De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Licht... Zoals U dat wenst..... Het licht speelt een belangrijke rol in het leven van de mens. Onze huidige maatschappij stelt steeds hogere eisen aan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Licht... Zoals U dat wenst..... Het licht speelt een belangrijke rol in het leven van de mens. Onze huidige maatschappij stelt steeds hogere eisen aan."— Transcript van de presentatie:

1 Licht... Zoals U dat wenst..... Het licht speelt een belangrijke rol in het leven van de mens. Onze huidige maatschappij stelt steeds hogere eisen aan een juiste balans tussen functionaliteit van onze lichtregulering en het creëren van de juiste sfeer. Dojglass is de perfecte oplossing om deze balans tot stand te brengen. Onze in dubbel glas geïntegreerde jaloezie stelt u in staat het licht te regelen en het zonlicht te manipuleren en zo de juiste sfeer te creëren. Tevens heeft u de mogelijkheid van buitenaf zichtbaar te zijn of u af te schermen om uw privacy te beschermen. Tot slot is Dojglass onderhoudsvrij, hygiënisch en toepasbaar in elk gewenst interieur.

2 TOEPASSING Omdat de dubbele beglazing de jaloezie beschermt tegen vuil, stof, lucht en incidentele beschadiging is Dojglass uitermate geschikt voor ruimtes waar hygiëne en veiligheid van belang zijn. Met zijn modern design heeft Dojglass zijn intrede gemaakt in architectonisch opvallende en prestigieuze projeketen.

3 Daarom adviseren wij Dojglass voor:
• Ziekenhuizen, verzorgingshuizen en instellingen. • Kantoren en banken. • Openbare gebouwen. • Scholen. • Woningen en appartementen. • Laboratoria.

4 Glaskeuze: Heeft u bijzondere eisen met betrekking tot veiligheid? Heeft u thermische of akoestische wensen? Dojglass is leverbaar in alle uitvoeringen passend bij uw persoonlijke omstandiheden. Om aan uw wensen tegemoet te komen kan Dojglass ingebouwd worden tussen verschillende glassoorten. Tevens is het mogelijk het dubbele glas te voorzien van een gasvulling.

5 Waarom Dojglass? Er zijn vele redenen om te kiezen voor Dojglass. Doordat de jaloezie is geïntegreerd in dubbel glas wordt slijtage en vervuiling voorkomen. Tevens is Dojglass zeer eenvoudig in te bouwen en toepasbaar in zowel aluminium, houten en kunststof kozijnen. Dojglass is een systeem met de mogelijkheid om de jaloezieën te laten kantelen, op te trekken en neer te laten. Deze bediening geschiedt middels een ketting, elektrische motor al of niet met afstandsbediening of knop.

6 Verder heeft Dojglass:
Uitstekende thermische eigenschappen. Een geluidsabsorberende werking. Een fraai design gecombineerd met een uitmuntende kwaliteit.

7 Dojglass is leverbaar in 16 kleuren en daardoor
toepasbaar in elk gewenst interieur zowel zakelijk als in de particuliere sfeer.

8 Ketting De bediening geschiedt door middel van een kunststof ketting. De jaloezie is zowel kantelbaar (180º) als op te trekken en neer te laten.

9 Met motor Een 24V aangedreven motor. De jaloezie is zowel kantelbaar, optrekbaar en neer te laten. Optioneel leverbaar met afstandbediening.

10 Knop De bediening geschiedt door middel van een draaiknop. De jaloezie is uitsluitend kantelbaar (180º).

11 Garantie Garantie U heeft garantie op de werking van de jaloezie en de dichtheid van het dubbele glas. Nogmaals de voordelen op een rijtje. • De best mogelijke zon - en lichtregulering. • Stof – en onderhoudsvrij. • Top-Design. • Perfecte hygiëne. • Energiebesparend. • Geluidsisolerend. • Geen verdere binnen – of buitenzonwering noodzakelijk.

12 Garantie Garantie Dojglass ist een echt Isolatieglas.
Met zijn 22 mm glasspouw is er voldoende ruimte voor de jaloezie. In de droge lucht in de glasspouw is de jaloezie volledig beschermd tegen stof, vuil en beschadigingen. Dojglass is in te bouwen in zowel houten, kunststof en aluminium kozijnen.


Download ppt "Licht... Zoals U dat wenst..... Het licht speelt een belangrijke rol in het leven van de mens. Onze huidige maatschappij stelt steeds hogere eisen aan."

Verwante presentaties


Ads door Google