De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

met een financiele vrijheid Terwijl u Uw organisatie opbouwd

Verwante presentaties


Presentatie over: "met een financiele vrijheid Terwijl u Uw organisatie opbouwd"— Transcript van de presentatie:

1 met een financiele vrijheid Terwijl u Uw organisatie opbouwd
Begin uw dag met een financiele vrijheid Terwijl u Uw organisatie opbouwd

2 terwijl men mensen ontmoet
Geld verdienen terwijl men mensen ontmoet AIM GLOBAL

3 Waarom onafhankelijk verdeler worden ….?
1 U bent uw eigen baas , niemand beslist voor u. 2 Geen enkele ervaring vereist . 3 U hebt directe korting op de producten. 4 Deze activiteit is bereikbaar voor iedereen , ongeacht uw professionele ervaring of uw leeftijd , het belangrijkste is uw motivatie en uw ambitie om bij te leren. 5 U hebt geen enkel financieel risico. Maar vooral…..

4 Het betreft een direct verkoopsysteem zonder tussenpersonen dat
u toelaat aan u en alle verdelers van uw organisatie, een grotere marge van voordelen en een evenwichtiger familiaal leven te hebben. Beeld u in dat u de mogelijkheid hebt anderen een kans te geven om te slagen... Beeld u in , het plezier om te weten , dat dank zij u , tientallen , honderden mensen , een verbetering van hun welzijn en een bijkomend inkomen hebben. En beeld u in wat het voor u zou betekenen , indien uw netwerk succes heeft.

5 Stappen naar succes….

6 Uzelf 1 : totale commissie van
320€ op de vijfde lijn.

7 Proficiat , u hebt besloten om verdeler te worden van Aim Global ,
en doet een investering van 175€. Hiervoor hebt u produkten gekregen die samen een waarde hebben van ongeveer uw investering. Nu ziet u zichzelf op bovenstaand schema , aan het hoofd van een netwerk. Zoals u ziet in uw netwerk , kan men op de vijfde lijn , 32 hoofden hebben die u een gezamenlijke commissie bezorgen van 320€ , wat helemaal niet slecht is voor een investering van 175€.

8 Uzelf 1,2,3 : totale commissie van
640€ op de vijfde lijn.

9 Proficiat , u hebt besloten om verdeler te worden van Aim Global ,
voor 3 hoofden en doet een basis investering van 350€. Hiervoor hebt u 2 registratiepakketten ontvangen , die elk produkten bevatten ter waarde van ongeveer uw investering. Nu ziet u zichzelf op bovenstaand schema , aan het hoofd van een netwerk. Zoals u ziet in uw netwerk , kan men op de vijfde lijn , 32 hoofden hebben die u een gezamenlijke commissie bezorgen van : op hoofd 1 een commissie van 320€ op hoofd 2 een commissie van 160€ op hoofd 3 een commissie van 160€ wat een totaal maakt van 640€ , wat helemaal niet slecht is , voor een basis investering van 350€ , en voor hetzelfde werk als met één hoofd. Met dit voorbeeld ziet u uw inkomen verdubbelen , met slechts 175 € meer investering , waarvoor u producten gekregen heeft.

10 Uzelf van 1 tot 7 : totale commissie van
960€ op de vijfde lijn.

11 Proficiat , u hebt de beslissing van uw leven genomen , door
8 hoofden te nemen en u bent verdeler geworden van Aim Global , en doet een basis investering van 525€. Hiervoor, hebt u 3 registratiepakketten ontvangen , die elk produkten bevatten die samen een waarde hebben van ongeveer uw investering. Nu ziet u zichzelf op bovenstaand schema , aan het hoofd van een netwerk. Zoals u ziet in uw netwerk , kan men op de vijfde lijn , 32 hoofden hebben die u een gezamenlijke commissie bezorgen van : op hoofd 1 een commissie van 320€ op hoofd 2 en 3 een commissie van 160€ elk op hoofd 4 tot 7 een commissie van 80€ elk wat een totaal maakt van 960€ , wat helemaal niet slecht is , voor een basis investering van 525€ , en voor hetzelfde werk als met één hoofd. Met dit voorbeeld ziet u dat uw inkomen 3 x groter is dan van een verdeler met één hoofd , door hetzelfde werk te doen en per niveau 175 € meer te investeren , waarvoor men telkens producten krijgt.

12 Van een simpele verkoudheid tot een kanker niveau 3 ?
Lijdt u aan een ziekte ? Van een simpele verkoudheid tot een kanker niveau 3 ? Of bent u een persoon met gestresseerde werkdagen?

13 Gezondheids alarm !!!

14 Ontdek de kracht van de natuur en wees COMPLETE !!!
Wij stellen u voor : Mega - Nutriënten Ontdek de kracht van de natuur en wees COMPLETE !!!

