Hoofdstuk 4 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Lancering Hygiënecode voor Slagersbedrijf
Advertisements

ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Een werkdag.
Naam: kelly Klas: 4a Jaar: 2008
Fase 2 Tijdelijke presentatie bouwen
Goederen en inkoop H1 goederenontvangst Ondernemer detailhandel.
Goederenverwerking H3 Goederenontvangst Manager Handel.
Fase 1 Ken de (detail)handel
Fase 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties
Werken in een arbeidsorganisatie
Fase 2 Tijdelijke presentatie bouwen
Werken in een arbeidsorganisatie H2 Werkhouding Assistent verkoopmedewerker.
Woordenschat Groep 5 Thema 4, les 6
Ontvangst H4 Ontvangst afronden Logistiek medewerker.
Wat doet de voedsel- en warenautoriteit.
Goederen en producten H3 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving
ken de detailhandel paragraaf 1.6 verkoopsystemen spring in
Goederen H1 Goederenontvangst Filiaalmanager.
Voorraadbeheer en bestellen
Goederen H1 Goederenontvangst Verkoper.
Fase 3 Kassawerkzaamheden
Goederen en inkoop H2 Goederenopslag Ondernemer detailhandel.
Werken in een arbeidsorganisatie
1. Onderzoek jezelf en je werkomgeving 2
Ondernemend gedrag Hoofdstuk 3 Ik sta aan het roer Neem initiatieven in en voor je werk.
ken de detailhandel paragraaf 1.6 verkoopsystemen systeem in verkoop
Verkoop en service Hoofdstuk 1 Artikelen verkopen.
Werken in een arbeidsorganisatie
Deel 1 Oriëntatie op het starten van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 1 Wat voor ondernemer ben ik?
1. Goederenontvangst voorbereiden 2. Goederen lossen en controleren 3
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte
Periode 2 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Kerntaak: Verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties.
1. Goederenontvangst voorbereiden 2. Goederen lossen en controleren 3
Deel 2 Oriëntatie op het runnen van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 4 Waar is het gat in de markt?
Deel 2 Oriëntatie op het runnen van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 5 Het ondernemersplan.
Deel 3 Besluiten of ondernemen als toekomstperspectief past Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 8 De knoop doorhakken.
Verwerken van goederenstroom 1 Hoofdstuk 4 Schoonmaak en derving.
Hoofdstuk 3 Presentatie van artikelen in de winkel.
Goederenontvangst / verzending
Vernieuwing in het VMBO
Hoofdstuk 2: Organiseren van het werk Werken in een arbeidsorganisatie.
Verkoop en service Hoofdstuk 3 Calamiteiten. Inhoud 1Artikelen verkopen 2Klanten helpen 3Calamiteiten 1.
Aansturen logistieke werkzaamheden Hoofdstuk 5 Onderhoud.
Veilig en verantwoord werken Hoofdstuk 4 Milieu. Inhoud 1 Arbo en veiligheid 2 Criminaliteit en derving 3 Calamiteiten 4 Milieu 5 De winkel verzorgen.
Presentatie en marketing Hoofdstuk 3 Handel en distributie.
Erfinrichting Hoofdstuk 3.
Veilig en verantwoord werken
Hoofdstuk 2 Goederenopslag
Veilig en verantwoord werken
Supermarkt Ontvangst en opslag.
Werken in een arbeidsorganisatie
Supermarkt Voedselveiligheid.
Hoofdstuk 3 De winkel verzorgen
De supermarktmedewerker
KAM – Integrale kwaliteitszorg
Presentation-Skills H4 Promotie en service.
Veilig en verantwoord werken
De supermarktmedewerker
Supermarkt De supermarktbranche.
Veilig en verantwoord werken
Supermarkt Voedselveiligheid.
Werken in een arbeidsorganisatie
Supermarkt De supermarktbranche.
Supermarkt Winkelcriminaliteit.
Supermarkt Ontvangst en opslag.
Verwerken goederenstroom 1
Verwerken goederenstroom 1
KAM – Integrale kwaliteitszorg
Hoofdstuk 1 Goederenontvangst
KAM – Integrale kwaliteitszorg
H5 Onderhouden van het exterieur en interieur
Transcript van de presentatie:

Hoofdstuk 4 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving

Inhoud 1Werken in de detailhandel 2Ontvangst en opslag 3Presentatie van artikelen in winkel 4Netjes houden van de werkplek en werkomgeving 1

Bekijk het filmpje 2 ► Schoonmaken ► Schoonmaakplan Plan waarin staat wat je wanneer moet schoonmaken. ► Schoonmaakfrequentie Hoe vaak je iets moet schoonmaken. Hoofdstuk 4 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving

3 ► Soorten vuil

Hoofdstuk 4 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving 4 ► Veilig schoonmaken

Hoofdstuk 4 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving 5 ► Recyclen

Hoofdstuk 4 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving 6 ► Milieulogo’s