Centrum voor herstellende verslaafden en hun naasten

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Aandacht voor het steunend netwerk
Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Het tweede werkstuk.
“In balans” met sociale netwerken
Ik ben Mo.
Godsdienst 1.
Activiteiten Merenwijk.
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Sollicitatiegesprek.
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Blijf bij mij Jolink.
Hoe doe je dat? Actief Zendingswerk
Missie Omgeving Identiteit Waarden & Overtuigingen Vaardigheden
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Mijn stage bij Wijkenstein Naam: Amanda van de Nieuwegiessen Klas: Grijs Jaar: 4e Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas.
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Naam: krushenka Mijn hobby : curacao Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Naam: Mijn hobby : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Naam:linda Mijn hobby:Grad Damen Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Mijn stage bij Fox schildersbedrijf
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
Naam: Mijn hobby: Klik op “Naam”. Vul je naam in .
EVC: Erkenning Verworven Competenties Laat zien wat je waard bent! Toepassing bij [corporatie]
Turks gedichtje.
Rekenen groep 4.
Groep 6A Wat is de gang van zaken in die groep?. ‘s morgens vroeg in de kring.
CanDo Coaching.
Gezondheid, basis voor jouw toekomst!
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Stel je voor, je bent weer kind…. En de wereld mag lekker helemaal om jou draaien.
Help! Verzuim voorkomen
Hoe gaat het verder na Bethel?
Jij bent okay! Een competentietraining voor jongeren met LVB en hun ouders met psychische en/of verslavingsproblemen Ivon Riemersma Junior onderzoeker.
11:37 uur Hoi ik ben het..
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
Online filmpjes maken. (
Online filmpjes maken. (
Onze doelen en visie in beeld
Meer dan 200 loopbaanprofessionals doen mee! Dag van de Loopbaan Wat is de Dag van de Loopbaan? Op 27 september zetten ruim 200 Noloc erkend (register)
Het derde thema van het project gaat deze zondag over getrouwd zijn. Veel sprookjes eindigen met “En ze leefden nog lang en gelukkig”, maar voor getrouwde.
Denken in mogelijkheden
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Arbeidsmarkt Als je op de markt loopt zie je om je heen verschillende kopers en verkopers. De vraag naar een product bestaat uit de mensen die een product.
INFO week 36 van maandag 31 augustus t/m zondag 6 september Met: Agenda Foto’s van de eerste bouw ontwikkelingen, 1 e rompert ! Tijden trainingen en vrij.
Welkom bij de derde bijeenkomst van Familie (in)zicht
Solliciteren: wat wil ik?
Studieloopbaancoaching Kwartaal 2 week 1
Slc kwartaal 3. programma Hoe is het gegaan Verwachtingen Tips and tricks Opdrachten slc.
Verschillende rollen en stijlen
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Profilering Design MBO. “Ik ben op aarde om een omgeving vol liefde te creëren, met passie te leven en mijn meest opwindende dromen waar te maken”
Kiezen voor keuzedelen
Dit verhaal wil jou onrustig maken. Het Evangelie maakt onrustig.
Aandoeningen/ziektes Functies & anatomische eigenschappen Activiteiten en participatie Omgevingsfactoren Persoonlijke factoren InschikkelijkheidIk ben.
Mantelzorgkaart Aan de slag op het werk Aan de slag met mijzelf Aan de slag thuis mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS en het ministerie van.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Wat vinden jongeren belangrijk? Cliëntenraad GGZ Kinderen en Jeugd.
App van de maand september Stoptober
Duurzame inzetbaarheid
Toolbox Ongunstige werkhouding
Centrum voor herstellende verslaafden en hun naasten
Duurzame inzetbaarheid
Locatie Malburgstaete
Spreekbeurt: ‘Ik zorg voor mijn ’.
Transcript van de presentatie:

Centrum voor herstellende verslaafden en hun naasten Stichting Ismes. Centrum voor herstellende verslaafden en hun naasten

