Presentatie online- ledenadministratie Oud Limburgse Schuttersfederatie.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mat 5: 1-16 Barmhartigheid.
Advertisements

Identiteitsverankering
“Hoe kom ik aan klanten?”
presentatie NPV 10 oktober 2012
AV de Liemers heeft een nieuwe website Een drie minuten durende presentatie over de nieuwe website 1.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Welkom bij de presentatie van Onlinezeilen.nl. - Gratis online boekingssoftware - Automatisering voor zelfstandige schippers - Onafhankelijke platform.
Presentatie Ledenvergadering Rabobank
N o o r d o o s t F r i e s l a n d. Alvorens afscheid te nemen… Zouden wij ook graag van u willen leren!
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
1. 16 Weet gij niet, dat gij Gods tempel zijt en dat de Geest Gods in u woont? 1Korinthe
De dagen dat je bedroefd zou zijn, zou ik, indien ik kon, een berg voor u bouwen, dat je kon beschouwen als uw eigendom, een plaats om de sereniteit te.
Zondag 9 maart 2014 Doop Justin Fabian Vernooij Gevoelens kun je niet verwoorden zodra je je kind in handen houdt. Je kunt slechts blij en dankbaar zijn.
De online gids voor studiekeuze en loopbaanoriëntatie
KWF Ze zamelen geld in voor mensen met kanker. Heel veel mensen willen er mee helpen. En sommige doen het ook heel goed met de opbrengsten van bijvoorbeeld.
Voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan.
Online cursus Gevaarlijke stoffen in opslag (PGS15)
Qompas StudieKeuze De online gids voor studiekeuze en loopbaanoriëntatie Informatieavond voor ouders.
Classic days Saab Twente 20 en 21 mei Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei, organiseert Saab Twente Classic days. Deze dagen zullen volledig in het teken staan.
Leerlingenraad Wat ging er aan vooraf.
Presentatie Website Oldtimer Caravan Club
ADVENT 2014.
De dag van het solliciteren - introductie
Vrijwilligersbeleid HC Zwolle 17 november Vrijwilligersbeleid - Inleiding Een club draait op haar vrijwilligers. Dat geldt zeker voor een grote.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
Door de zeer strenge koude van de afgelopen winter zijn vele van onze apen dood gegaan, zowel chimpansees als gorilla’s en bavianen. Daar wij vrezen dat.
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Zondag 6 maart 2011 Doop Iris Joke en Marius Marinus Vos Jullie zijn een parel in Gods hand! Vier lieve kleine voetjes: “Ga er maar op staan. Wij zullen.
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
God liefhebben boven alles En je naaste als jezelf?!
Magister voor ouders.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
Inloopavond gemeente Leek 9 september 2015 Proefproject Openbare Verlichting gemeente Leek (beleving presentatie)
Wij ziin oud, maar voelen ons jong !!
Waarom heb je zo weinig moed?.
Afscheid.
Zomerweekendtoernooi Tenniskamp 2015 Vrijdag 10 juli en zaterdag 11 juli 2015 TennistoernooiSlapen Leuke spelletjesSpannende spellen ZeskampKamperen Neem.
Gn 1,26a En God zei: ‘Nu gaan Wij de mens maken, als beeld van Ons, op Ons gelijkend;
Zeer eenvoudig in gebruik Geschikt voor elke (sport)club of –vereniging Gecertificeerd voor NSD, een project van NOC*NSF Toekomstgerichte XML technologie.
Leerdienst over het komende oordeel Openbaring 20 : Hij zal komen om te oordelen de levenden en de doden Hij houdt zich gereed (hij staat klaar)
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
DS WebShop presentatie. DS WebShop beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact real-time.
Een polo bedrukken als bedrijfsuniform Uniformen worden al snel geassocieerd met het leger of de politie, of met bijvoorbeeld schooluniformen. Voor een.
TenderNed Digitaal aanmelden en inschrijven bij RWS.
Slimme baasjes hebben een hondenverzekering! Alleen een mens zonder hart kan weerstaan aan een paar grote trouwe hondenogen. Als we in al onze kwetsbaarheid.
Goedkope zorgverzekering Omdat uw gezondheid het allerbelangrijkste bezit van u is, is het ook erg belangrijk dat u zich hiervoor goed verzekerd. Hedendaags.
Vrijwilligersbeleid bij SVC’08.  Beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn vormen. Wij doen dit door deel te nemen aan door de KNVB georganiseerde.
In contact blijven en overleggen met de gemeente provincie en alle andere belanghebbenden. Communiceren met de inwoners van Lomm Uitvoeren van de maatregelenkaart.
USB sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne Van muziek en foto’s tot belangrijke documenten, op een USB stick kunt u van alles opslaan.
Wist u dat? ons cluster al jaren meer formatie krijgt dan waar we recht op hebben (1 : 25)… de krimp al een paar jaar gaande is… we ieder jaar maanden.
YELLOW BIJ DE GEMEENTE GRONINGEN 2 JUNI zzp’ers voor Nieuw !
Les 4 havo Leesvaardigheistraining;
De bestuivingsquizzz!.
GOUD is geld de rest krediet
Vooroeververdediging Afsluitdijk
Les 15 Jij en sport Wat doe ik hier vandaag?
TenderNed Digitaal aanmelden en inschrijven bij RWS
Visie en strategie Eindopdracht.
Slimme kleinverbruik meters E+G
Eerste Hulp Bij Schade 112contra.nl.
Ken je Bedrijf?! Quiz Instructie voor de quizmaster en zijn/haar assistent: Neem vooraf de vragen door, plus de antwoorden die je onder iedere sheet in.
(Niet) Allemaal digitaal
ClupApp van HTV Berg & Dal
FC Abcoude zijn we met z’n allen !!!
Conclusies enquête en voorstel voor de ploegen van seizoen
Cijferloos lesgeven bij talen
Een introductie van de nieuwe online plek
Transcript van de presentatie:

