25-3-2013 NAS IN 013. WIE IS NAS? Nas (Nasir Jones) staat bekend als een gerenommeerde tekstschrijver en rapper. Hij wordt beschouwd als één van de beste.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

1e WO Het verlies van Duitsland.
Gemaakt door Odessa koorevaar
“Een reis naar Licht”.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Door: Veerle Schreuder
Woorden en tijd.....
Bevrijdingsfestival Vlissingen Mei • Retourtje trein vanaf Bergen op Zoom 12euro • Mooie zonnige dag, soms een beetje wind • Met 10 man • Waarom.
Mart Smeets Op zoek naar zijn succesfactor(s). Mart Smeets Bekend van radio en televisie Voornamelijk sportverslaggeving en presentatie Ook bekend om.
De EMEG-lijst: BreakFest, Landgraaf. In dit deel van mijn EMEG-(oriëntatie)lijst ben ik opzoek gegaan naar de succesfactoren van het 1-daags festival.
SWOT-ANALYSE SEIZOEN 1 The Big Bang Theory
So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse.
Wat is de Succesfactor van ‘Entourage’?. De Hoofdpersonen ‘Vincent Chase’: Hoofdpersoon, acteur, relaxt persoon, maakt zich nergens druk om en is heel.
The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.
A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.
De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway
Roel Lafeber en Jeroen Kiemeney hebben vorig jaar een aflevering van Voetbal International bijgewoond.
Howard Komproe – N.I.E.U.W Gemaakt door Mathias Coenen.
Door het invallen van de avond verschijnen er vaak mooie kleuren aan de horizon. Mischief is je dat zelf ook al eens opgevallen ..
Rembrandt Harmenszoon van Rijn (15 juli  oktober 1669) was een Nederlands kunstschilder. Hij wordt beschouwd als een van de belangrijkste Hollandse.
The London Starlight Orchester
Herders of HERDER.
Gemaakt door: Cas van de Pol, Joost Blitterswijk, Amber Janssens & Tessa Gumbs.
Wij houden onze presentatie over Anne Frank
Imagebuilding Helaas, geen kant-en-klaar recept, want geen koor is gelijk. Performen met power | Petra Andriessen.
Een blondje doet mee aan "Wie wordt millionair"
Glow.
Glow.
Bourgogne Van: Evelien Wennink Richelle Harberink Erkan Akbiyikoglu
EVENT Mrs. Carter Show World Tour Ga op zoek naar de succesfactor..
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor.
Dancetour Breda 19 mei 2013.
Van Sam Wie is de nieuwste bekende rapper van dit moment? Eminem 50 Cent Obie Trice.
{ The Ziggodome. ● Uitverkochte Ziggodome dus veel bezoekers ● Veel songs van het nieuwe album ● Veel entertainment ● Grote show ● Voorprogramma.
JUSTIN BIEBER.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
BRIDGET JONES The edge of reason Kijk een film (dvd/bluray) met het commentaar van de regisseur en ga opzoek naar de succesfactor.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
Godsdienst.
De Sint moet verhuizen 1 (Zie ginds komt de stoomboot)
Het Doekesjournaal Bij crea hebben we dramales gehad. Hierna volgt ons toneelstuk.
Ridders Van de Ronde Tafel
Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Ben jij wel eens verwonderd?
Mr. Probz Rapper & Singer -Songwriter Gemaakt door Noha.
Inhoudsopgave Inleiding Waar komt motown vandaan? Wat is Motown?
gemaakt door Ruben en Wout
I wanna be the very goed. No wang snee wang
Keuzes maken 19 april 2009: Kies je god/God 26 april 2009: Kies (voor) je beroep 03 mei 2009: Kies (voor) je partner 10 mei 2009: Jeugddienst (Klup 3):
Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil.
Sunday, 19 April 2015 zondag 19 april 2015 Anu Laciatu 5’56’’ Una Antra Matina 4’28’’ Dawn 5’22’’ Little Wing 5’11’’ The Song Of The Rain 4’51’’ Oiche.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Nederlandse kunst quiz
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
Lesbrief Jongerenprogramma
7 December Agnietenhof Tiel
Spaanse Meesters 2 Spanje.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Tourist LeMC Muziekpresentatie van Seppe VB. Tourist LeMC Echte naam: Johannes Faes Belgische hiphop- en kleinkunstartiest Antwerpse rapper Geboren in.
KNOPEN MET TOUWTJES HALLO WIJ ZIJN MAARTJE EN JELENA EN WIJ GAAN HET HEBBEN OVER SCOUBIDOU VEEL PLEZIER.
De definitie van een object. Een object is een verzameling van eigenschappen en bewerkingen. Veel voorkomende objecten zijn: D (display) Gui (user interface)
20_05_2009 When the sun goes down on my side of town that lonesome feeling comes to my door the whole world turns Wanneer de zon ondergaat.
Keith haring
Museum favoriete culturele kunstwerken.
Transcript van de presentatie:

NAS IN 013

WIE IS NAS? Nas (Nasir Jones) staat bekend als een gerenommeerde tekstschrijver en rapper. Hij wordt beschouwd als één van de beste en origineelste rappers. Zijn bekendste nummers hier in Nederland zijn: ‘If I ruled the world’ It’s gonna be alright’

SUCCESFACTOREN Ten eerste denk ik natuurlijk aan de Internationale allure die Nas met zich meebrengt. Niet iedere dag komt er een wereldberoemde rapper naar Nederland. 013 zelf als poppodia is ook succesfactor. 013 heeft een goede reputatie. Het was een geweldige show. Veel spektakel en interactie van het publiek maakte de show tot een spetterend einde. Ten slotte was de techniek ook erg goed.