Welkom Voorganger: Ds. H.J.H. Pap Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: H. Haasjes Schriftlezing: Matt. 28: 16-20 Ef. 1: 3-23.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Leven in de kracht van de Heilige Geest
Advertisements

Ik wens je De kracht van god.
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Psalm Een pelgrimslied. Ik sla mijn ogen op naar de bergen,
Levend Water (= de Heilige Geest)
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
HOEZO BIDDEN?.
Welkom in deze kerkdienst
Votum en zegengroet Zingen: Psalm 68: 2, 8,13 Gebed
Jezus verliest de liefde van mensen
Hemelvaart hier en nu of daar en straks?. Situatie Marc.16:14-20 (vgl. Luc.24 en Hand.1) 1)Jezus’ positie 2)onze positie 3)en dan?
GENADE = FEEST Of toch niet?.
Verzegeld met de heilige Geest
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
Doopdienst 10 november 2013 Koen Minderhoud
Verlangens van God.
Welkom in deze kerkdienst
Hartelijk welkom in deze dienst
De weg van de rechtvaardigen is stralend als de zon.
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
Wandelen met de Ontzagwekkende
Leven zoals past bij God
de Heilige Geest van de Hemelse God
Zondag 52 HC Franeker 16 augustus 2009
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Welkom Voorganger: Mevr. J. Koole Ouderling van dienst: Wouter Verkerk
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
Zondag 1 januari 2012 middagdienst
Welkom in de samenkomst
In deze dienst zal Ds. M. van Veelen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 126: 1 Na de zegen Ps. 99: 1, 2 Schriftlezing: Jes 52:7-10 en 1 Joh.1:1-4 Tekst:
X Wees W X kker Vrijdag 5 juni 22 uur. Welkom Voorganger: Ds. J.M. Rohaan Ouderling van dienst: J. Boersma Organist: H. Teunis Schriftlezing: Ps. 104:
Welkom Zondag 3 mei 2015 Voorganger: Ds. J.A. Berkheij Ouderling van dienst: Anita Dahmen Orgel: Herman Kamp Lezingen: I Johannes 2: 28-3: 10 Efeziërs.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Jezus volgen kan niet in deeltijd
Welkom Voorganger: Ds. D. Wolters Ouderling van dienst: J. Nijhuis Organist: Johan Bredewout Schriftlezing: Heb. 4: 14-16, Heb. 8: 1-6, Heb. 10:
Geloof is je inlogcode Op zoek naar God?.
Welkom en Afkondigingen >. Zingen: 33:1,8 > Kom nu met zang en roer de snaren, gij volk, dat leeft van 's Heren recht. Hijzelf heeft zijn getrouwe scharen.
Voorganger: Ds. D.J Lagerweij Ouderling van dienst: J. Boersma
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
De preek gaat over Efeziërs 4: : 5 Welk stempel draag jij? Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Voorganger: Ds. P.J.C. Colijn te.
Welkom Voorganger: Dhr. J. Smit Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: J. Tijssen Schriftlezing: Mattheus 6: 5-13.
Voorganger: ds. G. Rohaan Organist: Mans Kuipers
Voorganger: Ds. M. Reinders Ouderling van dienst: J. Nijhuis Organist:
Welkom Gezamelijke avonddienst, zondag 13 december 2015 Voorganger: Ds. H. J. H. Pap Ouderling van dienst: Egbert Duurkoop Organist: H. Snel Lezing: Psalm.
Gods aanwezigheid maakt het verschil. Mozes was gewoon de schapen en geiten van zijn schoonvader Jetro, de Midjanitische priester, te weiden. Eens dreef.
In deze dienst zal Ds. A.P. Feijen voorgaan Na de zegen zingen we Ps. 33: 3, 4 Schriftlezing: Luk. 12: 1 – 7 Tekst: Zondag 9.
Shema Yisrael … de ENE God…. Shema' Jisrael, Adonai Eloheinu, Adonai echad.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Open de ogen van je hart Efeze 1:15-23.
Efeziërs (2) WELKOM 1.
Welkom op 22 jan. Voorganger: Ds. J.P. van Ark Ouderling: Peter Nijhuis Organist: Berto Smelt Lezing: Joh. 14: 8-26 Kol.1:
Leren denken vanuit Christus
9 – Is er maar één waarheid?
Start Zondag 18 september 2016
Gods plan Met ons.
Blok I God maakt verbinding
Kom Heilige Geest Vernieuw Uw kerk Vernieuw mijn leven.
Jezus is Geboren! In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan
Hoofd in de wolken; voeten in de klei
God heeft altijd een plan B
Welkom Voorganger: Ds. Dekker Ouderling van dienst: Jenny Organist:
de verborgenheid van Zijn wil
Zondag 19 mei 2019 Liturgie ♬ ♪ 145 : 1,2 KND 139 : 1, 14 ✟
Transcript van de presentatie:

Welkom Voorganger: Ds. H.J.H. Pap Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: H. Haasjes Schriftlezing: Matt. 28: Ef. 1: 3-23

X Wees W X kker Vrijdag 5 juni 22 uur

Lied voor de dienst: Zeeklank zingt: Opwekking 464: ‘Wees stil voor het aangezicht van God.’ 3 e couplet gezamenlijk.

Opwekking Wees stil, want de kracht van onze God daalt neer op dit moment. De kracht van de God die vergeeft en ons genezing brengt

Opwekking 464 niets is onmogelijk voor wie gelooft in Hem. Wees stil, want de kracht van onze God daalt neer op dit moment.

