De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

HelpITonline.nl  HelpITonline is gespecialiseerd in het schoonmaken van uw toetsenbord en het reinigen van computers.  De Arbo-wet stelt eisen aan de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "HelpITonline.nl  HelpITonline is gespecialiseerd in het schoonmaken van uw toetsenbord en het reinigen van computers.  De Arbo-wet stelt eisen aan de."— Transcript van de presentatie:

1 HelpITonline.nl  HelpITonline is gespecialiseerd in het schoonmaken van uw toetsenbord en het reinigen van computers.  De Arbo-wet stelt eisen aan de hygiëne op de werkplek. Elektronische apparaten vormen een bron van bacteriën en stof.  Met HelpITonline hebt u de oplossing binnen handbereik.

2 HelpITonline.nl  Automatiseringsapparatuur valt buiten het werkgebied van de reguliere schoonmaakbedrijven. Storingen als gevolg van vervuiling, maar ook onhygiënische werksituaties zijn het resultaat. Dit leidt niet alleen tot ergernis en ziekteverzuim; u verliest bovendien kostbare werktijd. Naast het reinigen kunnen wij ook gelijktijdig de systemen onderhouden en de gebruikersprofielen opschonen (kortere inlogwachttijden).  Tevens is het mogelijk om tijdens deze werkzaamheden de systemen van nieuw (groter) geheugen te voorzien waardoor deze weer geheel bij de tijd zijn.

3 HelpITonline.nl  Een toetsenbord verzamelt gemiddeld twee gram rommel per maand, zoals stof, haren, kruimels en andere etensresten. En wat te denken van de (niet altijd zichtbare) sporen van vieze vingers. Als u daarbij bedenkt dat toetsenborden en telefoons vaak door meerdere mensen worden gebruikt…  De prestaties van een vervuilde computer wordt sterk verminderd waardoor u in uw werkzaamheden behoorlijk gehinderd wordt.

4 HelpITonline.nl Wat wij doen Wat wij doen Reinigen van het toetsenbord Reinigen van het toetsenbord Haren kruimels en ander vuil uit het toetsenbord verwijderen en deze afnemen met onze desinfecteerde spray Haren kruimels en ander vuil uit het toetsenbord verwijderen en deze afnemen met onze desinfecteerde spray Schoonmaken computer intern (stofzuigen en koelribben vrij van stof) Schoonmaken computer intern (stofzuigen en koelribben vrij van stof) computerkast leegzuigen en met luchtdruk de koelribben schoonmaken zodat er weer sprake is van een optimale koeling computerkast leegzuigen en met luchtdruk de koelribben schoonmaken zodat er weer sprake is van een optimale koeling Geheugen banken stofvrij maken (tevens geheugen check uitvoeren) Geheugenbanken vrij van stof maken en checken of de geheugen modules van het zelfde type (snelheid) zijn en eventueel in overleg met ICT gelijktijdig een upgrade van het geheugen uitvoeren

5 HelpITonline.nl Opschonen van gebruikers profielen (evt. ook gebruikersprofielen op de server) Opschonen van gebruikers profielen (evt. ook gebruikersprofielen op de server) lokale profielen opschonen en in overleg met ICT de profielen op de profiel locatie op de server en het opschonen van overbodige ballast lokale profielen opschonen en in overleg met ICT de profielen op de profiel locatie op de server en het opschonen van overbodige ballast Werkplek reinigen en vrij van bacteriën maken Werkplek reinigen en vrij van bacteriën maken Werkplek afnemen en met onze desinfecteerde spray vrij van bacteriën maken Werkplek afnemen en met onze desinfecteerde spray vrij van bacteriën maken Inventarisatie van klachten van gebruikers Inventarisatie van klachten van gebruikers Indien mogelijk kunnen kleine non-impact problemen gelijk opgelost worden overige zaken zullen doorgegeven worden aan de betreffende ict beheerder om dit in overleg op te lossen Indien mogelijk kunnen kleine non-impact problemen gelijk opgelost worden overige zaken zullen doorgegeven worden aan de betreffende ict beheerder om dit in overleg op te lossen

6 HelpITonline.nl Met HelpITonline hebt u de oplossing binnen handbereik.  Met vriendelijke groet  Martin van der Woude  Telefoon: 0640102987  www.HelpITonline.nl www.HelpITonline.nl  info@helpitonline.nl  martin@helpitonline.nl


Download ppt "HelpITonline.nl  HelpITonline is gespecialiseerd in het schoonmaken van uw toetsenbord en het reinigen van computers.  De Arbo-wet stelt eisen aan de."

Verwante presentaties


Ads door Google