Wat? De nightshophop is een app (voor iphone en/of Android) waar jongeren een route langs verschillende nachtwinkels moeten volgennachtwinkels Per nachtwinkel.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
RECLAME OP INTERNET ASCC Clubmiddag 15 april 2014.
Advertisements

Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
• Wat moet het doen voor de klant • Wat moet de klant doen • Input • Bewerking • Output.
Hoe plaats ik een foto van mezelf op het internet?
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
2.0-tools summerschool. 2.0-tools summerschool.
Welkom bij het vak ICT … Van Muhammet. Opdracht Straks krijg je 5 dia’s te zien waar je zelf in kan typen. Jij moet alleen typen en zelf plaatjes toevoegen.
Als je de CD opent (klik op START), verschijnt er dit scherm. Er wordt nu contact gezocht met de server en gecontroleerd of het wachtwoord bij de CD van.
Aan de slag met Evernote Documenteer je leven, overal en altijd 1.
Raamaffiches (In samenwerking met facebook). doelstellingen Leuvenaars bereiken & raamaffiches doen ophangen (Meer interactie creëren op facebook)
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
Je wil met een groepje vrienden afspreken?
Wat doet CHIP? Maakt rooster en planbord
Opdracht 3 Spironello Hélène Een geslaagde campagne plannen.
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Sjabloon Opdracht 2 Naam: Klas:. Plaats hier de foto Naam: Voornaam: Functie: Geboren op: Geboren te: Overleden op: Overleden te:
SAM ( strooi- actie- management )
Welkom! Klik hier om te beginnen
Presentatie Website Oldtimer Caravan Club
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Uitleg van de Mobiele App van het spel Golddigers.
Definitief concept GG. Doelgroep 1 Singles Mannen en vrouwen Opzoek naar een serieuze relatie Tussen de 25 en de 35 jaar oud Weten wat ze willen Staan.
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
1 1 Phone Challenge Workshop Mbo niveau 3-4. l Jouw telefoonkosten l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l De Mobiel Profiel.
WINDOWS 8.1 VOOR BEGINNERS.  Windows 8.1 ontwikkeld voor touch, maar met de functionaliteiten van de vorige windowsversies  Zowel op desktops, laptops,
#kennisdelen | #samenwerken | #durftevragen
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
DEMO MIJN BIBLIOTHEEK GEBRUIK VAN MIJN BIBLIOTHEEK.
1. EVEN VOORSTELLEN… LEERDOELEN Je weet wat een bank is en doet. Je kent de (financiële) gevolgen van rood staan, kopen op afbetaling en een lening afsluiten.
1 Mijn Geldzaken. EVEN VOORSTELLEN… Weet jij hoeveel geld je op dit moment hebt op je rekening?
Praktische handleiding voor De digitale community op Part-up.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Wat is Skillzz Skillzz is een App om leerlingen te verbinden en hun talenten te mobiliseren voor een betere.
Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)
WORKSHOP SKYPE Christiaan Thimister. AGENDA Kennismaking Microsoft Account Installeren / instellen van Skype Toevoegen van contactpersonen Eén op één.
Onderwijsdag 2013 Wouter Reith / Academie voor Sociale Professies Interactieve hoorcolleges met Socrative.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Kennisdelen en samenwerken via GGD Kennisnet.. Hoe het begon… Eerste GGD Kennisnet in 2001 Doel: platform voor professionals die bij GGD’en werken zodat.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
De Play Store van Google Van start met je tablet of smartphone Johan Jacobs ( )
Informatie over Vanzelfsprekend voor een deelnemer en/of naastbetrokkene bij een zorgboerderij.
Onderzoek naar App. Iphone apps instagram Reclame = komt er soms in voor Nuttig = je kunt foto’s naar elkaar sturen Leuk= je ziet mensen raar doen op.
Whatsapp Hey there! I am using WhatsApp 29 januari 2017.
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN GWWKOSTEN.NL
Smartphone via PC bedienen
SNEL VAN START MET DE RAMINGTOOL VAN GWWKOSTEN.NL
NVALT-studies app Versie 1.0 December 2016.
Met wie app jij? Mediabegrip week
Les Pointeurs en facebook
Sociaal media DESIGN BY TALHA.
Het 24 spel.
VeiligheidsRegioTwente
Versturen van data naar meerdere mensen
Update naar Windows 10.
DESIGN BY TALHA Klas j1a Docent P. Broekhuizen
ClupApp van HTV Berg & Dal
LinkedIn Wat moet ik ermee?.
Schermtijd Mediabegrip week
HANDLEIDING Stichting Schoenmakers Gilde Versie 1 – 15 december 2018.
Handleiding Prodas-app
MyBEnefits zo’n 2 miljoen burgers hebben minstens één sociaal statuut bv. laag inkomen / leefloon handicap, fysieke of mentale beperking kind met specifieke.
installeren en gebruik
Wat is WhatsApp? WhatsApp is een gratis berichtenservice waarmee je jouw vrienden een bericht stuurt. Zie het als het versturen van een sms'je, maar dan.
CHALLENGE 1 CHALLENGE 2 CHALLENGE 3 CHALLENGE 4
Transcript van de presentatie:

Wat? De nightshophop is een app (voor iphone en/of Android) waar jongeren een route langs verschillende nachtwinkels moeten volgennachtwinkels Per nachtwinkel die men bezoekt, krijgen ze 1 extra ticket voor een party.

De eerste schermen zijn de taalkeuze en een uitleg over het spel Na aanmelden op facebook, komt de vraag of de app je gegevens kan gebruiken

Vervolgens kan je je team creëren Hier moet je een teamnaam invullen En vrienden (max 4 ) uit facebook toevoegen

Alle nachtwinkels die meedoen worden getoond op een kaartje. Via de GPS functie van de smartphone wordt getoond waar je je bevindt. Onderaan staat een menu voor het spel : -Overzicht (samenvatting van je spel, hoeveel en welke nachtwinkels je hebt bezocht) -App instellingen : taalkeuze, Facebook connectie, … -Informatie over de party, waar en wanneer deze is

Als je een nachtwinkel aanklikt zie je het adres en de mogelijkheid om de route te tonen en kan je de foto’s zien die daar zijn genomen Als je te ver van de nachtwinkel bent verwijderd, kan je niet inchecken

Als je in een nachtwinkel staat, kan je jezelf (en je team inchacken), optioneel met een foto

Als je inchecked, kom er een notification op facebook Hier wordt jou teamnaam getoond en de namen van je teamleden Als je een foto hebt getrokken wordt deze ook mee op facebook geplaatst Op je smartphone komt er een notification message dat jou team een gratis ticket voor de nightshophop krijgt. In de applicatie wordt dit ook opgeslagen Dit is eventeens je bewijs aan de inkom