De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WUA Werknemers Uitvoering Asbest. In het recente verleden zijn er vanuit de sector meer en meer stemmen opgegaan voor een interne en externe vertegenwoordiging.

Verwante presentaties


Presentatie over: "WUA Werknemers Uitvoering Asbest. In het recente verleden zijn er vanuit de sector meer en meer stemmen opgegaan voor een interne en externe vertegenwoordiging."— Transcript van de presentatie:

1 WUA Werknemers Uitvoering Asbest

2 In het recente verleden zijn er vanuit de sector meer en meer stemmen opgegaan voor een interne en externe vertegenwoordiging van het uitvoerende werknemers in de asbestsaneringsbranche. De VVTB heeft voor deze medewerkers een aparte commissie opgericht om aan deze behoefte te voldoen.

3 Deze commissie draagt de naam W.U.A. (Werknemers Uitvoering Asbest) De WUA is er dus bij gratie van, voor en door de DAV-er, de DTA-er, de DIA, de DAA, de ADK en alle aanverwante functies.

4 De doelstellingen van de WUA zijn: -Belangenbehartiger zijn voor alle WUA. -Ondersteunen van de WUA bij de uitvoering van hun complexe taak. -Verbeteren van de veiligheid en kwaliteit van het asbestverwijderingsproces.

5 -Ervoor zorgen dat er niet meer voor en over, maar door de medewerkers wordt meebeslist. -Onafhankelijk advies geven over specifieke knelpunten/vraagstukken op de werkvloer.

6 Hoe gaan we dit doen: -Overleg plegen met Ascert, de ministeries (I&M en SZW), Inspectie SZW (voorheen AI), etc. ten behoeve van werkbare situaties in de praktijk. -Dient voorstellen in bij beleidsbepalende instanties ter verbetering van wet- en regelgeving.

7 -Verspreiden van informatiemails waarin actuele vraagstukken en oplossingenworden behandeld en specifieke vragen vanuit de leden van de WUA -Informeren van de leden over alle relevante actualiteiten, eventueel met toelichting via een afgesloten gedeelte van de website. -Ieder lid krijgt een eigen specifieke inlogcode.

8

9 Met een sterke achterban kan de WUA echt aan de slag, dus laat je stem horen en wordt lid!

10 Werknemers van VVTB leden ontvangen een gratis lidmaatschap voor 2012. In 2013 kunnen zij lid worden voor een gereduceerd tarief.

11 Half juni ontvangt de werkgever een inschrijfformulier voor de WUA. Graag ingevuld retour zodat we onze doelen kunnen bereiken.

12 Met een sterke achterban kan de WUA echt aan de slag, dus laat je stem horen en wordt lid!


Download ppt "WUA Werknemers Uitvoering Asbest. In het recente verleden zijn er vanuit de sector meer en meer stemmen opgegaan voor een interne en externe vertegenwoordiging."

Verwante presentaties


Ads door Google