonder naam en zonder thuis. In het asiel kreeg ik de naam Rondo. Ik heb Aids daarom woon ik bij Dierenthuis Ik zoek nog adoptanten, wilt u dat zijn?

2 Kees Dit is Kees, de mascotte van de actie 'Dierenthuis naar Almere'. Hij is één van de 300 aids-en leucosekatten van Dierenthuis. Schuw, onbenaderbaar maar prachtig.

3 Herrie Dierenthuis heeft Nederlandse en Belgische bewonertjes. Zoals deze lieve kater Herrie. Deze ex zwerver zou de huiskat van dierenkliniek Jol uit Lelystad worden. Iedereen was weg van hem. Het lot bepaalde anders. Ook Herrie heeft Aids. Dankzij de dierenartsen van de kliniek kon Herrie naar dierenthuis. Ook hij zoekt nog adoptanten.

4 Kamir Wij willen geen spuitje, geen leven op straat of een levenslang verblijf in een bench. Een veilig en gezellig thuis, daar hebben wij toch recht op.

5 Streep U kunt ons helpen door ons te adopteren of mee te doen aan de tien euroactie. Bouw mee aan onze toekomst, steen voor steen. Voor de eerste aanbetaling is veel geld nodig. Hiermee kunnen we een start maken met de bouw van het nieuwe onderkomen in Almere. Giro Kijk ook op:

6 U kunt ook op andere manieren helpen.
Hart van Nederland is op zoek naar 'het hart van nederland'. Iemand die zich vrijwillig inzet om de wereld een stukje beter te maken. Aandacht op t.v. is voor Dierenthuis onbetaalbaar. Stem op beheerder Alice van Duijn. En stem daarmee voor alle dieren die Dierenthuis zo hard nodig hebben. Harrie

7 Piraat Stuur deze powerpoint door naar zoveel mogelijk dierenvrienden. Kattenforums, clubs, verenigingen en iedereen waarvan u denkt dat zij kunnen helpen. Help mee onze droom voor de dieren waar te maken. Samen staan we sterk.

8 Gismo U bent van harte welkom ons te bezoeken. Van maandag t/m zaterdag tussen 2 en 4 uur. Op afspraak.

9 Gijsje Natuurlijk hoeft u niets mee te nemen. Maar als u dat wel wilt zijn wij blij met: Allesreiniger, bleekmiddel, keukenrollen, fleecedekentjes, blikvoer (Gourmet/ Whiskas), sardientjes.

10 Freek Bedankt voor uw aandacht, uw steun en uw trouw. Blijf van ons houden. Wij zijn gelukkig, wij zijn het waard!

11 Colofon Stichting FIV-FeLV onderdeel van: Stichting Dierenthuis Bakelseweg 27 5735 SC Aarle Rixtel Tel: Foto’s gemaakt door: Saskia Blok Tekst gemaakt door: Annet Dierick


Download ppt "Rondo Ik was een magere straatkat zonder naam en zonder thuis."

Verwante presentaties


Ads door Google