De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Doel speciale diaconiecollecte biddag: Janetta naar Bolivia Janetta

Verwante presentaties


Presentatie over: "Doel speciale diaconiecollecte biddag: Janetta naar Bolivia Janetta"— Transcript van de presentatie:

1 Doel speciale diaconiecollecte biddag: Janetta naar Bolivia Janetta
Mijn droom is dat iedereen in Bolivia de liefde van God en Jezus Christus leert kennen, van Hem leert houden en in relatie met Hem gaat leven. Ik wil dit handen en voeten geven door zelf aan de slag te gaan in Bolivia: in het gastenverblijf van de zendingsorganisatie en door te gaan werken met kinderen.

2 Doel van het gastenverblijf: mission power house
Zendelingen een plek bieden om bij te komen, en hen te ondersteunen bij hun werk. Organisaties of groepen uit de buurt gelegenheid geven om bijeenkomsten te organiseren Teams huisvesten die voor korte werkvakanties ter ondersteuning van het zendingswerk komen.

3

4 Een mogelijke toekomstige taak ligt in de Carachipampa Christian school waardoor lokale kinderen en hun ouders bereikt worden met het Evangelie

5 Voordat ik kan gaan, moeten alle financiën ofwel toegezegd, ofwel op de rekening staan. We zitten nu op ongeveer 65 %, en moeten dus nog zo’n 35% Wilt u meehelpen? Giften kunnen gegeven worden via bankrekeningnummer: NL67 RABO t.n.v. CGK Siegerswoude, Commissie Thuisfront Janetta o.v.v. project Bolivia ( ANBI)

6 Derde thema-avond M / V in de kerk – een ander geluid –
Wie: Dr. R.T. (Dolf) te Velde docent TU. Kampen Wanneer: vrijdag 3 maart 2017 Tijd: 19.45u. – 21.45u. Opgave: liefst via na opgave wordt een reader toegestuurd

7 Stoppen Oppas Geachte gemeenteleden,
Via deze weg willen wij laten weten dat de Oppasdienst vanaf vandaag niet haar diensten meer zullen aanbieden. Door o.a. te weinig oppassers en door te weinig vraag. Wij hopen op uw begrip. Graag wil ik de oppassers, ook de oppassers die al eerder waren gestopt, danken voor hun goede inzet in de afgelopen jaren. Namens, De Oppasdienst.

8 Agenda aanstaande week 1/2
zondag, 26. februari 09:15 Oppas 09:30 Kerkdienst - ds J.M.A Groeneveld (Bedum) 14:00 Kerkdienst - br P. Staat 14:00 Kind in Kerk (bovenbouw): Petrus. Vergeven tot 70 x 7. 15:00 Bloemen bezorgen: Fam. D. Fokkema dinsdag, 28. februari 20:00 Kerkenraad

9 Agenda aanstaande week 2/2
zondag, 5. maart 09:15 Oppas 09:30 Kerkdienst - ds C. van der Leest (Groningen-Oost) 14:00 Kerkdienst - br. W. Schaaij (Themadienst Op naar de eindbestemming) 14:00 Kind in Kerk (onderbouw): Josia geeft het goede voorbeeld. 15:00 Bloemen bezorgen: Zr. G. de Vries

10 Jarigen aanstaande week
za A. Hiemstra - Rozema (36)

11 Welkom Voorganger: br. P. Staat Organist: br. <naam organist> Beamist: br. br. J.J.R. Polman

12

13 Votum en zegengroet

14

15 Psalm 138:1, 4 1 Ik zal met heel mijn hart uw eer bezingen, HEER, U dank bewijzen. Al staan de goden om mij heen, HEER, U alleen, U blijf ik prijzen. Ik buig mij naar uw tempel neer, uw naam en eer zal ik verhogen. Uw trouw en goedertierenheid zal ik verblijd met psalmen loven.

16 Psalm 138:1, 4 4 Als ik, omringd door tegenspoed, bezwijken moet, schenkt U mij leven. Hoe ook de toorn mijns vijands brandt, uw rechterhand zal redding geven. De HERE is getrouw en sterk, Hij zal zijn werk voor mij voleinden. Verlaat niet wat uw hand begon, o levensbron, wil bijstand zenden.

17

18 Lezen: Psalm 121 1 Een pelgrimslied. Ik sla mijn ogen op naar de bergen, van waar komt mijn hulp? 2 Mijn hulp komt van de HEER die hemel en aarde gemaakt heeft. 3 Hij zal je voet niet laten wankelen, hij zal niet sluimeren, je wachter. 4 Nee, hij sluimert niet, hij slaapt niet, de wachter van Israël.

19 Lezen: Psalm 121 5 De HEER is je wachter, de HEER is de schaduw aan je rechterhand: 6 overdag kan de zon je niet steken, bij nacht de maan je niet schaden. 7 De HEER behoedt je voor alle kwaad, hij waakt over je leven, 8 de HEER houdt de wacht over je gaan en je komen van nu tot in eeuwigheid.

20

21 Psalm 34: 3 3 Des HEREN Engel schaart zich als een grote legermacht rondom hem die Gods wil betracht: zo is hij wèlbewaard. Proeft allen en aanschouwt de goedheid van Gods vaderhart. Gezegend wie in nood en smart alleen op Hem vertrouwt.

