De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Balans Jezus vertelt dat we stevig staan als we naar Zijn woorden luisteren en er ook wat mee doen. En dat we minder stevig staan als we alleen Zijn woorden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Balans Jezus vertelt dat we stevig staan als we naar Zijn woorden luisteren en er ook wat mee doen. En dat we minder stevig staan als we alleen Zijn woorden."— Transcript van de presentatie:

1 Balans Jezus vertelt dat we stevig staan als we naar Zijn woorden luisteren en er ook wat mee doen. En dat we minder stevig staan als we alleen Zijn woorden horen maar er niets mee doen. Opdracht: Loop het parcours dat hier is gemaakt! Kun jij je evenwicht houden? Wat meer uitdaging: Speel in twee teams en maak er een estafette van. Pappa’s, mamma’s, grote en kleine kinderen, iedereen mag meedoen! Ieder team krijgt eenzelfde aantal blokjes. Iedere deelnemer neemt één blok mee terwijl hij/zij het parcours loopt. Het team dat als eerste aan het einde van het parcours een huisje van de blokken heeft gebouwd, wint.


Download ppt "Balans Jezus vertelt dat we stevig staan als we naar Zijn woorden luisteren en er ook wat mee doen. En dat we minder stevig staan als we alleen Zijn woorden."

Verwante presentaties


Ads door Google