Welkom Voorganger: Ds. H.J.H. Pap Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: H. Haasjes Schriftlezing: Matt. 28: Ef. 1: 3-23

Mededelingen

Psalm 8

Stil gebed, bemoediging en groet

Liedboek 303

Schriftlezing Deu 6: 4 t/m 7 4 Luister, Israel: de Heer, onze God, de Heer is de enige! 5 Heb daarom de Heer, uw God, lief met hart en ziel en met inzet van al uw krachten. 6 Houdt de geboden die ik u vandaag opleg steeds in gedachten.

Zeeklank zingt: De 10 geboden

Gebed

Zeeklank zingt: Stil, mijn ziel wees stil

Schriftlezing Mat. 28: 16 t/m De elf leerlingen gingen naar Galilea, naar de berg waar Jezus hen had onderricht, 17 7 En toen ze hem zagen bewezen ze hem eer, al twijfelden enkelen nog Jezus kwam op hen toe en zei: 'Mij is alle macht gegeven in de hemel en op de aarde.

Schriftlezing Mat. 28: 16 t/m Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest, 20 0 En hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat ik jullie opgedragen heb. En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Zeeklank zingt: Psalm 42/43

Kinderen naar de nevendienst

Schriftlezing Ef. 1: 3 t/m 23 3 Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus, met talrijke geestelijke zegeningen heeft gezegend. 4 In Christus immers heeft God, voordat de wereld gegrondvest werd, ons vol liefde uitgekozen om voor hem heilig en zuiver te zijn,

Schriftlezing Ef. 1: 3 t/m 23 5 En hij heeft ons naar zijn wil en verlangen voorbestemd om in Jezus Christus zijn kinderen te worden, 6 Tot eer van de grootheid van Gods genade, ons geschonken in zijn geliefde Zoon. 7 In hem zijn wij door zijn bloed verlost en zijn onze zonden vergeven, dankzij de rijke genade

Schriftlezing Ef. 1: 3 t/m 23 8 Die God ons in overvloed heeft geschonken. Hij heeft ons in al zijn wijsheid en inzicht Dit mysterie onthuld: zijn voornemen om met Christus de voltooiing van de tijd te verwezenlijken en zijn besluit om alles in de hemel en op aarde onder één hoofd bijeen te brengen, onder Christus.

Schriftlezing Ef. 1: 3 t/m In hem heeft God, die alles naar zijn wil en besluit tot stand brengt, ons de bestemming toebedeeld 12 Om vanaf het begin onze hoop te vestigen op Christus, tot eer van Gods grootheid.

Schriftlezing Ef. 1: 3 t/m In hem hebt ook u de boodschap van de waarheid gehoord, het evangelie van uw redding, in hem bent u, door uw geloof, gemerkt met het stempel van de heilige Geest die ons beloofd is 14 Als voorschot op onze erfenis, opdat allen die hij zich heeft verworven verlost zullen worden, tot eer van Gods grootheid.

Schriftlezing Ef. 1: 3 t/m Daarom, en ook omdat ik gehoord heb over uw geloof in Jezus, de Heer, en over uw liefde voor alle heiligen, 16 Dank ik God onophoudelijk voor u en noem ik u in mijn gebeden.

Schriftlezing Ef. 1: 3 t/m Moge de God van onze Heer Jezus Christus, de vader van alle luister, u een geest van inzicht schenken in wat geopenbaard is, opdat u hem zult kennen. 18 Moge uw hart verlicht worden, zodat u zult zien waarop u hopen mag nu hij u geroepen heeft, hoe rijk de luister is die de heiligen zullen ontvangen,

Schriftlezing Ef. 1: 3 t/m En hoe overweldigend groot de krachtige werking van Gods macht is voor ons die geloven. 20 Die macht was ook werkzaam in Christus toen God hem opwekte uit de dood en hem in de hemelsferen een plaats gaf aan zijn rechterhand,

Schriftlezing Ef. 1: 3 t/m Hoog boven alle hemelse vorsten en heersers, alle machten en krachten en elke naam die genoemd wordt, niet alleen in deze wereld maar ook in de toekomstige. 22 Hij heeft alles aan zijn voeten gelegd en hem als hoofd over alles aangesteld, voor de kerk, 23 Die zijn lichaam is, de volheid van hem die alles in allen vervult.

Liedboek 704

Preek

Zeeklank zingt: Opwekking 553: Laat het feest zijn in de huizen Het refrein zingen we gezamenlijk!

Kinderen komen terug

34. Als ik mij herinner wat Hij deed voor mij Als ik mij herinner wat Hij deed voor mij, dan keer ik nimmermeer terug, halleluja. Als ik mij herinner wat Hij deed voor mij, dan keer ik nimmermeer terug. Nee, nooit, nooit, nee, nooit, dan keer ik nimmermeer terug, halleluja. Als ik mij herinner wat Hij deed voor mij, dan keer ik nimmermeer terug.

Gebeden

Collecte

Zeeklank zingt: ‘Samen heffen wij de handen’

Liedboek 705 (ALLEN)

Liedboek 705

Liedboek 705 (MANNEN)

Liedboek 705

Liedboek 705 (VROUWEN)

Liedboek 705

Liedboek 705 (ALLEN)

Liedboek 705

Wegzending en zegen