League of Legends Presentatie.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Aanvullende uitleg zaalregels - clubarbitrage
Advertisements

Begeleiden van 8 tal wedstrijden
Aantal spelers. : keeper. Datum. : Teamfunctie
Spel: Koop een euro. Je kan een euro kopen. Mooi, maar er is wel 1 regel: De hoogste bieder krijgt de euro voor het bod, maar de laatste bieder die er.
Vriendschap voor het leven
Welkom.
door: Roderick Juffermans
Extra ondersteuning voor leesvaardigheid
Sander Mager Roel Lafeber CE2A. Sinds een aantal maanden ben ik erg fanatiek de game ‘’Candy Crush’’ aan het spelen. Een klasgenootje van mij speelde.
Basis van het Flag Football
Aanvullende uitleg zaalregels - clubarbitrage
Spelregelwedstrijdje Ameland 2011
OM EVEN OVER NA TE DENKEN.
Yes mama mijn eerste dag naar school. Ja je mag naar juf Mieke
Mario party is een spellen reeks, er komen steeds nieuwe. Mario party is een soort monopoly met spellen. Je speelt het met 2 of 4 spelers. Het doel van.
Mario Kart Mario kart is een serie van race spellen met wapens.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
ADP tussenopdracht Naam: Pieter Hoekstra Klas: GDD1A Datum: 20 maart, 2010 Module: D&R, Action Design Principles Docent: Karel Millenaar Planet game.
Idee Generatie Wit Papier, Warcraft 3, Thrall, Hoofdpijn, denken, rare les, Karel aan het ijsberen, Schrijven, Opdracht, Schaken, Stappen, Oplichten, Vooruit.
ARVEVO Recreanten 3.
Hans en grietje Hans; ik moet ff zeiken
3-tal hockey: de basis.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”
Genre: Tower defense Ontworpen door: ironhide game studio Uitgebracht: Armor Games Released: 28 juli 2011 Platforms: PC + Tablets INFORMATIE.
Spelregeltest Oliveo Handbal
De regels De belangrijkste verschillen met veldhockey
Zaalhockey: een vak apart! “een ander spelletje met andere regels”
Coach momenten Balbezit tegenstander (verdedigen) Balbezit (aanvallen)
Coach cursus Jongste Jeugd
Initiatiecursus voor kandidaat-scheidsrechters - apr. 2013P.L. /G.F.
Onderwerp: Lopen met de bal
Zaalhockey M.H.C. Roden 2013/2014 Basisformatie Aanvallende tactieken
ZAALHOCKEY
Een wedstrijd wordt gespeeld door twee elftallen met elk 11 spelers!
Onderwerp: Aannames A B symbolen Training van de week.
Deze presentatie kan als hulpmiddel gebruikt worden om het programma te presenteren aan het bestuur of bv aan sponsoren. Advies: voeg gerust dia’s toe.
Spreekbeurt hockey IRIS.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #4 EEN GRIEZELIG VOORBEELD.
* Wie ben ik? * Wat doe ik? Ik ben Jay Michilsen, Ik ben bijna 14 jaar. 25 Augustus ben ik 14! Wat doe ik? Ik game altijd. Ik speel meestal Black Ops 2.
Jongste jeugd Spelregels
Zaalbriefing
HET DEBAT Discussiëren met regels Basis = onenigheid Voor- en tegenstanders Een derde partij overtuigen (het publiek, de jury)
4 2 3 K 5 1 Vastzetten opbouw - press X X X X X
Burger Burger Burger Burger Burger Burger Burger Burger Weerwolf
Een pastoor van een klein dorpje komt erachter dat Marietje zwanger geworden is (van hemzelf) !
Initiatiecursus voor kandidaat-scheidsrechters - apr. 2013P.L. /G.F.
Spelbegeleiding door OUDER Presentatie Spelbegeleiding door OUDERS 1. Inleiding 2. Waarom spelbegeleiding door ouders? 3. Hoe bij MHC Zutphen? 4.Wat is.
Dit verhaal wil jou onrustig maken. Het Evangelie maakt onrustig.
1ste jaars E - pupillen Training 1.
Welkom bij het Spelregelcafé!. 1. Je twijfelt of een bal van je tegenstander in of uit is. Je vraagt een teamgenoot langs de lijn of hij de bal gezien.
1 ste jaars E - pupillen Training 7. Aanvallen Thema 1 Aanvallen- positiespel in de opbouw - uitspelen 1 tegen 1 situatie Warming Up (20 minuten) Cock.
Wenboekje Speelzaal Muis. Als je bij ons komt spelen mag jij je jas en je tas ophangen aan de kapstok..
Uitleg  In dit spel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten verzamelt door vragen goed te beantwoorden.  In ronde 2, 3 en 4 staat er ook een.
Presentatie nieuwe / aangepaste spelregels. Toelichting op de nieuwe spelregels met ingang van 1 juli 2016 Op 1 maart 2016 heeft de IHF de verschillende.
Rekenen.
Longboard rijden Board balance Tricks Tricks Tricks Board balance
Balans Jezus vertelt dat we stevig staan als we naar Zijn woorden luisteren en er ook wat mee doen. En dat we minder stevig staan als we alleen Zijn woorden.
Zaalhockey Jongste Jeugd (6E- en 8E-tallen)
Het 24 spel.
Quiz Zaalhockey VHC.
MHC Roden - zaalseizoen
Coach bijeenkomst Zaalhockey!.
Jeugd Zaalhockey
Soorten zinnen en verbindingswoorden
Hoeveel bied jij? Spel: Koop een euro.
Vriendschap voor het leven
Transcript van de presentatie:

League of Legends Presentatie

In Game: Shop

Items In de shop kun je Items kopen Deze ‘buffen’ (verhogen) je ‘stats’ (staat van je aanvalspercentage Het geld voor Items begin je te verdienen als je een game start Je krijgt ongeveer per seconde 1 coin

Champions

Champions De ‘poppetjes’ die je kant besturen in de tijd dat je 1 game speelt. Elke champion heeft zijn eigen vaardigheden die hij/zij kan activeren Passive: Automatische skill die per champion verschilt. Iedere champion heeft een passive. Voor aanvang van het spel kun je een champion kiezen. Champions kun je ook aanschaffen met geld verdiend in het spel of geld uit eigen beurs.

Minions

minions Als champion loop jij door het spel, de minions zijn jou hulptroepen De minions hebben geen specifieke vaardigheden en kunnen maar 1 aanval doen Ook de vijand waar tegen gespeeld wordt heeft een even aantal minions die hem verdedigen Minions vormen een schild voor jou zodat jij minder beschadigd wordt. Als minions afgaan worden ze vervangen door nieuwe Als een champion afgaat, krijgt hij een bepaalde wachttijd van een aantal seconden voordat hij het slagveld weer op mag

Pushen

Pushen Het doel van het spel is om alle torens van de tegenstanders te vernietigen Het vernietigen van de torens heet ‘Pushen’ Pushen is het herhaaldelijk aanvallen van de torens met de andere champions en minions waar je mee samenspeelt.

Einde