Presentatie online- ledenadministratie Oud Limburgse Schuttersfederatie

Waarom? Een online-ledenadministratie biedt zowel voor de eigen schutterijen alsmede voor de secretarissen van de Oud Limburgse Schuttersfederatie de mogelijkheid om effici ë nter te gaan werken. Dit geldt voor het voeren van een eigen administratie en voor de inschrijvingen voor het Oud Limburgs Schuttersfeest.

Bijzonderheden Elke schutterij krijgt een eigen inlognaam. Elke schutterij heeft zijn eigen rechten en de gehele administratie is niet zichtbaar voor alle anderen. De administratie biedt alle mogelijkheden om uw ledenadministratie online bij te houden. De inschrijvingen voor het Oud Limburgs Schuttersfeest zijn minder tijdrovend.

De inlogpagina

De basisinvoer De basisinvoer zal de meeste tijd van u gaan vergen, want alle leden dienen ingevoerd te worden, echter gaan wij u hiermee helpen, want de: Automatiseringscommissie komt van de winter naar u toe.

Vacatures Vanuit elke schuttersbond zouden wij het zeer op prijs stellen als wij twee keyfigures zouden kunnen aanwijzen, die binnen de schuttersbond als feedback dienen voor vragen over de ledenadministraties.

Voorbeeldscherm leden

Inschrijvingen Oud Limburgs Schuttersfeest Vanaf december 2015 kunt u zich digitaal aanmelden voor het Oud Limburgs Schuttersfeest via deze online-ledenadministratie. Er zitten deadlines verbonden aan de diverse onderdelen, zoals u gewend bent. Wij gaan U hierbij helpen! Wij gaan U hierbij helpen!

De automatiseringscommissie komt van de winter naar u toe! Per schuttersbond zal er een avond worden georganiseerd, waarbij wij jullie gaan helpen met de invoer van de ledengegevens. Per schuttersbond worden er keyfigures benoemd. Wij zijn op zoek naar locaties (voorkeur voor schuttersgebouwen) met WiFi.

Wij doen dit samen met jullie! In de avonden zullen wij inhoudelijk dieper op deze administratie ingaan en wij gaan in fasen deze administratie uitwerken. Verbeteringen, opmerkingen staan wij zeker open voor en uiteindelijk gaan wij samen onze ledenadministratie bouwen.