Kerstproject 2011 Vertel Het Maar

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De HEER vergeet zijn belofte aan David niet. 1. Wanneer Hij die belofte heeft gegeven.
Advertisements

De beroemdste persoon die er is …
Kerstviering kleuterbouw
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
Christengemeenschap De Goede Herder
"verliefd, verloven en sexualiteit".
Wat is de bedoeling van Johannes?
Maria neemt ons mee doorheen de sterkste momenten van haar leven…
Christus: Zijn namen en levensgang
Vertel het Maar Kerstproject 2008
GOD GEBRUIKT GEWONE MENSEN
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
H E E R U B E N T W E L K O M...geloven, getuigen, groeien...
Godsdienst.
Nooit meer alleen Ook al gaat mijn weg door een diep Dal van duisternis heen, Uw liefde drijft de angst uit in mij. Ook al loop ik vast, overvallen Door.
Kom heilige Geest.
Spanisch Eyes-James Last.
Geprezen zij de Heer opwekking 44
Zingen Liedboek 477 : 1,2 Geest van hierboven, leer ons geloven,
Zingen Vers 1 Een engel zegt Maria aan:
Zingen Vers 1 Liedboek 303 De ware kerk des Heren,
Zingen Vers 1 Laat ons de Heer lofzingen,
Zingen Vers 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan,
Zingen Vers 1 Verwacht de komst des Heren, o mens, bereid u voor:
Godsdienst.
Echt of nep?.
Beloofd is beloofd.
Thema voor vanavond is:
Derde Adventszondag 13 december 2009
Vierde adventszondag 18 december 2011 Gezang 128 Gij klare zon, gij schone ster, door ons aanschouwd van eindloos ver, o zon ga op, o zonneschijn, laat.
Doop Friso Sake Looij en Bastiaan Mike van Noordenne Zondag 10 Mei 2009 Jesaja 49: 15 Zou het mogelijk zijn dat een moeder haar kind zou kunnen vergeten,
Hoe bid je vol verwachting? mogen en moeten Hoe bid je vol verwachting? mogen en moeten een worsteling.
Marco, in dit verbond dat we samen aangaan, geef ik jou de belofte dat ik trouw zal zijn. Kijkend naar de afgelopen tijd kan ik mij absoluut niet voorstellen.
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
Vierde adventszondag 23 december 2012 “Vruchtbaar Leven” Lucas 1: Toen Elisabeth de groet van Maria hoorde, sprong het kind op in haar schoot; zij.
Preek Lucas 18: 1-17 Preek Lucas 18: 1-17 Slide 1
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
welkom in deze eredienst Tweede zondag in de veertigdagentijd
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Grote namen (1). Grote namen (2) Redder, Heer: titels al bezet door Augustus Redder, Heer: titels al bezet door Augustus.
Zingen Vers 1 Heer Jezus duizend vragen, te veel op mee te dragen:
Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God.
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Op hoop van zegen of vol verwachting klopt ons hart?
Welkom in deze dienst Zondag voor de vervolgde kerk.
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
HOE BLIJF JE GELOVEN TERWIJL JE WACHT OP GOD? HOE BLIJF JE GELOVEN TERWIJL JE WACHT OP GOD? Romeinen 4:17-20 ‘t Veerlicht Raamsdonksveer.
Welkom Voorganger: Dhr. J. Smit Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: J. Tijssen Schriftlezing: Mattheus 6: 5-13.
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 70 Tijdens project: Het Projectlied Na de zegen Gz. 145 : 1 en 2 Schriftlezing:
‘tot in eeuwigheid zal Hij koning zijn’ Lucas 1:26-38 God maakt Maria tot zijn dienares Zo werd Gods Zoon de eeuwige koning.
Welkom op 1 ste Kerstdag Voorganger: Ds. Marijn Rohaan Ouderling van dienst: W. Verkerk M.m.v.: E.Hofstede /huisband/ KEE Lezing: Lucas 2: 1-15 (BGT)
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Kerst 2015 Jesaja 9 vers 5 Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven: de heerschappij rust op zijn schouders. Deze namen zal hij dragen: Wonderbare.
Er bloeit iets op! Kerstproject Er is een roos ontloken uit barre wintergrond, zoals er was gesproken door der profeten mond. En Davids oud geslacht.
Welkom Voorganger: ds. Marijn Rohaan Ouderling van dienst: B. v. d. Velde Organist: H. Snel Schriftlezing: Lucas 2: 1-7.
Spoor van Kerstproject 2011 Vertel Het Maar Licht Dit wordt voorgelezen door: Liese Kolk.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Dienen “minste dienares” leven totaal op de kop gezet wil jij dat wel?
Kerstproject november Lucas 1:
V. Wij danken voor de doop van Sep en van Jurre. Wij bidden voor hun ouders, Eric en Tannita, en Wijjert en Monique, met Matthijs. Zegen deze ouders en.
Zondag 28 februari 2016 “Oculi” derde zondag van de veertigdagentijd Lucas 22 vers 66 – 71 Jezus is gevangen genomen en staat voor de raad die hem vraagt.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Op weg naar een nieuwe morgen Advent op weg Al 3 maanden op 3 maanden.
"Ik verzeker jullie: sommigen die hier aanwezig zijn, zullen niet sterven voordat ze de komst van het koninkrijk van God in zijn kracht hebben meegemaakt."
Maria en de engel Opdracht: Maak een engeltje.
Votum groet Zingen Ps 100 Wet Ps 86: 5,4 Gebed Lezen Jes. 54: 1-10
Transcript van de presentatie:

Kerstproject 2011 Vertel Het Maar Spoor van L i c h t Kerstproject 2011 Vertel Het Maar

Samen wachten op het Licht Elisabeth verwacht een kindje. Dat weet Maria van Gods engel. En ze is zelf in verwachting. Maria vertrekt naar Galilea om haar nicht te bezoeken. Dan blijkt zij het geheim van Maria over de komende Messias te kennen. Hoewel ze ouder is,

Samen wachten op het Licht groet ze Maria heel nederig, want Maria is de moeder van haar Heer. Daardoor zal Maria zich gesteund voelen. Wat is het fijn dat Maria en Elisabeth drie maanden samen zijn. Ze kunnen praten over hun vragen en twijfels, over geloof in God,

Samen wachten op het Licht over het wonder dat in hun levens gaat gebeuren: ze loven en prijzen de Heer en nog veel meer. Ze wachten samen op het Licht. Een kerk in het klein, waar gelovigen samen zijn, samen geloven.

Adventproject

Adventproject Projectlied Vers 3 Twee vrouwen vragen samen: Zijn Gods beloften echt? Ze bidden en ze zingen: de Heer doet wat Hij zegt. Refrein: God heeft ons niet verlaten, zijn liefde gaat steeds door. Gods Zoon zal zeker komen. Hij leidt ons op zijn spoor.