15 Alliance In Motion Global Inc
Alliance In Motion Global Inc. Unit 301 & 302 3rd Floor AIC-Burgundy Empire Tower ADB Ave. Cor. Garnet Road Ortigas Center Pasig City Keeping Dreams Alive!!

16 Heb vertrouwen in de natuur
In samenwerking met Heb vertrouwen in de natuur

17 Nature’s Way 40 jaar Schuldenvrij NASDAQ traded/NYSE
Produktie fabriek NW Head Office Nature’s Way Springville, Utah NYSE 40 jaar Schuldenvrij NASDAQ traded/NYSE 700 produktielijnen U.S. FDA, HALAL, KOSHER 200+ doktors, kruidendoktors en onderzoekers. Diepgaand onderzoek en ontwikkeling. Klinische studies. Produkt buiten concurrentie. No1 Voedingssupplement / Entreprise Herbacée Frost and Sullivan Award 2004 Directe verwerking/Planten/beste oogst Hoge ORAC waarde (Oxygen Radical Absorbance Capacity)

18 DIRECTEUR van de TECHNISCHE DIENST
Dean Morris, een kruidendoktor sinds vijf generaties, is de direkteur van de technische diensten, voor Nature’s Way Products, Inc of Springville, Utah, Formulateur de Nature’s Way Alive Mega-Nutritiënten. Als kruidendoktor is hij de eerste op zijn vlak die de mogelijkheid en alle praktische privileges kreeg in het U.S Hospitaal – Le Columbian Miami Heart Institute of Florida , waar hij Supervisor is voor het centrum voor Alternatieve Geneeskunde en Langlevendheid. Hij kwam bij Nature’s Way in 1998 waar hij verantwoordelijk is voor de menselijke proeven , om de efficientie te bestuderen van Pharmaceutische kruiden , voor het creeren van voedingssupplementen van hoge kwaliteit , en vooruitgang te boeken aangaande de voeding en de genezende kracht van de natuur. Hij geeft ook lezingen over heel de wereld voor Nature’s Way, waar hij training geeft aan genezers , handelaars en gebruikers aangaande de efficientie van natuurlijke produkten en het gezonde gebruik ervan.

19 De Directeurs Dr. ED CABANTOG JOHN ASPERIN FRANCIS MIGUEL

20 AWARDS  De Beste Technologie van het Welzijn.
Het is een radikaal vernieuwend produkt dat gebruik maakt van NANO TECHNOLOGIE , in de diëten en de voedingssuplementen , die de 100 trillioen cellen die deel uitmaken van het menselijke lichaam , voeden en verbeteren CEL Micro – Nutriënten Nano-nutriënten zijn zo minuscuul klein , dat ze gemakkelijk geabsobeerd worden , zodat ze de cellen van het menselijke lichaam kunnen voeden verbeteren en vernieuwen , vergeleken met Micro-Nutriënten. nano-nutriënten micro-nutriënten

21 VERGELIJKING : DESINTEGRATIE VAN DE CAPSULE NA 15 MINUTEN
Een merk van CAPSULES VERGELIJKING : DESINTEGRATIE VAN DE CAPSULE NA 15 MINUTEN 100 % Zonder bindmiddel Complete ! Geen drugs , noch synthetische produkten , 100 % natuurlijk Absorbtie. Zeer snelle absorbtie. De Produkten Complete zijn specifiek samengesteld voor een gemakkelijke vertering en een onmiddelijke opname in de bloedvaten. Zelfs de capsules worden onmiddellijk opgenomen in het Spijsverteringsstelsel , en zijn volledig opgelost binnen de 20 minuten. Mega Nutriënten Complete is het nieuwe denken van de voedingssupplementen, voor de gezondheid en de dagelijkse energie , met de meest grote varieteiten van evenwichtige nutriënten , de 3 belangrijkste : de dagelijkse essentiele energie gevende kruiden , en het beschermingsysteem waaronder de anti-oxidanten.

