De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

London Tower Block Fire

Verwante presentaties


Presentatie over: "London Tower Block Fire"— Transcript van de presentatie:

1 London Tower Block Fire
Door: Kenza

2 Hoe is het gebeurd? De echte oorzaak is nog niet bekend, maar er was wel een man die zei: ‘Er klopte iemand bij mij aan hij zei dat het zijn fout was, zijn koelkast was ontploft’. De politie denkt niet dat dit de echte oorzaak is, het is namelijk een erg onwaarschijnlijk dat een koelkast ontploft en dit kan veroorzaken.

3 Klachten De bewoners hebben eerder al meerdere keren geklaagd over de brandveiligheid van het gebouw, er zou iets aan de buitenkant van het gebouw hebben gezeten zodat het gebouw er mooi uitzag, dit zou snel vlam kunnen vatten. Er werden ook nooit brandoefeningen gedaan om te kijken of het zou werken. Er werd ook gezegd dat de brandalarmen het niet deden.

4 Verhalen Er zijn natuurlijk ook heel veel nare verhalen over deze gebeurtenis. Er werd bijvoorbeeld gezegd dat er een baby uit het raam werd gegooid en deze werd opgevangen. Maar er word ook nepnieuws verspreid, er werd bijvoorbeeld een foto op twitter gezet waar erbij stond dat er een jongen vermist was die in het gebouw was, later leek dit gewoon een jongen uit Mexico te zijn.

5 Bronnen Nos Google Bing


Download ppt "London Tower Block Fire"

Verwante presentaties


Ads door Google