22

23 Lezen: zondag 9 Zondag 9 Vraag 26: Wat gelooft u, wanneer u zegt: Ik geloof in God de Vader, de Almachtige, Schepper van de hemel en de aarde? Antwoord: Dat de eeuwige Vader van onze Here Jezus Christus, die hemel en aarde, met al wat erin is, uit niets geschapen heeft en ze nog door zijn eeuwige raad en voorzienigheid in stand houdt en regeert, om zijn Zoon Jezus Christus mijn God en mijn Vader is. Daarom vertrouw ik zo op Hem, dat ik er niet aan twijfel, of Hij zal mij voorzien van alles wat ik voor lichaam en ziel nodig heb, en ook elk kwaad,

24 Lezen: zondag 9 dat Hij mij in dit moeitevol leven toedeelt, voor mij doen meewerken ten goede. Want Hij kan dit doen als een almachtig God en wil het ook doen als een trouw Vader.

25

26 Preek

27 God is je Vader In Christus is God je Vader
Als een Vader zorg Hij voor je

28 God is je Vader In Christus is God je Vader
Antwoord 26 (1e deel): Dat de eeuwige Vader van onze Here Jezus Christus [die hemel en aarde … in stand houdt en regeert] om zijn Zoon Christus mijn God en Vader is. Psalm 121

29 God is je Vader In Christus is God je Vader Waarom?
Alleen vanwege Christus! Vragen over vaderschap niet op voorgrond Stilstaan bij het bijzondere dat Hij Vader is.

30 God is je Vader In Christus is God je Vader
Als een Vader zorgt Hij voor je Hij zet zijn schepperkracht in voor ons. Zijn armen zijn niet te kort. Dit vraagt om vertrouwen.

31 God is je Vader In Christus is God je Vader
Als een Vader zorgt Hij voor je God doet echt dingen in onze levens. Vertel het elkaar maar!

32 God is je Vader In Christus is God je Vader
Als een Vader zorgt Hij voor je Psalmen: Je mag het uitschreeuwen naar God: “Doe een wonder mij ten goede”. Want het leven is moeitevol. In de storm wil Hij bij je zijn “De Heer is mijn herder, mij ontbreekt niets”.

33

34 Lied 14: 1-5 (uit liedboek voor de kerken)
1 De Heer is mijn Herder! 'k Heb al wat mij lust; Hij zal mij geleiden naar grazige weiden. Hij voert mij al zachtkens aan waatren der rust.

35 Lied 14: 1-5 (uit liedboek voor de kerken)
2 De Heer is mijn Herder! Hij waakt voor mijn ziel, Hij brengt mij op wegen van goedheid en zegen, Hij schraagt me als ik wankel, Hij draagt me als ik viel.

36 Lied 14: 1-5 (uit liedboek voor de kerken)
3 De Heer is mijn Herder! Al dreigt ook het graf, geen kwaad zal ik vrezen, Gij zult bij mij wezen; o Heer, mij vertroosten uw stok en uw staf!

37 Lied 14: 1-5 (uit liedboek voor de kerken)
4 De Heer is mijn Herder! In 't hart der woestijn verkwikken en laven zijn hemelse gaven; Hij wil mij versterken met brood en met wijn.

38 Lied 14: 1-5 (uit liedboek voor de kerken)
5 De Heer is mijn Herder! Hem blijf ik gewijd! 'k Zal immer verkeren in 't huis mijnes Heren: zo kroont met haar zegen zijn liefde me altijd.

39

40 Gezang 123: 1 1 'k Geloof in God de Vader, die uit niets geschapen heeft zijn hemelwoning, almachtig in het leven riep de aarde met de mens als koning. God, die met kracht in eeuwigheid regeert door zijn voorzienigheid, zal aan zijn vaderhand mij leiden met trouw in voor- en tegenspoed, om Christus' wil mij veilig weiden, zoals een goede herder doet.

41

42 Gezang 161: 1 1 Heer, U bent mijn leven, de grond waar op ik sta. Heer, U bent mijn weg, de waarheid die mij leidt. Uw woord is het pad, de weg waar op ik ga, zolang U mij adem geeft, zolang als ik besta. Ik zal niet meer vrezen, want U bent bij mij. Heer, ik bid U, blijf mij nabij.

43

44 Collecte 1e collecte: Evangelisatie 2e collecte: Verplichtingen Kerkverband

45

46 Opwekking 136: 1-3 1 Abba, Vader, U alleen, U behoor ik toe. U alleen doorgrondt mijn hart, U behoort het toe. Laat mijn hart steeds vurig zijn, U laat nooit alleen Abba, Vader, U alleen

47 Opwekking 136: 1-3 2 Abba, Vader, laat mij zijn slechts van U alleen Dat mijn wil voor eeuwig zij d' uw' en anders geen. Laat mijn hart nooit koud zijn, Heer. Laat mij nimmer gaan. Abba, Vader, laat mij zijn slechts van U alleen.

48 Opwekking 136: 1-3 3 Abba, Father, let me be Yours and Yours alone. May my will forever be evermore Your own. Never let my heart grow cold. Never let my go. Abba, Father, let me be

49

50 Amen

51

52 We hopen u de volgende dienst weer te zien.
Tot ziens We hopen u de volgende dienst weer te zien.


Download ppt "Doel speciale diaconiecollecte biddag: Janetta naar Bolivia Janetta"

Verwante presentaties


Ads door Google