22 Meer dan16000 Phytonutriënten of Anti-Oxidanten .
Ze zijn anti-kanker, anti-diabetisch, anti-stress, anti-arthritis, anti-reumatisch ontstekingswerend , anti-hartaanval , anti-veroudering , dit is de eerste lijn van bescherming tegen de ziektes.De Anti-Oxidanten spelen een heel belangrijke rol in het gevecht tegen de vrije radikalen . De vrije radikalen worden door het menselijke lichaam aangemaakt , met als resultaat verschillende gevolgen. Niettegenstaande , de bijkomende energie kunnen ze de menselijke cellen beschadigen. De Anti-Oxidanten hebben als doel de vrije radikalen te verminderen, te stoppen of te elimineren. Er zijn verschillende Anti-Oxidanten , er zijn er die natuurlijk door het lichaam worden aangemaakt , en er bevinden er zich in kruiden , planten , enzymen , vitaminen en mineralen. COMPLEET IS NIET VOLDOENDE !!! Complete bevat 29 vitaminen en mineralen. Deze voedingssupplementen zijn primordiaal om ons lichaam te helpen vechten tegen ziektes en om ons lichaam te versterken. Als u één van de vitaminen of mineralen weg laat , zal uw lichaam verzwakken en ziek worden en dit kan uw lichaam schade aanbrengen in de toekomst. De vitaminen zijn de elementen die het lichaam nodig heeft voor specifieke functies en de groei. Ze zijn ook vetoplosbaar (vit A,D,E,K) , of wateroplosbaar (vit B,C). De vitamine B is familie van nutriënten die B1(thiamin) B2(riboflavin), B6(pyridoxine), B12(cobalamin), biotine, folinezuur , niacine en pantothenique zuur bevat.

23 Wat is een vrije radikaal ?
Gezonde cellen Beschadigde cellen door de vrije radikalen Wat is een vrije radikaal ? De vrije radikalen worden aangemaakt wanneer onze cellen energie creeren , zodat we blootgesteld worden aan toxines zoals sigarettenrook , alcohol en pesticiden. De vrije radikalen kunnen de menselijke cellen vernietigen. De cellen die het front vormen , de vetcellen in het bloed , de immuniteit cellen enz… ze kunnen allemaal aangevallen worden door de vrije radikalen. Dat is de reden waarom de vrije radikalen verbonden worden aan alle degeneratie ziektes (oxidatie) inclusief kanker , hart en vaat ziekten , katarakt en veroudering. De schade , aangericht door de vrije radikalen , is met geen enkel medicijn te genezen , integendeel , de meeste medicamenten liggen aan de basis van nog meer vrije radikalen in het lichaam. Reference : 2005 American Cancer Society ; D. Harmon, J. Gerontol

24 Mengeling van 12 complete fruitsoorten
Pruimen Veenbessen Bosbessen Aardbeien Braambessen Zwarte bessen Kersen Abrikozen Appelsienen Papaya Druiven Ananas Mengeling van 12 complete fruitsoorten Deze mengeling is gemaakt volgens de Flash-Glancing methode die meer dan 3000 Phytonutriënten behoud. De mengeling bevat natuurlijke nutriënten ,die ons lichaam beschermen tegen kanker , hart-aanvallen , diabetes en verkeerde bloeddruk. Deze fruitmengeling helpt een individu zijn dagelijkse aanbevolen hoeveelheid op te nemen.

25 Mengeling van12 complete groenten.
Peterselie Boerenkool Spinazie Wheat Grass Spruiten Asperges Broccoli Bloemkool Bieten Wortels Witte kool Look Mengeling van12 complete groenten. Deze mengeling bevat 3000 Phytonutriënten. Dit groot gamma van nutriënten In deze megeling is van essentieel belang voor de gezondheid , de levenskracht en de energie. Studies hebben aangetoond dat een individu die geen 5 à 10 Dosissen groenten per dag binnen heeft , zijn gezondheid beschadigd. Met één COMPLETE MEGA-NUTRIENT elke dag , hebt u geen zorgen meer , zonder de nodige aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten.

26 Mengeling :12 Myco bescherm Champignons.
Cordyceps Reishi Zhu Ling Agaricus Chaga Mesima Shiitake Hiratake Mai take Yamabushitake Himenatsuke Kawaratake Mengeling :12 Myco bescherm Champignons. Deze ultieme mengeling van 12 champignons bevat Poly-Sacchariden die de Immuniteit verhogen , de cholesterol verlagen , het risico op bloedklonters verminderen , voorkomt hart-aanvallen , verlicht het bronchitis en het Sinusitus en valt kankercellen aan . COMPLETE MEGA-NUTRIENT capsule verbeterd de mogelijkheid van het lichaam , de nutriënten van de champignons minstens 3 x sneller te absorberen dan andere merken, en de activiteiten en Inmmuniteit te verhogen.

27 Mengeling :12x groene voeding en spirulina.
Alfalfa Paardebloem Melissa Barley Grass Wheat Grass Citroengras Distels Chlorella Weegbree Cilantro Brandnetels blauw-groene algen Mengeling :12x groene voeding en spirulina. Groene voeding geeft het lichaam een bron van chlorophylle. Er zijn veel voordelen voor de gezondheid in de groene voedingselementen. De combinatie van deze ingredienten is de belangrijkste bescherming van het gezonde lichaam. Studies tonen aan dat spirulina , de produktie van antilichamen verhoogd , de cytokines ( protéinen die ontstekingen aanvallen), en andere cellen die de immuniteit verhogen , helpen bij het aanvallen van infecties en chronische ziekten zoals kanker..

