De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voorstel Statutenwijziging TTW Aanpassing Huishoudelijk Reglement

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voorstel Statutenwijziging TTW Aanpassing Huishoudelijk Reglement"— Transcript van de presentatie:

1 Voorstel Statutenwijziging TTW Aanpassing Huishoudelijk Reglement
Algemene Ledenvergadering 2016

2 Aanleiding Voorzitter die laatste statuten heeft opgesteld is geen lid meer van (bestuur) TTW KNAU lidmaatschap uitfaseren en vervangen door NTB lidmaatschap Actualiseren daar waar nodig

3 Aanpassing statuten Pagina 1: Aanpassing bestuursvertegenwoordiging
Aanpassing notarisgegevens Pagina 2: Artikel 1: De vereniging stelt zich ten doel, duursporters en recreanten van verschillende niveaus te begeleiden bij hun trainingen, alsmede het bevorderen van de triatlonsport (atletieksport verwijderen) Artikel 3.2.C: lid te zijn van de Nederlandse Traitlon Bond (hierna te noemen NTB en binnen dit NTB-verband het organiseren van en deelnemen aan evenementen, opleidingen en andere activiteiten (Nederlandse Atletiek Unie verwijderen) Artikel 3.2.D: vervalt. Artikel 3.2.A: het organiseren van trainingen voor verschillende sporten zoals hardlopen, fietsen en en zwemmen (skiën verwijderen) Artikel 4.1.B: NOC*NSF aangesloten organisatie vervangen door NTB Artikel 4.2.B: NOC*NSF vervangen door NTB Artikelen 2, 3 en 4: KNAU vervangen door NTB.

4 Aanpassing statuten Pagina 3: Artikel 5 en 6: KNAU vervangen door NTB
Artikel 5.4.B: atletiekevenementen vervangen door evenementen. Pagina 4 t/m 8: Artikel 7: KNAU vervangen door NTB Pagina 9 t/m 12: Geen wijzigingen

5 Aanpassing huishoudelijk reglement
Hoofdstuk 1, artikel 4: verwijderen ski-trainingen Hoofdstuk 2: Lidmaatschap (ipv leden) Basislidmaatschap verenigingsleden: dit lidmaatschap is voor leden die geen trainingsfaciliteiten afnemen van de TTW of alleen de NTB-licentie door de TTW willen laten verzorgen. De kosten voor de licentie komen bovenop de kosten voor het basislidmaatschap. Lidmaatschap lopen: afhankelijk van de trainingsbehoefte kan een lid één of meerdere keren per week deelnemen aan de looptrainingen die de TTW organiseert. Met dit lidmaatschap kan een lid tevens deelnemen aan activiteiten die de TTW organiseert (verenigingscompetitie) en verzorgt de TTW een basislicentie bij de NTB (verplicht). De contributie wordt bepaald aan de hand van het aantal looptrainingen dat het lid per week wilt volgen. Lidmaatschap zwemmen: afhankelijk van de trainingsbehoefte kan een lid één of meerdere keren per week deelnemen aan de zwemtrainingen die de TTW organiseert. De contributie wordt bepaald aan de hand van het aantal looptrainingen dat het lid per week wilt volgen. Lidmaatschap fietsen: is gelijk aan het basislidmaatschap voor verenigingsleden en gratis voor leden die een lidmaatschap lopen of zwemmen afnemen. Met dit lidmaatschap kan een lid tevens deelnemen aan activiteiten die de TTW organiseert (verenigingscompetitie) en verzorgt de TTW een basislicentie bij de NTB (verplicht). Gecombineerd lidmaatschap: een gecombineerd lidmaatschap zwemmen/lopen behoort tot de mogelijkheden en wordt bepaald door het aantal zwem- en looptrainingen per week. Alle TTW leden dienen ingeschreven te worden bij de NTB, dus het lid dient een keuze te maken uit de NTB Basislicentie of de NTB Bases- en Atletenlicentie. De kosten staan vermeld op de website van de TTW en komen bovenop de kosten voor het basislidmaatschap, het lidmaatschap lopen, het lidmaatschap fietsen of het gecombineerde lidmaatschap.

6 Aanpassing huishoudelijk reglement
Hoofdstuk 2: Einde Lidmaatschap Pagina 2: hier ontbreekt een Ad 2 en Ad Ad 3 Ad 2 Royement Royement (ontzetting uit het lidmaatschap) kan wanneer een lid niet meer aan de door de statuten gestelde vereisten voor het lidmaatschap voldoet, maar ook wanneer van de vereniging redelijkerwijs niet meer gevergd kan worden het lidmaatschap te laten voortduren. Royement kan alleen worden uitgesproken wanneer een lid in strijd met de statuten, het reglement of besluiten van de vereniging handelt, of de vereniging op onredelijke wijze benadeelt. Ad 3 Overlijden Het lidmaatschap eindigt door overlijden Hoofdstuk 3 heeft geen naam => Het Bestuur Artikel 24 De penningmeester beheert de gelden van de TTW. Zorgt voor het innen van de aan TTW toekomende gelden en doet alle door het bestuur en in de algemene ledenvergadering goedgekeurde uitgaven. Houdt boek van alle ontvangsten en uitgaven. Brengt in de jaarvergadering verslag uit van de financiële toestand en legt daarbij verantwoording af over de balans per 31 december en de V&W rekening over het afgelopen verenigingsjaar en doet een voorstel voor een begroting voor het lopende komende jaar.

7 Aanpassing huishoudelijk reglement
Hoofdstuk 4: Artikel 35 Alle leden met uitzondering van donateurs hebben stemrecht.


Download ppt "Voorstel Statutenwijziging TTW Aanpassing Huishoudelijk Reglement"

Verwante presentaties


Ads door Google