Het Ismes-Huis

Meetings Maandag: eerste maandag van de maand: Moeders van …….. 19.30 uur – 21.00 uur Derde dinsdag van de maand, Partners van……. 19.30 uur – 21.00 uur Woensdag: Onze Trein, AA Vrouwenmeeting 19.15 uur – 20.45 uur Derde woensdag van de maand: kinderen van….. 19.30 uur – 21.00 uur Vrijdag NA open meeting 19.30 uur – 21.00 uur Vrijdag: O.A. 19.15 uur – 20.30 uur Zaterdag: NA discussiemeeting 10.00 uur – 12.00 uur Zondag: Girl Power. AA vrouwenmeeting 10.30 uur – 12.00 uur

Juridisch Loket In het Ismes-Huis is een Juridisch Loket. Wil je hier gebruik van maken? Maak dan een afspraak met Inge 06-51019460

Juridisch Loket Je hebt geen overzicht van je financiën? Je kunt niet meer voldoen aan je betalingsverplichtingen? Je hebt een brief van een incassobureau gekregen? Je hebt een brief/dagvaarding van de deurwaarder ontvangen? Je hebt een oproep voor een zitting van de rechtbank ontvangen, omdat je iets niet betaald hebt? Problemen met werkgever; ziektewet, ontslag(vergoeding)? Aanvraag Bewind- en Mentorschap? Ismes. kan iets voor jou betekenen! 073-6907390 Bij spoed: 06 51019460

Arbeidsmarkt Loket. In het Ismes-Huis is een Arbeidsmarkt Loket. Om een steuntje in de rug te krijgen. Alleen, of soms samen met anderen die met dezelfde vragen worstelen.

Arbeidsmarkt Loket Je hebt vragen die te maken hebben met werk, werk krijgen of werk houden? Je wilt advies hebben over zaken als: - Ben ik er al aan toe om (weer) aan het werk te gaan? - Welk soort werk past bij mij? - Hoe stel ik mijn CV op een goede manier op? - Hoe ga ik om met een gat in mijn CV? - Praat ik wel, of juist niet, over mijn verslaving? - Hoe schrijf ik een succesvolle sollicitatiebrief? - Waar en hoe kan ik vacatures vinden die bij mij passen? - Hoe zit het met mijn uitkering, sollicitatieplicht en dergelijke? - Hoe val ik op tussen al die andere sollicitanten? Wil je hier gebruik van maken bel dan met Nico Hopman, deskundige op dit gebied. 06-621225040 Er zijn geen kosten aan verbonden!

Iedere woensdag van 10.15 – 12. 00 uur Diepte Ontspanning Heb jij lichamelijke klachten of kun je moeilijk ontspannen? Met een combinatie van coaching, energetische therapie en massage geef ik je snel verlichting. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam is oneindig. We vinden het heel gewoon dat een wondje vanzelf geneest en een verkoudheid meestal maar een paar dagen duurt. Soms herstelt het lichaam niet op eigen kracht en is wat extra steun nodig. Dan ben je bij mij aan het goede adres. Vrijwel alle klachten zijn goed te behandelen. Zelfs emotionele en psychische klachten. Het lichaam functioneert immers als één geheel. Iedere woensdag van 10.15 – 12. 00 uur

Creatief Schilderen Iedere woensdagmiddag van 14.00 uur – 16.00 uur

Samen werken aan de stappen. Donderdag van 12.00 uur tot 14.00 uur Samen Herstellen Inloop meditatie. Maandag van 10.00 – 14.00 uur Samen werken aan de stappen. Donderdag van 12.00 uur tot 14.00 uur

Ideeën! Ideeën of opmerkingen? Laat het ons weten! 06-21555521

Vacature Bank Er zijn een aantal mensen die niet weten hoe ze hun vrije tijd kunnen vullen. Ze hebben wel allerlei capaciteiten, maar komen er niet toe iets te ondernemen. Om hier een steuntje in de rug te geven willen we een soort vacature ruilbeurs inrichten. A. kan bijvoorbeeld niet schilderen, maar wel heel goed officiële brieven schrijven. B. kan heel goed schilderen, maar heeft problemen bij het opzetten van brieven. Deze mensen kunnen elkaar helpen, vullen elkaar goed aan en hun vrije tijd wordt op een fijne manier ingevuld. Sociale contacten worden gelegd.

Wil jij je aanmelden als vrijwilliger? Neem contact op met Huub Vrijwilligers Wil jij je aanmelden als vrijwilliger? Neem contact op met Huub 06-21555521