28 5 Citrus Bioflavonoïde Complex.
Appelsien Pompelmoes Limoen Citroen Mandarine 5 Citrus Bioflavonoïde Complex. Bioflavonoïdes bevinden zich in de pigmenten van fruit. Deze mengeling verstrekt Sterke beschermende anti-oxidanten . Het bevat in de meest pure vormen de grootste potentiele bron van Citrus Bioflavonoïde. Ze zijn oplosbaar in water en kunnen onderverdeeld worden in verschillende categorien. Bioflavonoïde wordt beschouwd als aanvullende werking van Vitamine C. BIOFLAVONOIDE onderhoud de functie , hart en bloedvaten , de lever , de immuniteit, het zicht en de hersenen , zij beschermd en onderhoud de bloedvaten , onderhoud de circulatie , helpt het cholesterol niveau te bewaren , onderhoud de weerstand van de haarvaten , en haarbuisjes , onderhoud bloeddruk wisselingen , en verzorgt de witte bloedlichaampjes enz…

29 12 Kruiden en Speciale Nutriënten.
12 Verteerbare Enzymen. Deze enzymen zorgen voor een goede vertering , breken het voedsel af in nutriënten , zodat het Lichaam ze gemakkelijk kan absorberen en verteren. We vinden deze enzymen overal in het lichaam , in de weefsels en in de vloeistoffen van het levende menselijke lichaam. De enzymen zijn verantwoordelijk voor elk levend wezen , ze creeren een chemische reactie die andere taken van het lichaam beinvloeden. Deze enzymen bevinden zich in de cellen , maar ook buiten de cellen om te helpen bij het verteringsproces. Deze enzymen laten toe dat de functies in het lichaam zoals immuniteit , het hormonaal stelsel , zenuwstelsel …en vele andere hun werk kunnen doen. Elk enzym heeft zijn eigen taak in het lichaam, ze hebben geen dubbele taken . Ze hebben heel belangrijke functies voor het lichaam , het helpen behouden van een goede gezondheid , en het perfect functioneren van het lichaam. Wees zeker dat uw lichaam genoeg enzymen heeft om in perfecte staat te zijn. Eén COMPLETE capsule per dag volstaat hierbij. 12 Kruiden en Speciale Nutriënten. Vesterker van het geheugen , geheugenstoornissen en de groei zoals chlorella. Deze speciale nutriënten zijn Inositol , lutéine, bore chloropyle rutine, choline etc. 18 Amino zuren . Amino zuren zijn de fundering van de proteinen. Amino zuren hebben meerdere voordelen ze helpen het lichaam bij de groei , de herstelling en het onderhoud van de weefsels. Ze helpen de kracht , de weerstand en de energie van de spieren. De amino zuren doen verschillende taken in het lichaam .Men moet een gezonde voeding onderhouden om zeker te zijn dat het lichaam genoeg amino zuren opneemt , zodat het lichaam in perfecte staat is. Eén COMPLETE capsule per dag volstaat hierbij.

30 10 Essentiele Vetzuren.(EV)
Lijnzaad Zonnebloemzaad 10 Essentiele Vetzuren.(EV) Er bestaan zoiets als goede vetzuren , vet polyinsature genoemd EV. Deze EV kunnen niet aangemaakt worden door het lichaam maar moeten we binnen krijgen door onze voeding , ze zijn heel belangrijk voor de weefsels , de organen en de cellen. Deze zuren zijn noodzakelijk voor een goede gezondheid. De essentiele heten Linoleic Zuur, Alpha Linoleic Zuur en DHA. De EV bevinden zich in de voedingsdieten en helpen het lichaam andere zuren te produceren. Vervolgens kunnen de EV onderverdeeld worden in categorien : OMEGA-3 en OMEGA-6 , afhankelijk van hun chemische samenstelling en gebruik. Deze 2 zijn essentieel voor het onderhouden van een goede gezondheid . De EV nutriënten onderhouden verschillende bronnen van zuren , die het lichaam bevorderen voor ons welzijn.

