De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen
Schriftlezing: Handelingen 16: Handelingen 16:

2 Heeft u zich al aangemeld? Inschrijfformulier in de toren
Zaterdag 1 juli 2017 Gemeentedag Programma 15.00 uur Start met koffie, thee en gebak 15.30 uur Workshop bloemschikken 16.00 uur Speurtocht en zingen 17.00 uur Talentenveiling 17.20 uur Met elkaar eten Heeft u zich al aangemeld? Inschrijfformulier in de toren

3 Talentenveiling! Gebruik maken van iemands talent? Bied op de aangeboden diensten. Wat kunt u / kun jij voor andere gemeenteleden doen? Voeg een talent toe! Doel: elkaar leren kennen & talenten ontdekken Opbrengst voor uitbreiding huisvesting Dorpskerk

4 Talentenveiling! U heeft nog 1 week om een dienst aan te melden (via lijst prikbord of online via de website van wijk Dorp) Het bieden is begonnen! Bied vóór 30 juni op een talent waar u graag gebruik van maakt. De hoogste bieder wint! De mooiste en meest bijzondere talenten worden tegen opbod verkocht tijdens de gemeentedag van 1 juli. Mailadres:

5 Psalm 121 : 1 en 2 Ik sla mijn ogen op en zie de hoge bergen aan,
Vers 1 Ik sla mijn ogen op en zie de hoge bergen aan, waar komt mijn hulp vandaan? Mijn hulp is van mijn HERE, die dit alles heeft geschapen. Mijn herder zal niet slapen.

6 Psalm 121 : 1 en 2 Uw wankle voeten zet Hij vast,
Vers 2 Uw wankle voeten zet Hij vast, als gij geen uitkomst ziet: uw wachter sluimert niet! Zijn oog wordt door geen slaap verrast, Hij wil, als steeds voor dezen, Israëls wachter wezen.

7 Psalm 121 : 3 en 4 De HEER brengt al uw heil tot stand,
Vers 3 De HEER brengt al uw heil tot stand, des daags en in de nacht houdt Hij voor u de wacht. Uw schaduw aan uw rechterhand: de zon zal u niet schaden, de maan doet niets ten kwade.

8 Psalm 121 : 3 en 4 De HEER zal u steeds gadeslaan,
Vers 4 De HEER zal u steeds gadeslaan, Hij maakt het kwade goed, Hij is het die u hoedt. Hij zal uw komen en uw gaan, wat u mag wedervaren, in eeuwigheid bewaren.

9 Weerklank 296 : 4 Liefde is Jezus’ Ja en Amen
Vers 4 Liefde is Jezus’ Ja en Amen op al wat God gesproken heeft. Wet en Profeten vat Hij samen: Gelukkig wie uit liefde leeft!

10 ELB : 420: 1 en 2 Als je bidt zal Hij je geven.
refrein Als je bidt zal Hij je geven. Als je klopt aan de deur zal Hij open doen. Als je zoekt dan zul je 't vinden, halleluja. Halleluja, halleluja, halleluja.

11 ELB : 420: 1 en 2 Als je de Vader vraagt om 'n brood
Vers 1 Als je de Vader vraagt om 'n brood   geeft Hij je zeker nooit een steen.   Al je gebeden klein of groot,   heus Hij vergeet er niet één.

12 ELB : 420: 1 en 2 Als je bidt zal Hij je geven.
refrein Als je bidt zal Hij je geven. Als je klopt aan de deur zal Hij open doen. Als je zoekt dan zul je 't vinden, halleluja. Halleluja, halleluja, halleluja.

13 ELB : 420: 1 en 2 Als je mijn Vader iets wil vragen,
Vers 2 Als je mijn Vader iets wil vragen,   vraag in mijn Naam, ik zal het doen.   Ik ben met je alle dagen.   Ik ben dezelfde als toen.

14 ELB : 420: 1 en 2 Als je bidt zal Hij je geven.
refrein Als je bidt zal Hij je geven. Als je klopt aan de deur zal Hij open doen. Als je zoekt dan zul je 't vinden, halleluja. Halleluja, halleluja, halleluja.

15 Psalm 43 : 1 O God, kom mijn geding beslechten,
Vers 1 O God, kom mijn geding beslechten, verlos mij van wie U versmaadt. Boosdoeners willen met mij rechten, die niet aan trouw en waarheid hechten. Doe mij ontkomen aan hun haat, o HEER, mijn toeverlaat.

16 Psalm 43 : 3 en 5 O Here God, kom mij bevrijden,
Vers 3 O Here God, kom mij bevrijden, zend mij uw waarheid en uw licht die naar uw heilge berg mij leiden, waar Gij mij woning wilt bereiden. Geef dat ik door U opgericht kom voor uw aangezicht.

