"Barbecueen zal nooit meer hetzelfde zijn '. Grillstream is de oplossing voor:  Opvlammend vuur – moeilijk beheersbaar  Voedselvergiftiging – binnenkant.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Veel gestelde vragen over Polyganics’ NasoPore®
Advertisements

Vortex cavitatie, Chemicaliënvrij kalkaanslag voorkomen
X40 COATINIUM HYBRID COATING WAX. X40 COATINIUM HYBRID COATING WAX.
Kook methodes Kook methodes vallen onder 2 groepen die zijn:
Paragraaf 2 van hoofdstuk 2: Warmtebronnen
Duik in de Derde Dimensie DE DERDE DIMENSIE. Het Beste zwembad ter wereld •3D kleuren •Verkleurt niet door zon of chloor •Krasbestendig •Geen osmose (zoals.
BATTERYSPRAY.COM KenmerkenVoordelenMotievenBaten Batteryspray is bijzonder gebruiksvriendelijk, mobiel, draadloos en overal inzetbaar  Direct gebruiksklaar.
Hitteletsels In dit hoofdstuk komt aan de orde: Achtergrondinformatie Hittekramp Hitte-uitputting Hittestuwing Hitteberoerte Zonnebrand.
Spaans 24-Kitchen.
Paragraaf 2 van hoofdstuk 2: Warmtebronnen
GMP and HACCP School Development Project
Perslucht- Behandeling & Reduceer- ventielen
Enzymen I Eiwitten maken voor meer dan 50% uit van het gewicht aan drooggewicht van de meeste cellen. Meest belangrijke eiwitten zijn enzymen Enzymen.
Stofwisseling.
Toekomstvisie Melvin Kil, V5a.
Nu Skin White System Een geavanceerd systeem bestaand uit ingrediënten met een bewezen heilzame werking op de huid, dat speciaal ontwikkeld is om de gelaatskleur.
Beheer uw chemicaliën op school op overzichtelijke en verantwoorde wijze Chemicaliënmanager.
“Gemasterd” vlees met de Schnitzelmaster TURBO.
Energie Fossiele energie.
Brandblusmethodes Wij houden deze presentatie over de brandblusmethodes. Alex.
101° MicroGourmet EXTRA CARE.
Dissimilatie Levert energie.
Faseovergangen Modeloplossingen.
“Packaging Your Future”
Dierenwereld door Jeanne en leo door Jeanne en leo.
4.4 Chemische reacties 4T Nask1 H4 Stoffen.
1.14 Smeermiddelen en smering
Energie.
Wilt u uw kleding laten bedrukken? Met een embleem, mooi plaatje, of logo? Gaat u dan naar of kleding bedrukken: mooier, beter.
Wilt u uw kleding laten bedrukken
Meer informatie? Ga naar:
Wilt u zelf uw textiel bedrukken? Met een mooi plaatje, of logo?
Frituurolie energieconcept Van frituurolie naar brandstof.
Dissimilatie Levert energie Deze energie is voor alle levensprocessen
Bejo Zaden.
Ordenen van gegevens Inleiding informatiesystemen © Sander Cox.
Emblemen maken en ontwerpen kunt u het mooist, snelst en goedkoopst op Indien u al een plaatje of logo gereed heeft liggen is het een.
Raton – RPS (Raton Pigging System)
Spijsvetten en suiker.
 De spanning die wij thuis krijgen wordt opgewekt in elektriciteitscentrales.  Het transport vindt plaats via: Hoogspanningsleidingen Grondkabels 
‘Hoge Energiebesparing op gas’
EXTOSEAL ENCORS Goedkoper Gegarandeerd lucht-, wind- en waterdicht 2 x sneller geplaatst flexibel aanpasbaar aan ondergronden.
De juiste oplossing voor een schoon milieu.  Energie opwekken uit  Zonlicht  Waterkracht  Wind  Biomassa.
TR90 ® Verander uw leven in 90 dagen. Meer dan een DERDE van de volwassen Europeanen heeft momenteel overgewicht Situatie in de EU
Aco woningen verwarmen en koelen met gratis aardenergie Björn Van Tomme Aannemer/bouwpromotor Bewoner actieve woning met energieplafond.
Afvallen was nog nooit zo makkelijk, als met het populaire eiwit dieet! Ten gevolge van een veranderd leefpatroon is overgewicht vandaag de dag bijzonder.
“Oenze speulplekke” ziet kunstgras als ideale ontwikkeling.
Zonvoornop. Zonnepanelen Agrarisch Zonnepanelen voor boerderijen Bent u actief in de zonnepanelen agrarisch sector? Dan kunt u waarschijnlijk veel geld.
Aardolie, aardgas, bruinkool en steenkool worden ook ‘fossiele brandstoffen’ genoemd. De fossiele brandstoffen zijn in de loop van miljoenen jaren ontstaan.
Wilt u een embleem opdruk op uw kleding, bedrijfskleding of werkkleding? Met een bestaand plaatje of logo, of iets wat u zelf heeft gemaakt of samengesteld?
Thema Leven Les 5 Metabolisme.
Energie Brandstof voor sporten
VCA Basisveiligheid Hoofdstuk 4 Brand en explosie
3.5 van reactieschema naar Reactievergelijking
Reinigen en ontsmetten
Alle mechanische onderdelen lopen langs elkaar heen.
Vandaag Terugblik Fotosynthese Lesbrief 6
Module 6 Basis pneumatiek
Bronnen van energie Hfd 1: Energie in Nederland
CO2 prestatieladder van Stef Jonker
Presentatie voor praktijk scheikunde
Warmteletsels Achtergrondinformatie De stofwisseling:
De juiste oplossing voor een schoon milieu
De juiste oplossing voor een schoon milieu
Opstellen reactie vergelijking
Brandstoffen verbranden
Reinigen & ontsmetten.
Voedsel bereiden.
Brandstoffen verbranden
Water en watergeefsystemen
Transcript van de presentatie:

"Barbecueen zal nooit meer hetzelfde zijn '

Grillstream is de oplossing voor:  Opvlammend vuur – moeilijk beheersbaar  Voedselvergiftiging – binnenkant van het vlees vaak nog niet gaar  Kankerverwekkende stoffen – buitenkant van het vlees vaak verbrand  Overmatige rookontwikkeling – grote CO 2 -uitstoot  Oplaaiend vuur door vetverbranding – ophoping van vetten  Gedeeltelijk gebruik van Grill – optimaal gebruik van de totale warmte in de BBQ  Extreem hoge temperaturen tijdens het BBQ-en – Verspilling houtskool/gas  Reinigen van onderdelen – Grill & BBQ  Momenteel is er geen echte oplossing om goed en verantwoord te kunnen grillen op houtskool/gas.

Grillstream is:  Een gepatenteerde 2-delige grill.  De enige “totaal” oplossing om verantwoord te grillen op de BBQ.  Een grill-systeem van hoge kwaliteit.  Makkelijk te gebruiken.  Zorgt voor een vlamvrij BBQ-en, geen zwart vlees meer.  Een systeem waardoor uw vlees niet meer verbrandt.  Draagt zorg voor een optimale smaak en een heerlijk sappig stukje vlees.  Vet & olieen worden afgevoerd door het slimme afvoersysteem.  Het vet verbrandt niet langer waardoor er minder rookontwikkeling ontstaat.  Geen gevaarlijke situaties meer, voorkomt het verbranden van vet (waardoor er een oplaaiend vuur kan ontstaan).  Milieuvriendelijk met minder verbruik van gas/houtskool en minder productie van CO 2.  De grill is van hoogstaand samengeperst staal waar geen poreuze of zwakke lasnaden  Afgewerkt met porselein en geëmailleerd en gemakkelijk te reinigen.

Met een standaard grill ontstaan er opvlammend vuur door vet/olie wat tussen de grill naar beneden valt op/in de hete kolen e.d. Met de Grillstream 360 grill, het gepatenteerde 2-delige ontwerp, wordt het overtollig vet/olie opgevangen in een speciaal ontwikkeld opvangsysteem. Door dit opvangsysteem ontstaan er geen hoog oplaaiende vlammen meer en blijft u vlees lekker mals en sappig, zonder dat het zwart wordt. Standaard grill grill hitte

 Volledige open 2-delig systeem, wat op elkaar geplaatst kan worden, zonder dat het afgesloten wordt.  Er druppelt geen vet- en oliedruppels meer tussen de grill door in de hete kolen of op de brander.  Een schuinaflopend 2-delig systeem voor de afvoer van het vet en de olie.  De authentieke BBQ smaak blijft gehandhaafd door het opvangsysteem, het vlees blijft heerlijk van smaak en lekker sappig.  Het vocht blijft in de bovenste grill-laag liggen en wordt omgezet in stoom waardoor het vlees zijn originele authentieke smaak behoudt.  Een traditioneel grill systeem in een nieuw revolutionar ontwerp.

Gepatenteerd 2-delige grill Vet en olie worden afgevoerd door het slimme vet-afvoersysteem Opening voor het toevoegen van houtskool

 Is geschikt voor de meeste BBQ’s met een Ø van 57 cm.  Mogelijkheid om met of zonder deksel te BBQ-en.  Volledig gebruik van de totale oppervlakte van het grill-rooster.  Bij het BBQ-en worden de waardevolle vleessappen verzameld in het handige opvangsysteem. Deze kunt u, indien wenselijk, gebruiken om alsnog over het vlees te doen.  Geen ongelukken meer met oplaaiend vuur. De vetten en de olie vallen niet meer rechtsstreeks in de kolen maar worden opgevangen.  Door de opening in het grill-systeem, kan er tijdens het BBQ-en, extra kolen worden toegevoegd.  Kostenbesparend, er zijn minder kolen nodig omdat er een gecontroleerd vuur ontstaat.  Op eenvoudige wijze is het vet en de olie te verwijderen.

"Doe mee met de nieuwe Barbecue Revolution"