31 Voordelen en functies voor ons lichaam.
Versterkt , voedt en ondersteunt het immuunsysteem. Bevorderd de bloedcirculatie en de regeneratie van gezonde cellen. Beschermd tegen hartziekten en complicaties. Verminderd het toxisch effect bij chemo-therapie Verhoogd uw energie en kracht. Beschermd uw DNA. Verlicht hoofdpijnen en duizelingen. Helpt elke vorm van kanker te voorkomen. Controleert de bloeddruk. Intomen van tumor groei. Verlaagd cholesterol niveau. Verlaagd het percentage van glycemie Verjongt de huid. Reinigt het lichaam. Verhoogt de sexuele lusten. Voorkomt degeneratieve ziekten zoals arthritis en rhumatisme. Zich jonger voelen Stimuleert de lever. Onderhoud gezond tandvlees. Zorgt voor een goede nachtrust. Verbeterd uw zicht. Er jonger uitzien. Verbeterd de vertering en vruchtbaarheid. Behandeld de symptomen van menopause Voorkomt ochtendmisselijkheid. Verzwakt angst gevoel en stress. Weerstaat ziekten. Stimuleert de nierfunctie. Verbeterd het geheugen. Helpt tegen chronische droge hoest. Zorgt voor gezond bloed.

32 Beschrijving van het produkt :
Zich elke dag beter voelen met de voedingssupplementen Energizer Complete ! Dit mega-nutriënt schotelt een complete combinatie voor van essentiele vitaminen en mineralen , met een compleet spectrum van amino zuren , een groene voeding , een mengeling van fruit , een mengeling van groenten , een mengeling van MycoDefense champignons, oméga-3 , natuurlijke vetten oméga-6 zuren , active enzymen , en een complex van bioflavonoïdes van citrusfruit , een dagelijkse nodige hoeveelheid aan nutriënten. Volledige desintegratie in 18 minuten. 100 % zonder bindmiddel. # 1 in voedingselementen . Complete ! Is het nieuwe denken van de voedingssupplementen voor de gezondheid , dagelijkse energie , met de grootste diversiteit van speciale nutriënten om het evenwicht te bewaren in 3 belangrijke domeinen : 1. dagelijkse benodigdheden 2. kruiden versterkers 3. beschermers van het systeem : anti-oxidanten genoemd. Vlug geabsorbeerd . De produkten van Complete zijn speciaal samengesteld voor een gemakkelijke vertering en een onmiddelijke opname in de bloedcirculatie. Zelfs de tabletten breken direct af in het spijverteringsstelsel. In vergelijking met andere merken , zijn die van Complete de enige die volledig opgelost worden in minder dan 20 minuten. (de nodige tijd voor de opname in ons organisme). Voor de andere merken duurde het 5 x langer.

33 100 redenen om COMPLETE te nemen !!!
- Astma bronchiale - Acute en chronische diarree - Kanker en tumor vorming - Atomic dermatitis - Bloedarmoede - Reumatoïde artritis - Atrofische vaginitis - Beri-beri - Bronchitis - Levercirrose - Colitis - Botbreuk - Brandwonden - Conjunctivitis - Dyslepsie - Cyste - Endometriose - Cervicale maagzweer - Gastro-oesofageale reflux (GERD) - Hoest - Colon prolapsed en Bower zakken - Constipatie - Doofheid van ouderdom - Diabetes mellitus (type II) - Ecopora - Diabetes - insuline-afhankelijke (type I) - Huidulcus - Enteritis - zwelling van de darmen - Epilepsie - Struma - Halitose - Mascular degeneratie - Osteoporose - Patiënten met een slopende ziekte - Choletithiasis - galstenen -Vertigo - Hart reumatische koorts - Pre-menopauzale syndroom (PMS) - Systemische lupus enythromatosis (SLE) - Kortademigheid bij kinderen - Vaginitis - Huiduitslag - Spinale ziekten - Neuro-musculaire aandoening - Hyperlipidemie - Beroerte - Oedeem - Schildklier probleem - Oorsuizen - Tonsilitis - Hersentumor - Vergiftig bloed en acidose - Lage sperma - Trochomonas vaginilis - Rectale tumor - Ondergewicht en ondervoeding - Heast ziekte en complicaties - Aders spatader - Allergische rhinitis - Zwakte van onderbeen - Migraine - Amenorroe - Dysmenorroe - Slapeloosheid - Glaucoom - Tandvleesontsteking - Jicht - Hypertensie - Artrose - Pancreatitis - Faryngitis - Goedaardige prostaathypertrofie (BPHI) - Cataract - Immunodeficiëntie - Scheurbuik - Parasitisism - Nierziekten - Nefrolithiase - Laryngitis - Leucorrhea - Myoom - Hepatitis - Tendinitis - Verlamming - Geestelijke vermoeidheid - Spier-en zenuwpijn - Spierdystrofie - Trombose - Neuralgie - Sinusitis - Giftige stoffen in het lichaam - Ulcertive colitis - Resperatory infectie - Palen - extern zwelling - Pils na operatie - Urethritis - Verzakking van de maag - Psoriasis

