Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
We zijn alweer een maand open en het is tijd om weer wat van ons te laten horen. Dit keer in de vorm van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal een keer.
Advertisements

Een schooldag in groep 1, 2 en
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Op de informatieavond Continurooster Welkom.
MAART 2013 Wijziging in wet- en regelgeving stamgroepregel bij extra opvang De regels voor het incidenteel of structureel afnemen van een extra dag(deel)
Maandbrief november en december 2013 Vrije dagen van november en december zijn 14 en 15 november zijn de kinderen vrij i.v.m. 2 studiedagen Vrijdag 20.
Nieuwsbrief De tijd van je leven! We zijn weer begonnen! Agenda:
Nieuwsbrief 31 mei 2013 Agenda: Dinsdag 11 juni: Groep 5 en groep 6 naar de Blijde Wei Vrijdag 14 juni: Techniekmiddag Zondag 16 juni: Vaderdag Vrijdag.
Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag.
Nieuwsbrief 28 maart 2013 Agenda: Vrijdag 29 maart: Leerlingen vrij (Goede Vrijdag) Maandag 1 april: Leerlingen vrij (Tweede Paasdag) Woensdag 3 april:
Nieuwsbrief 12 april 2013 Agenda: Maandag 15 april: groep 3 Blijde wei Dinsdag 16 april: groep 4 Blijde wei Woensdag 17 april: Juffendag/Lustrum Maandag.
Welkom in groep 4/5a.
Thuisgroep Robijn 1-2a Ma-di: Juffrouw Nicole Woe-do: Juffrouw Carola Vrij: Om en om Thuisgroep Aquamarijn 1-2b Ma-di: Juffrouw Judy Woe-do: Juffrouw.
Werkwijze groep
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Wensen Van het 6de leerjaar.
Maandbrief – juni - juli
Thema’s onderbouw Misschien kunt U het er thuis eens over hebben of passende boekjes lenen bij de bibliotheek?
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
Schoolreis Nog een weekje en dan gaan we eindelijk weer op schoolreis. Bestemming van dit jaar is: Drievliet. Op locatie krijgen ze van school een patatje.
Ouderavond groep 1-2 dinsdag 16 september 2014
Welkom in onze klas.
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Informatieavond Groep 7-8
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
OBS De Waarborg Schooltijden Gezamenlijke ouderavond 7 april 2015.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Welkom op de informatieavond van groep 7
Magister voor ouders.
Informatie avond 2 september 2015 Welkom. Agenda Welkom Wat voor school zijn wij? Wat doen we?
Basisschool Op De Horst
Basisschool Op De Horst
Welkom in groep 7A!. Kennis maken Vertel van wie u de ouder bent en daarna iets over uw kind. Bijvoorbeeld: karakter, hobby’s, sterke punten Voorstellen.
Zo doen we dat op De Wissel. Inhoud  Onze visie  Onze doelen  Afspraken  Tips  Facebook  Twitter  Youtube  Tot slot.
In deze dienst zal Ds. P. K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 97: 1 en 5 Na de zegen Ps. 119: 42 en 44 Schriftlezing: Jakobus 1: 19 – 2: 13.
Informatie-avond Dinsdag 15 september 2015 WELKOM Agenda: 1 e deel Inloop: uur Algemene gedeelte: uur Informatie Weekend Academie:
Informatieavond continurooster “Andere tijden” 16 november 2015
Informatieavond De Schelven Groep 3
SCHOOLTIJDEN op De Havelt 12 januari AGENDA: 1.Welkom. 2.Doel van de avond: informatieverschaffing en uitwisseling van meningen. 3.Voorstellen procesbegeleider.
BS Het Venster SCHOOLTIJDEN op Het Venster 19 januari 2016.
SCHOOLTIJDEN op De Kastanjelaar Informatieavond 1 februari 2016.
Het huidige model Obs ’t Hunnighouwersgat. Schooltijden groep 1 tot en met 4 Maandag, Dinsdag, Donderdag:08.25 – 11.45Pauze van tot met pauzehapje.
Welkom!! Namens de Ouderraad. Wat is een ouderraad? We zijn een groep enthousiaste ouders die graag iets extra betekenen voor de school en de kinderen.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Informatieavond Adalbert Basisschool ‘Andere schooltijden?’
Informatieavond groep 7 Christine Vogels en Julia Kok.
Ouderavond Slim Fit unit 5 t/m 8. Inhoud / programma van deze ouderavond Hoe zag onze proefweek eruit? Wat houdt Slim Fit in voor unit 5 t/m 8? Enkele.
Andere Schooltijden Obs Het Veenpluis. Welkom namens team en MR van Het Veenpluis! Fijn dat u bent gekomen.
Info avond cluster 3/4/5/. Agenda Welkom Verdeling binnen het cluster 3/4/5 Zelfstandig werken Planbord Onze (school) Visie Organisatorische aandachtspunten.
Welkom. Ouderinformatieavond groep 6 Schooljaar Aniel Kesseler
DE RANK CHRISTELIJKE BASISSCHOOL Open dag Woensdag 17 februari van 9.00 u. tot u. U bent van harte welkom met uw kind!
Is op zoek naar jou. M: Milieu O: Op S: School MOS is een organisatie die werd opgericht door het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie. Zo wil men.
De verpakking is mooi, maar wij als leerkrachten hebben het voorrecht om het cadeautje stukje bij beetje uit te pakken, zodat het mooiste wat binnenin.
GuppenTennis t/m 12 jaar Binnen € 89,- Sterren Tennis 10 t/m 17 jaar Binnen € 139,- Volwassenen Tennis Vanaf 18 jaar Buiten € 139,- Binnen €169,- Tennislessen.
Zomervakantie BSO PetitPetit Week 1 (11-17 juli) Op vakantie naar de jungle Maandag Landkaart maken. We maken een levendige landkaart met spullen uit de.
Welkom in groep 4.
Onderzoek schooltijden Willibrordschool
Informatieavond groep dinsdag 5 september 2017
Informatiemiddag groep 5
Gemeente Rotterdam Noord
Gesprekkencyclus en overlegstructuur leerlingzorg
Informatieavond groep 4
Welkom in onze groep! We hebben er zin in!
Informatieavond groep 6
Oudercursus.
Uitnodiging Nieuw! Thema-ochtend Vrijdag 2 november Beste ouders,
Welkom in groep.
Welkom in groep 4.
Transcript van de presentatie:

Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel plezier en succes bij ons op school toe! Voor de zomervakantie heeft juf Mieke te kennen gegeven een nieuwe uitdaging aan te willen gaan. Zij heeft een baan aanvaard als ib-er, buiten de stichting. We wensen haar veel plezier en succes in haar nieuwe baan! Ook voor een collega naast juf Amy in groep 8 zijn we in gesprek met sollicitanten en hopen u op korte termijn te kunnen laten weten dat we een geschikte opvolger hebben gevonden. Juf Tamara moet op 18 september aan haar voet geopereerd worden en zal dan een poosje uit de roulatie zijn. Voor de herstelperiode van juf Tamara zijn we ook op zoek naar vervanging. De tijd van je leven! Beste ouders/verzorgers, We zijn het nieuwe schooljaar met frisse zin begonnen. Gelukkig heeft iedereen een goede vakantie achter de rug en zijn alle kinderen, ouders en het team gezond en wel weer op school. We gaan er met elkaar een mooi jaar van maken! Het team van de MKS Facebook De school heeft een eigen Facebookpagina. Zo proberen we u op de hoogte te houden van allerlei gebeurtenissen in de school en plaatsen we regelmatig stukjes tekst en foto’s. Neemt u dus snel een kijkje op: en ‘ like ’ de pagina! Opening van het nieuwe schooljaar We willen het schooljaar graag feestelijk openen met ouders, kinderen en team. U hebt via uw kind een mooie uitnodiging mogen ontvangen met de verdere details. We hopen u aanstaande vrijdag, 28 augustus, te mogen begroeten. Vanaf 14,30 uur bent u van harte welkom op het schoolplein. In geval van regen, ontvangen we u graag in het speellokaal. U krijgt een rondleiding van uw kind door de eigen groep en om uur brengen we een gezamenlijke toast uit op het nieuwe jaar. Er is een dj, kinderen kunnen een neptattoo laten zetten, er is een popcornmachine en er zijn lekkere hapjes en drankjes. Kortom: het wordt een gezellige middag! We willen de middag om uur afsluiten.

Nieuwsbrief Augustus 2015 De tijd van je leven! Mededelingen: Schoolgeld betalen: Als u het schoolgeld voor graag contant wilt betalen, dan kan dit uiteraard. We willen u vragen het geld niet aan de leerkracht te geven maar te betalen bij juf Helma of juf Jikke. Zij zorgen voor een kwitantie. Op woensdagen kunt u terecht bij de directie. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking Verandering schooltijden: Zoals uw weet zijn de schooltijden aangepast dit schooljaar. We willen u eraan herinneren dat de kinderen op woensdag om uur uit zijn en de overige dagen om uur. Schoolgids: Volgende week krijgen de kinderen de schoolgids mee. De ouderinformatieavond vindt plaats op 15 september. U ontvangt hier nog een aparte uitnodiging voor met het programma. Gymmen De gymlessen worden op maandag, dinsdag en donderdag verzorgd door juf Karen, onze nieuwe vakleerkracht gymnastiek. Tijdens het bewegingsonderwijs is gymkleding verplicht. Als kinderen hun gymkleding zijn vergeten, gaan ze toch mee naar de gymzaal en doen ze mee op blote voeten. Mochten kinderen om medische redenen niet mee kunnen doen, dan kunt u dit doorgeven aan de leerkracht. Ze gaan dan wel mee naar de gymzaal maar blijven aan de kant. De gymlessen worden gegeven in de gymzaal aan de F. Nansenplaats. De kinderen van groep 1/2 gymmen op donderdagochtend in het speellokaal met juf Karen. Schoolzwemmen Zwemles wordt gegeven in zwembad Zevenkampse Ring, op vrijdagmiddag. Het zwemmen start as donderdag 27 augustus. De zwemlessen zijn om de week op de oneven weken. De leerlingen van de groepen 4 en 5, hebben schoolzwemmen. De kinderen gaan met de bus naar het zwembad toe en zijn rond uur weer terug op school. Agenda 27-8 start schoolzwemmen 28-8 Feestelijke opening schooljaar start oudervertelgesprekken 15-9 Ouderinformatieavond gr. 1 t/m 8