Welkom Naam: Sabine Waal Datum: 23 maart 2011 Opleiding: Consumptieve technieken.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hoe goed is jouw keukenwoordenschat?
Advertisements

Sushi Workshop. Sushi Workshop Wat gaan we behandelen? Wat is Sushi? Wat heb je nodig? Wat gaan we maken?
TECHNIEKEN VAN VERSNIJDEN
Er zit een gat in m’n emmer 1
Groei & Bloei Van harte welkom!.
Spaans 24-Kitchen.
DNA.
Kijk hier hoe je zelf je oorstukje kunt schoonmaken
Gezond leven De quiz! Instructie voor de quizmaster en zijn/haar assistent: Leg eerst de bedoeling van de quiz uit: we gaan kijken wie er het meeste weet.
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
Vol-au-vent met puree.
Door: Chris,Ega,Robert-Jan en Djavey.
Mijn hobby: over het turkse eten (lachmahun)
Ovenschotel met gehakt, puree en witte kool
Vispannetje met kreeftensaus en kruidenbroodjes
Gehaktballetjes met krieken en rijst
Rijst met groentjes in een zoetzure saus
Quiche. Wat hebben we nodig? 8 sneden gekookte ham 1 pakje gerookte zalm 1 broccoli 1 prei Bakboter.
Paprikasoep met kruidenkaas
Broccolipuree met braadworst
Pasta met vis en courgette in een saffraansausje
Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi
Geluid aan ! Dit is de Vink “Fringilla coelebs”
Groenten. Welke groente is het? Klik op het vraagteken voor het antwoord.
Smaak en kleur On ne discute pas.
Pasta carbonara.
Zeep maken Hoe doe je dat? Zoek op zeep. 1.
Amber moen 4D ict 31 oktober
Chineese restaurants onhygiënisch
De kleine dingen van oma's!
Wok met kip, groentjes en rijst. Wat hebben we nodig? 2 uien 3 teentjes look 500 g verse boontjes 2 paprika’s 1 broccoli 1 bakje champignons 2 courgetten.
Wraps met gehakt, verse groentjes en kruidendipsaus
BESLAG X DEEG (het) beslag kloppen (het) deeg kneden.
Groentelasagna met hesp
Wortelpuree met vissticks
Spaghetti bolognese.
Balletjes in tomatensaus met puree
Durum met kebabvlees, verse groentjes en yoghurtdip
Toolbox werken op water
Zorg en Welzijn.
Wees scherper dan je mes
Macaroni met hesp en kaassaus
Pompoenrisotto.
Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen.
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
Eindtoets taal Oefenreeks 8 Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
SAMENGESTELD DOOR PVB GOEDKOOP EENVOUDIG EN TOCH… LEKKER.
Surinaamse Gerechten.
De kleine dingen van oma's!
29 maart CREADAG.
Moleculen Mo eculen Les 5 Zoek het uit! deel 1.
Het is vandaag Girlsday!
29 maart CREADAG.
LEER BRIDGE MET BERRY WESTRA DEEL 4
LEER BRIDGE MET BERRY WESTRA DEEL 4
Foto Recept Pizza rondjes
Les 4 Twijfelen Wat doe ik hier vandaag?
Laaggeletterdheid en de BPV
Hoop in de storm Marcus 4:39-40 “Jezus werd wakker. Hij zei streng tegen de wind en het water: ‘Houd op! Wees stil!’. Het hield op met waaien, en het water.
De kleine dingen van oma's!
Het is vandaag Girlsday!
Wortelpuree met vissticks
Werkwoorden en woordenschat
Hoofdstuk 2 Stoffen Wat gaan we vandaag doen? Terugblik Doel
LEER BRIDGE MET BERRY WESTRA DEEL 4
Hoofdstuk 2 Stoffen Wat gaan we vandaag doen? Opening Terugblik
Uit daging Eten wat de stamppot schaft.
LEER BRIDGE MET BERRY WESTRA DEEL 3
<Naam bijeenkomst>
Vouw het Bacteriebekje
Transcript van de presentatie:

Welkom Naam: Sabine Waal Datum: 23 maart 2011 Opleiding: Consumptieve technieken

Wat gaan we doen vandaag ?

Tomatensoep maken

Inhoudsopgave - Wat heb je nodig ? - Materialen - Hoe maak je tomatensoep ? - Veiligheid

Wat heb je nodig voor tomatensoep ? - Tomaten - Ui - Knoflook - Olie - Tomaten puree - Water - Bouillonpoeder

Dat waren de ingrediënten. Wat heb je nog meer nodig ?

Materialen - Snijplank - Mes - Pan - Fornuis - Pollepel - Litermaat - Staafmixer - Soeplepel - Afruimbakjes

Hoe maak je nu tomatensoep ? 1.Pak een snijplank 2.Snij alle ingrediënten 3.Doe dit in aparte bakjes 4.Pan pakken 5.Vuur aansteken 6.Pan op het vuur 7.Olie in de pan 8.Uien erin 9.Bruin kleuren van de uien 10.Tomatenpuree erbij 11.Tomaten erbij 12.Water erbij 13.Pureren 14.Op smaak brengen 15.Proeven

Veiligheid, waar moet je aan denken !  Leg een doekje onder je snijplank.  Zwaai niet met de messen, denk om je buurman !  Denk aan je vingers met snijden.  De steel van je pannetje niet uitlaten steken.  Pas op met het vuur.  Staafmixer pas IN de pan aanzetten niet erboven.