34 Cel levensduur verlenging Cel voeding Hart bescherming
C 24/7 voor : Cel bescherming Cel immuniteit Cel activering Cel versterking Cel levensduur verlenging Cel voeding Hart bescherming Kanker beschermend Het meest compacte en geconcentreerde voedingssupplement op de wereldmarkt vandaag. C24 / 7 Natura-Ceuticals bevat het grootste aantal anti-oxydanten , met ongeveer phytonutriênten in één produkt . De ingrédienten van C24/7 werken in synergie om een maximum aan resultaat te bekomen voor uw lichaam , wat dit produkt maakt tot het machtigste anti-verouderings produkt in de geschiedenis van de voedingssupplement .                                                                       

35 en nog veel meer : 5 anti-verouderings / anti-oxidant versterkers
De ingrédienten van C 24/7 zijn dezelfde als die van Complete : 29 vitaminen en mineralen 12 complete fruitsoorten 12 complete groentesoorten 12 myco bescherm Champignons 12 groene voedingen en spirulina 5 citrus Bioflavonoïde complex 12 verteerbare emzymen 12 kruiden enspeciale nutriënten 18 amino zuren 10 essentiële vetzuren en nog veel meer : 5 anti-verouderings / anti-oxidant versterkers *Cysteine Hydrochloride : Een amino zuur die de lever ontgift en de negatieve effecten van alcohol onderdrukt. *Coenzyme Q-10 : Helpt kanker en hartziekten te vermijden. Kan een langere levensduur geven . *Groene thee (Epigallocatechin Gallate): Vermijd kanker en hartziekten en voorkomt nierstenen. *Extract van druivenschil : een ideale bron van Resveratrol. *Corsitine : een heel sterk anti-oxidant. Levensduur Polyphénollen / Mega mengeling Resveratrol Japanse duizendknoop : excellente bron van Resveratrol Extract van rode wijn: Verlengd de levensduur van het menselijk lichaam Extract van druivepitten: een anti-oxidant die zorgt voor een langere levensduur Geconcentreerde poeder van rode wijn: Verlengd de levensduur.

36 …verzacht en verjongt de huid… … Bevorderd de mondhygiene…
Voordelen: Opfrissen van de huid … …verzacht en verjongt de huid… Opfrissen van uw lichaam … …bevorderd anti-veroudering … …reinigt de lever … Opfrissen van uw adem… … Bevorderd de mondhygiene…

37 Wat is Glutatione ? Glutatione is het beste anti-oxidant die de 100 trillioen cellen diehet menselijke lichaam vormen ,beschermd . Ze bevinden zich in de lever. Het is het meest krachtige en fundamentele nutriënt dat we hebben. Glutione bestaat uit 3 amino zuren : L-cystéine , L-glutamic en L-glycine. Ingredienten: l-glutamic – Helpt de zin in alcohol en suiker te verminderen , , Bevorderd het genezen van wonden , natuurlijk voedsel voor de hersenen , die de hersenactiviteit bevorderen. L-lysine –valt virussen aan , helpt de beschadigde lever te herstellen. Nodig voor de produktie van groeihormonen . L. arginine –Bevorderd het genezen van wonden , helpt calciumopname in de beenderen. L- histidine –behandeld arthritis en rheuma L- alanine –onderhoud het glucose niveau in het bloed. L- threonine -voorkomt vetophoping in de lever, heel efficient bij het reinigen - tyrosine – verhoogd het energie niveau , verbeterd het mentale en de concentrantie . L- glutamine – essentieel voor het behouden van een goed percentage glycémie samen met de spierkracht en de uithouding. L- leucine –helpt bij de genezing van de beenderen, verfrist de huid en bevorderd de verjonging. L- taurine helpt de epileptische aanvallen onder controle te houden, vertraagd de veroudering , verminderd de kans op galstenen. . L- cystine –beschermd tegen bestraling. L- isoleucine – helpt bij het produceren van energie, bevorderd de alertheid. L- methionine –verminderd het cholesterol niveau in het bloed, voorkomt haarverlies , voorkomt problemen met huid en nagels.. L- phenylalanine –verbeterd het humeur en de helderheid van de geest , verbeterd concentratie en het geheugen en verlaagd arthritis pijnen. L- prolein –component voor goede gewrichten , versterkt de ligamenten , houd de hartspier in vorm , en in combinatie met vitamine C zorgt het voor een gezonde huid. L- serine – stimuleert het immuniteitssysteem , nodig bij de groei en het onderhoud van de spieren , zorgt voor hydratatie. L- valine –zorgt voor spierkracht , uithouding en weerstand.

