De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

El Niño treft Afrika. Hongersnood in Afrika In grote delen van Afrika voltrekt zich een grote humanitaire ramp door de gevolgen van El Niño. Na maanden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "El Niño treft Afrika. Hongersnood in Afrika In grote delen van Afrika voltrekt zich een grote humanitaire ramp door de gevolgen van El Niño. Na maanden."— Transcript van de presentatie:

1 El Niño treft Afrika

2 Hongersnood in Afrika In grote delen van Afrika voltrekt zich een grote humanitaire ramp door de gevolgen van El Niño. Na maanden zonder regen is er een groot watertekort, waardoor de oogst mislukt en vee sterft. Honger dreigt voor miljoenen mensen.

3 De leden van het Christelijk Noodhulpcluster waren al actief in de getroffen gebieden en hebben extra noodhulpprogramma’s opgestart om de bevolking te helpen. Hongersnood in Afrika

4 Hoe helpen we? Het noodhulpcluster geeft voedselhulp, water en medische zorg. Met partners werken we ook aan structurele oplossingen voor het steeds terugkerende droogteprobleem.

5 dat er een einde aan de droogte in Afrika mag komen. voor de slachtoffers van de droogte voor goede voortgang van de hulp vanuit het Christelijk Noodhulp- cluster Wilt u bidden…

6 Helpt u mee? Hartelijk bedankt!

7 dorcas.nl redeenkind.nl woordendaad.nl zoa.nl tear.nl Meer informatie?


Download ppt "El Niño treft Afrika. Hongersnood in Afrika In grote delen van Afrika voltrekt zich een grote humanitaire ramp door de gevolgen van El Niño. Na maanden."

Verwante presentaties


Ads door Google