De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

En nu doorpakken… Yao-Hua Tan Voorzitter Breed-expertoverleg RGS.

Verwante presentaties


Presentatie over: "En nu doorpakken… Yao-Hua Tan Voorzitter Breed-expertoverleg RGS."— Transcript van de presentatie:

1 en nu doorpakken… Yao-Hua Tan Voorzitter Breed-expertoverleg RGS

2 De organisatie Breed expertoverleg RGS, bestaande uit: – Deelnemers van private en publieke organisaties met mandaat van de eigen organisatie en met de toezegging om actief aan de RGS-vervolgstappen te zullen bijdragen; – De Bestuurlijk Portefeuillehouder RGS, Yao-Hua Tan, voorzitter van het Breed expertoverleg RGS; – Tijdelijke werkorganisatie RGS, verantwoordelijk voor de voorbereiding, coördinatie en uitvoering van het overleg. SBR-Beraad – RGS is een vast agendapunt van het SBR-Beraad. De Bestuurlijk Portefeuillehouder RGS zal in voorkomende gevallen aan het SBR-Beraad deelnemen.

3 De vervolgacties RGS Openbare consultatieronde van het RGS versie 1.0 – Van 27 mei tot en met 25 juni 2014 kan een ieder reageren op het RGS versie 1.0 ( voorkeur om dat via de RGS-website te doen ); – De reacties, met advies, zullen aan het Breed expertoverleg RGS worden voorgelegd; – Op 8 juli 2014 zal door het Breed expertoverleg RGS versie 1.1 van het RGS worden vastgesteld. Stappenplan voor de implementatie RGS – Op 8 juli 2014 zal door het Breed expertoverleg RGS het stappenplan voor de implementatie, opgesteld door de tijdelijke werkorganisatie RGS, worden vastgesteld.

4 Stappenplan implementatie RGS Communicatie(plan) RGS - markt informeren via de koepels over RGS - coördinatie bij de tijdelijke werkorganisatie Beheer en coördinatie website en helpdesk Uitwerken beheer RGS-standaard Uitwerken licentievrije gebruik RGS - Creative Commons Zero verklaring (CC0)

5 Initiëren en coördineren van de RGS-ketentest – van eerste vastlegging tot verwerking rapportage Beschrijven eigenaarschap van de RGS-gegevens Opstellen voorstel samenwerking RGS – SBR – RGS mogelijk onderbrengen in SBR-governance Opstellen begroting van out-of-pocket kosten Opstellen van een planning van het stappenplan Evaluatie voorbereiden over implementatie RGS Stappenplan implementatie RGS

6 www.referentiegrootboekschema.nl het kanaal voor uw reacties en om geïnformeerd te blijven


Download ppt "En nu doorpakken… Yao-Hua Tan Voorzitter Breed-expertoverleg RGS."

Verwante presentaties


Ads door Google