Gemaakt door Nouk en LOtte

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantie aan de rivier.
Advertisements

Doelloze dingen!!  Je bent vast wel ooit iets doelloos tegen gekomen? Daarover hebben wij dus een mooie presetatie over gemaakt!!
Open-up / over de streep
ICT op school.
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Problemen in de melkweg
Opgewekt.
voor iedereen die van zijn hond houdt…
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Beelden storm.
Door: Tim Ties Deniz Jerom Sten
Ferluci.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
OM EVEN OVER NA TE DENKEN.
Wees het hele jaar door dankbaar voor wat je hebt…
Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam. . Ria Slides.
De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway
Beeld en geluid foto’s Door Emiel van putten.
Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?
Fietsen in Drente Deze powerpoint presentatie Is gemaakt door
Zou dat GOD… kunnen zijn?
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Paragraaf 9 Een andere aanpak.
 Het begin  Hoe zijn we op ons idee gekomen?  Hoezo dieren?  het ontwerpen.  Het eindresultaat Hoofdstukken.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Lekker vissen met mijn zelf gemaakte hengel! Wat een saaie dag, ik verveel me suf…….. Hé wat is die nou aan het doen? Dat moet ik even van dichtbij Bekijken.
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
„Papa, waarom hebben wij indianen allemaal van die lange namen, terwijl de cowboys altijd korte namen hebben zoalsBill, Tex of Brad?
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren.. Alle vier werden succesvolle, welgestelde dokters en advocaten..
Mijn verjaardag..
Gewoon de Bijbel? 19 oktober 2014 Urk.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
Preek Tekst: Johannes 20: 5-9.
Jezus roept de leerlingen
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een juk over zijn schouders hingen. Eén van de twee kruiken vertoonde een barst. En.
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe eet men in Japan? A – Met hun handen B – Met stokjes C – Met mes en vork.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Dienst 1e paasdag 2015 m.m.v. jongerenkoor BASS uit Winsum
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
ono počínatzahrátkošile (het inspeelshirt)
24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene.
Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als.
Van stal naar bord Ik maak een werkstuk voor plannex het gaat over het dier dat eerst op de boerderij lekker in het hooi graasde maar nu op je bord licht.
Eveline Cannoot Het lijkt alweer zo heel erg lang geleden De zomers die ik met m'n vrienden deelde.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Gemaakt door rosa hallo kommie hoe is ie.wow tijd niet gezien !!!!
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Plastic.
DE ZONNE /AQUA ENERGIE COLLECTOR Sondervick College AT2B VELDHOVEN Bart Gerritsen Melissa Schmidt Rowin Gabriëlse Chloë Strauss Wouter van Vlerken.
Nu even niet misschien later wel.
Boodschap van het Christuskind Nu is het feest weer haast voorbij, maar ‘k wil nog even met je praten: dacht je die dagen ook aan Mij,
Lucas 15: Een vader had twee zonen..
Semantisatieverhaal: Een hele tijd geleden was er een erge storm in Nederland. Deze storm begon aan de kust, bij de zee, en trok landinwaarts, vanaf de.
Transcript van de presentatie:

Gemaakt door Nouk en LOtte Ons idee Gemaakt door Nouk en LOtte

Inhoud Ons idee Hoe zijn we er op gekomen Waarom Einde

Ons idee Ons idee is dat de koeien een buisje in hun achterwerk ( of terwijl hun kont) krijgen. En als ze dan een windje (of een dikke vette scheet) laten, komt dat windje in dat buisje en heb je gas om elektriciteit op te wekken. En met elektriciteit kan je licht krijgen. Eigenlijk heb je dan twee problemen opgelost. Die van de elektriciteit en die van de luchtvervuiling. Misschien ruikt het niet altijd even lekker, maar dat waait wel weer weg in de FRISSELUCHT.

Hoe zijn we er op gekomen Door dat mijn vader van Nouk dus, had bedacht dat iedereen een buisje in zijn achterste kreeg. ( ook wel gewoon je kont) Maar dat leek ons een niet zo’n fijn gevoel  en dan duurt het wel heel lang voordat je genoeg gas hebt. Dus we dachten koeien hebben wel hele grote brandbare scheten..dus...toen hebben we het idee maar bij de koeien in hun kont gestopt. 

Waarom Omdat we eigenlijk gewoon geen andere ideeën konden bedenken en vonden dit wel een grappig idee.