38 Bij blijvend gebruik , zal u er 10 jaar jonger uit zien!
Perfect White Voordelen : Peptide cystéine is het meest vooruitstrevend Anti-verouderingsprodukt en verfrisser van de huid , ooit ontdekt ! Studie toont aan , dat Perfect White helpt , rimpels , plooitjes , en vlekjes in het gezicht te verwijderen ! Volgens onderzoeken is Cystéine peptide keer doeltreffender dan GLUTATHION ! Bij blijvend gebruik , zal u er 10 jaar jonger uit zien! Ingredienten : Extract van gist (bevat peptide L-cystéine), vitamine C polyphenolen van appel, extract van druivenpitten, extract van Haematococcus algen (bevat astaxanthine), lactose, cellulose, ester vetzuren uit suiker , fructo-oligosacharides.

39 Slim & Trim Voordelen : Active Ingrediënten .
Bewezen door de FDA als doeltreffend supplement voor gewichtsverlies. Een ideale combinatie van de 2 belangrijkste en meest bewezen gewichtsverlies ingredienten. Verlicht constipatiesymptomen. Vertraagd het ledigen van de maag. Therapeutisch substituut voor niveau 2 diabetes Behandeld l’Acné Vulgaris Onderhoud een goed glycemie niveau. Verhoogd het rendement van het metabolisme. Active Ingrediënten . Hoodia Gordonii: Hoodia, Hoodia, een natuurlijke eetlustremmer, verdient de aandacht als een potentieel krachtig wapen in de oorlog tegen obesitas en de Amerikaanse nadruk op het verliezen van gewicht. Hoodia supplementen waren net ingevoerd op de Amerikaanse markt begin 2004. GLUCOMANNANE : Glucomannan is een polysaccharide dat is geclassificeerd als een oplosbare vezel. Omdat Glucomannan tot 200 keer zijn gewicht kan absorberen in water, werd het gebruikt als een voedingssupplement om gewichtsverlies te bevorderen (via verhoging van het gevoel van volheid). Glucomannan is afkomstig van verschillende planten, maar de primaire bron is een Aziatische plant genaamd Konjac. Honger stiller. Verlaagd Cholesterol Verminderd het risico op kanker. Vertraagd veroudering. Voorkomt Indigesties. Slim & Trim

40 Voordelen van Choleduz
Helpt een goede bloeddruk te behouden. Verminderd duidelijk slechte cholesterol. 3. Verminderd het risico op hart en vaat ziekten en complicaties. Ondersteunt gezonde ogen . Geen chemische oplosmiddelen . Geen suikers , kunstmatige kleurstoffen , zetmeel . Geen smaakstoffen of conserveermiddelen ! Bevorderd de hersenfunctie.

41 Restor Lyf RestorLyf is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld om je leven te verlengen ! Regelmatige inname kan je hart beschermen , voorkomt ontstekingen en beschermt de mitochondriën, de krachtcentrale van alle cellen. Wanneer deze delen van het lichaam beschermd worden, kan men een langere levensduur hebben ! RestorLyf heeft een uitgebreid, uniek, en gestandaardiseerd Resveratrol Blend van krachtige Levensverlengende Polyfenolen: Japanse duizendknoop Premium Red Wine Extract Grape Seed Extract Geconcentreerd Red Wine Poeder "Resveratrol activeert Sirtuin enzymen die langere levensduur bevordert. En het is bewezen door middel van uitgebreide experimenten met gist, wormen, vliegen, vis en meest recentelijk met laboratorium-muizen. Ook het omkeren van ziekten die samenhangen met het ouder worden zoals kanker, diabetes, hoge bloeddruk, artritis, etc . -- National Institute of Aging

42 Restor Lyf "Dit is ongetwijfeld DE GROOTSTE MEDISCHE ONTDEKKING sinds antibiotica ... Wat is resveratrol - Is een phytoalexin geproduceerd op natuurlijke wijze door verschillende planten , wanneer aangevallen door ziekteverwekkers zoals bacteriën of schimmels. Resveratrol is ook geproduceerd door chemische synthese en wordt verkocht als een voedingssupplement en komt voornamelijk voort uit de Japanse duizendknoop. In experimenten met muizen en ratten zijn anti-kanker, anti-onsteking , bloed-suiker-verlaging en andere nuttige cardiovasculaire effecten van resveratrol gemeld. Resveratrol is gevonden in de huid van rode druiven en is een bestanddeel van rode wijn. Restorlyf toevoegen aan de voeding van gist, fruitvliegen, wormen, en een soort vis verhoogden hun levensduur tot 70%, 29%, 24%, & 50% respectievelijk. Door Restorlyf daalden de sterfgevallen met 31% bij obese muizen. Restorlyf toedienen aan muizen met obesitas ,bleek ook dat ze veel beter in bewegings en behendigheid tests waren dan muizen met obesitas niet gevoerd met restorlyf. Muizen gevoed met restorlyf hadden 100% meer uithoudingsvermogen dan muizen niet gevoed met restorlyf (dwz dat zij in staat waren om twee keer zo ver op een loopband lopen). Restorlyf bloed remt de trombocytenaggregatie dat kan leiden tot gevaarlijke stolsels , die op zich leiden tot hartaanvallen en beroertes. Restorlyf is een krachtige antioxidant die kan helpen voorkomen dat cellen beschadigd raken door vrije radicalen (vrije radicalen zijn instabiele atomen een deel veroorzaakt door vervuiling, zonlicht, en door de natuurlijke vetverbranding die kunnen leiden tot kanker, verouderingsdegeneratie en hersendegeneratie) Restorlyf is bewezen om kanker te bestrijden in vitro bij alle drie de fasen, (1) inleiding, (2) bevordering, (&) progressie.