17 Psalm 43 : 3 en 5 Mijn ziel, hoe zijt gij zo verslagen,
mijn hart, wat kwelt gij u zozeer? Vertrouw op 's Heren welbehagen. Hij doet weldra de morgen dagen. Ja, ik zal zingen tot zijn eer: mijn redder is de Heer.

18 Zingende Gezegend 184: 1,3,4,5,8 In vuur en vlam zet ons de Geest
Vers 1 In vuur en vlam zet ons de Geest gegeven op het pinksterfeest, ten leven op ons uitgestort hoort hoe Gods kerk geboren wordt!

19 Zingende Gezegend 184: 1,3,4,5,8 Wie op het rijk van Christus hoopt
Vers 3 Wie op het rijk van Christus hoopt ontvangt de Geest en wordt gedoopt God heeft uw zonden weggedaan, een nieuwe mens is opgestaan!

20 Zingende Gezegend 184: 1,3,4,5,8 Al slaat men ons met zweep en stok,
Vers 4 Al slaat men ons met zweep en stok, geboeid, geketend in het blok, wij weten: God houdt trouw de wacht wij zingen psalmen in de nacht!

21 Zingende Gezegend 184: 1,3,4,5,8 En is uw vlam haast uitgeblust,
Vers 5 En is uw vlam haast uitgeblust, gij moedeloze, hier is rust! Alwie in eerbied voor hem knielt wordt met zijn vuur opnieuw bezield.

22 Zingende Gezegend 184: 1,3,4,5,8 De aarde is ons toevertrouwd,
Vers 8 De aarde is ons toevertrouwd, God strooit ons uit als zoutend zout, als licht dat in het duister straalt en metterdaad zijn woord vertaalt.

23 VOORBEREIDING OP DE VIERING VAN HET HEILIG AVONDMAAL
Gemeente van Christus, volgende week vieren wij het heilig Avondmaal. De Heer zelf roept ons om naar zijn opdracht zijn dood te verkondigen. Hij wil aan zijn tafel troosten en bemoedigen wie in Hem geloven. Door de Bijbel kennen wij Gods wet, de leefregels van Christus’ koninkrijk. In het licht daarvan zien wij dat we iedere dag tekortschieten in geloof, hoop en liefde.

24 VOORBEREIDING OP DE VIERING VAN HET HEILIG AVONDMAAL
De Heer is trouw, wij zijn vaak ontrouw. Dagelijks maken we onze schuld tegenover hem groter. Nu kunnen wij de maaltijd van Gods genade slechts ontvangen, wanneer we in gehoorzaamheid aan het Woord van God als Gods kinderen willen leven. Daarom onderzoekt ieder van ons zichzelf: Heb ik van harte berouw over mijn zonden,

25 VOORBEREIDING OP DE VIERING VAN HET HEILIG AVONDMAAL
waarmee ik God en mijn naaste kwets en mijzelf de volle vreugde van het leven met de Heer ontneem? Geloof ik dat God mij volkomen vergeving van zonden wil geven, alleen door het lijden en sterven van Jezus Christus, zijn Zoon, onze Heer? Ben ik oprecht bereid God te dienen in de kracht van de heilige Geest?

26 VOORBEREIDING OP DE VIERING VAN HET HEILIG AVONDMAAL
Ieder die zo zijn heil zoekt in Christus alleen, mag zeker weten dat geen zonde of zwakheid ons kan scheiden van de liefde van Christus , onze Heer. Verkondig in het eten van het brood en het drinken uit de beker de dood van onze Heiland. Belijd in gehoorzaamheid aan zijn Woord de drie-enige God. Zo nodigt Christus u aan zijn tafel en mag u zich opnieuw gesterkt weten door het sacrament van brood en wijn.

27 Gezang 318 (LvdK): 10 Geloofd zij God die eeuwig leeft.
Vers 10 Geloofd zij God die eeuwig leeft. Geloofd Hij die zijn leven geeft! Geloofd Hij die ons leven doet: één lichaam uit één vlees en bloed.

28 Gezang 301 (LvdK): 1 en 2 Wij moeten Gode zingen halleluja,
Vers 1 Wij moeten Gode zingen halleluja, om alle goede dingen al zijn wij vreemdelingen in schande en in scha, Gij zendt uw zegeningen halleluja.

29 Gezang 301 (LvdK): 1 en 2 Hij schenkt de levensadem,
Vers 2 Hij schenkt de levensadem, Hij geeft de levensgeest, in schande en in schade is Hij nabij geweest, aan al wie Hem aanbaden, aan ieder die Hem vreest, komt Hij, de Heer, te stade, de minsten allermeest.

30 Nieuw in onze kerk. Wilt u: - informatie over onze gemeente
Nieuw in onze kerk? Wilt u: - informatie over onze gemeente? - contact met kerkenraad of predikant? Laat het ons na afloop van de dienst weten en we zorgen er voor!


Download ppt "Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen"

Verwante presentaties


Ads door Google