Interpunctie, Veghel www.interpunctie.nl WEB-CURSUS.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Advertisements

Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
Klik op de app om de e-learningapplicatie te starten.
Ik wens je De kracht van god.
“Hoe kom ik aan klanten?”
Van uitleggen leer je het meest
We zijn toch allemaal gelijk…
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Men vraagt zich af waarom …??
Communicatief gedrag + / -
Wat is Alpha? Alpha is een kennismaking met het Christelijk geloof die voor iedereen toegankelijk is in een ontspannen setting. Tien inhoudelijke wekelijkse.
Tennis, de rustige, respectvolle sport.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
Onderzoek 1: Enquête Gemaakt door Mike, Dylano, Iheb en Brain.
om deze presentatie uit te voeren
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Wet inburgering Heleen Veringa
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
WELKOM! Bij de Workshop “Blik op jezelf” Oftewel BLIK OP IK..!
De beste hypotheek tegen de laagste kosten! Door de kredietcrisis, eurocrisis, etc wordt het steeds lastiger om exact te berekenen hoeveel hypotheek u.
DE SOLLICITATIEBRIEF = VISTEKAARTJE NUMMER 1
Hoe brei een team?.
Aan de slag met de BETERapp
HET KARAKTER VAN EEN LEIDER
Groep 6A Wat is de gang van zaken in die groep?. ‘s morgens vroeg in de kring.
VERANDEREN? BLIJF VOORAL JEZELF!.
Vraag aan de Helpdesk: Hoe kan ik LIEFDE installeren?
VREEMD ! Ziehier een kleine wiskundige oefening die u meer dan eens zal verbazen !!!
VREEMD ! Ziehier een kleine wiskundige oefening die u meer dan eens zal verbazen !!!
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Het opbouwen van een data base
Differentiatie in het geschiedenisonderwijs
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Nieuwsbrief Januari 2014 De cijfers Koppeling met Landelijk Register Orthopaedische Implantaten Stand van zaken: onderzoek met stappenteller Contact Volgende.
Stappenplan Samenvatten
De dag van het solliciteren Blok 1
00:44 uur Hoi ik ben dan.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
11:37 uur Hoi ik ben het..
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
BenFit; waarom? we geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is de regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht.
Magister voor ouders.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
Tekstverbanden en signaalwoorden
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
Welkom in groep 7A!. Kennis maken Vertel van wie u de ouder bent en daarna iets over uw kind. Bijvoorbeeld: karakter, hobby’s, sterke punten Voorstellen.
Men vraagt zich af waarom …
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Volle OR en hoge verkiezingsopkomst: Utopie of goed realiseerbaar?’
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Alpe d’HuZus Alpe d’HuZus Woensdag 1 juni 2016 Voor iedereen die ook één keertje de berg op wil. Fietsend, wandelend of hardlopend Bedoeld voor.
ISelf Internettool for Self-Evaluation and Learner Feedback.
Woordjes leren.
Ouderavond Slim Fit unit 5 t/m 8. Inhoud / programma van deze ouderavond Hoe zag onze proefweek eruit? Wat houdt Slim Fit in voor unit 5 t/m 8? Enkele.
Onderzoek Generatie 2020 De leerkrachten van Deinze kregen eind vorig schooljaar voor het eerst te horen dat er een groot onderzoek zou zijn in Deinze.
Een werkvorm om actief en concreet tot participatie te komen
Creatief schrijven. Programma -Klassengesprekje: schrijf je weleens? -Inkomopdracht: een gebeurtenis -Creatief verhaal schrijven: tijdcapsule Wat gaan.
> Instagram URL. Instagram URL uitleg Door de opkomende social media kan het handig zijn social media links op uw website te (laten) plaatsen. Maar wat.
Les 1. Wat voor les krijgen we nu? Tijdens de lessen over hoofdstuk 9, 10 en 11 krijg je op een andere manier les. Het doel is om je zelfstandigheid te.
Centraal Examen Nederlands
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Webinar SharePoint Standaard Werkstromen
Cursus assistent-scheidsrechter
Transcript van de presentatie:

Interpunctie, Veghel WEB-CURSUS

Interpunctie, Veghel Deze cursus kunt u thuis volgen Via mail krijgt u uw theorie Via een webinar volgt u de cursus U hoeft de deur niet uit U krijgt veel gelegenheid eigen vragen te stellen over uw specifieke situatie (uiteraard worden deze anoniem behandeld)

Interpunctie, Veghel Forse korting uittestfase De cursus zal de eerste keer met forse korting worden gegeven, zodat evt. calamiteiten kunnen worden verholpen en daarna niet meer zullen optreden. Er worden steeds meerdere mogelijkheden gegeven om uw vragen te stellen en webinars te volgen.

Interpunctie, Veghel Hoe conflicten kunnen escaleren

Interpunctie, Veghel Wat leer ik? - verschillende soorten conflicten - verschillende conflictstijlen - welke uw eigen voorkeursstijl is - wat uw specifieke valkuilen zijn

Interpunctie, Veghel En wat nog meer?? Hoe u kunt omgaan met uw huidige conflict Wat u beter wel kunt doen En wat u beter kunt laten.

Interpunctie, Veghel Hoe werkt het allemaal? U ontvangt de cursus in delen thuis via mial U krijgt huiswerk (soms puur voor uzelf, soms ook voor verduidelijking van uw probleem zodat ik uw vragen snap) U ontvangt een link naar een webinar

Interpunctie, Veghel Wat is een webinar Een webinar volgen kost meestal niets (is inbegrepen in de cursusprijs) U klikt 2-3 min. tevoren op een link die u tijdig ontvangt. U krijgt mij te horen (soms ook te zien) en verder ziet u afbeeldingen met uitleg. U heeft dus een internetverbinding nodig! U hoeft niet technisch te zijn. U kunt vragen stellen middels de chat. U krijgt een nummer zodat uw vraag anoniem behandeld wordt, maar iedereen er toch van kan leren.

Interpunctie, Veghel Bij ingewikkelde zaken Of bij onvoldoende duidelijkheid in de chat worden er altijd meerdere mogelijkheden geboden om uw vragen te stellen of uw specifieke situatie toe te lichten (vaak via mail)

Interpunctie, Veghel Hoe zit de cursus in elkaar? U krijgt telkens theorie toegestuurd, die u dient te lezen, met opdrachten. Meestal opdrachten die voor uzelf zijn, soms moeten ze worden teruggestuurd. (dit om te begrijpen waarmee u worstelt)

Interpunctie, Veghel De cursus bestaat uit 2 delen Algemeen deel (voor alle deelnemers gelijk) Individueel deel (voor iedereen afzonder- lijk extra aandacht)

Interpunctie, Veghel Voor wie? De cursus is NIET bedoeld voor mensen die zich professioneel met conflicten bezig houden (leidinggevenden, managers, etc.) Het gaat om mensen die zelf last hebben van conflictsituaties en daar beter mee willen omgaan.

Interpunctie, Veghel Alvast op de hoogte blijven? U bent tot uiteraard tot niets verplicht als u zich op de lijst laat plaatsen Mail naar o.v.v. “Alledaagse

Interpunctie, Veghel Vragen, opmerkingen? Neem gerust contact op Aanbeveling: als u overweegt mee te doen kunt u nu alvast in steekwoorden aangeven waarover uw conflict gaat, wat er volgens u aan de hand is, en wat u zou willen leren. Ik wil graag conflictonderwerpen hebben die ik mogelijk nog vergeten ben. Tel of gsm nr

Interpunctie, Veghel Dit was de laatste dia.. U kunt de presentatie nogmaals te kijken door opnieuw te klikken.