43

44 De perfecte basis combinatie
Levensverlengende formule De perfecte basis combinatie Voor een langer leven In goede gezondheid.

45 Factoren die het ouder worden versnellen !
*Extreme stress *Oxidatie schade *Slaaptekort *Onevenwichtig hormonaal systeem Hoe kunnen we levensduur winnen ! *Bescherm uw hart. cardiovasculaire ouderdom is verantwoordelijk voor het grootste deel van de ziekten die gelinkt worden aan ouderdom en de dood. *Voorkomt ontstekingen. Ontstekingen spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van plaque. *Beschermd uw mitochondries. Energiebron van al uw cellen die we verliezen met ouder worden , stress en toxische blootstelling.

46 Waar vinden we een langere levensduur ?
We gaan het zeker niet vinden in een jeugdfontein , maar eerder in de bestanddelen , die planten aanmaken om hun te beschermen en zorgen voor een langere levensduur. Wat zijn deze bestanddelen? Natuurlijke polyphenollen worden geproduceerd door enkele planten die lang leven , en dit als reactie op infecties , en andere stress factoren die veroudering versnellen. Bekend als levensduur verlengende polyphenol : Trans-LP 3,5-disulfaat Trans-LP 3-sulfaat Trans-LP 3,4’,5-trisulfaat Trans-LP 3,O,D, ß glucuronide Trans-LP 4’-sulfaat Trans-LP 3,4-trisulfaat LP aglycone

47 Levensverlengende polyphenollen activeren SIRT1
Hoe werken ze ? Levensverlengende polyphenollen activeren SIRT1 enzymen.Deze enzymen regelen de genen, het herstel van het DNA en de hervorming van de verouderde cellen die ten dode opgeschreven waren. Het vermeerderen van deze SIRT enzymen, beschermd de cellen tegen het produceren van vrije radikalen en de beschadiging van het DNA , terwijl de dode cellen verminderen. Waar bevinden ze zich ? De levensverlengende polyphenollen bevinden zich in wijngaarden , stengels , de pitten en de schil van druiven. Een unieke bron zijn de wortels en de stengels van de Japanse duizendknoop.

48 Restor Lyf Stelt een langere levenduur voor..
Extract van druivenpitten : 95 % Levensverlengende Polyphenollen. De Japanse duizendknoop : 50 % Levensverlengende Polyphenollen. Extract van rode wijn : 30 % Levensverlengende Polyphenollen. Wetenschap van levensverlengende Polyphenollen . *Voorkomt aandoening van de longen. *Verbeterd de productie van mitochondria en de motorische functies. *Verlengd de levensduur. *Heeft een positief impact op obesitas: verminderd de opslag van vetten , verminderd de ontstekingen , produceerd hormonen die de vetzuren regelen , bevorderd de gevoeligheid aan insuline. Opgelet aan de rokers !!!! De polyphenollen voorkomen : Stress veroorzaakt door sigarettenrook. Ontstekingen. Beschadiging en verandering van het DNA. Slecht werken van de slagaders. Roken veroorzaakt dode cellen in de aders verlies van mitochondria.

49 Belangrijke mededeling !!!!
Mensen die bloedverdunnende medicatie nemen , worden afgeraden om Restor Lyf te nemen. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven worden ook afgeraden Restor Lyf te nemen , en dit wegens het mogelijk voorkomen van ongewenste hormonale activiteiten.

50 Complete C 24/7 Restor Lyf Choleduz Perfect White Whitelight
Produkten Verdelersprijs Verkoopprijs Complete 21 € 25 € C 24/7 26 € 35 € Restor Lyf Choleduz 15 € 20 € Perfect White 23 € 30 € Whitelight Slim & Trim 19 €

51 Produits Prix distributeur Prix de vente Point binaire Point commisional positional Global pack 175€ 1200 21€ 25€ 10 200 0,1667 26€ 35€ 250 225 0,2000 19€ 5 150 0,0834 23€ 30€ 8 180 0,0556 25 400 15€ 20€ 3 100


Download ppt "met een financiele vrijheid Terwijl u Uw organisatie opbouwd"

Verwante presentaties


Ads door Google