ROEL LAFEBER SANDER MAGER CE2A Call of Duty Modern Warfare 3.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Les 7: Game testing. Goed nieuws! Het spel laten spelen om je gameplay te testen. Playtest Voldoet de gameplay aan vooraf gestelde doelen?
Advertisements

1 Triple P: Positief opvoeden Thuisbegeleidingsdienst De Klink 20 jaar Thuisbegeleiding.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Sander Mager Roel Lafeber CE2A. Sinds een aantal maanden ben ik erg fanatiek de game ‘’Candy Crush’’ aan het spelen. Een klasgenootje van mij speelde.
EMEG lijst: opdracht 12.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
De verwachtingen Voor- en achteraf. De verwachtingen vooraf Heel groot Heel druk Goed geluid Ruim aantal wc’s Genoeg kassa’s voor munten Veel eettenten.
Bezoek een LAN-party Marciano Timmermans CE2A. Observeer het publiek tijdens je bezoek De LAN-party die ik bezocht het betrefde het spel ‘Call of Duty:
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
EMEG-lijst Kijk een The Lord of the Rings met het commentaar van de regisseur. Marciano Timmermans CE2A.
Opstekers van groep 7 September 2013.
Welke trends komen terug
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Komt een vrouw bij de dokter
Introduction to gamedesign In 15 minutes (or more)
Roel Lafeber en Jeroen Kiemeney hebben vorig jaar een aflevering van Voetbal International bijgewoond.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
NOS-Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal.
Super Mario 64 Super Mario 64 noemen sommige mensen ‘het beste spel ter wereld’ Dat is eigenlijk het eerste 3d Mario spel. Super Mario kart is niet echt.
GaPhAn Projectleden: Peter Frank Jos Mario Projectleden: Peter Frank Jos Mario.
Andrej Osipian 1 e Bachelor Game Art en Design Game Concept: Book of Lenses.
Van Abbemuseum.
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
World of Warcraft Spelen tot level 20 Gaming. Verwachtingen vooraf Ik heb World of Warcraft gespeeld toen de Burning Crusade net uit kwam. Ergens na de.
FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”
Verwachtingen Ervaringen Wat is het verschil? Fifa 13.
Sander in 't Zandt CE1A.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
Presentatie studiecoaching
FAR CRY 3 Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil.
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen. Wat? De afgelopen weken hebben wij actief het spel Black Ops 2 gespeeld, de opvolger van Black Ops 1. Vroeger.
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen Volg een week het nieuws.
Game concept Samenvatting hoofdstuk 20 & 21. De waarde van esthetiek Het kan spelers aan trekken die het spel anders niet hadden gespeeld Het kan jouw.
Samenvatting hoofdstuk 17&18
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
EMEG-lijst onderdeel: Speel een spel uit de top 20 Presentatie: FIFA’10 Naam: Jarno Pijpers Wat is FIFA’10?  Nog altijd de meest verkochte sportgame aller.
GTA IV. Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
90 DAY RUN Explosie van Momentum Promotie Groot Evenement Succesverhalen Creëren Rank Advancements.

Spel uit de top 20: Fifa ’13..
{.  De game  Feitjes  Eigen ervaring  Conclusie Wat is de succesfactor van World Of Warcraft?
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Voorwaarden voor samentrekken: 1) Samengetrokken deel moet dezelfde betekenis hebben; 2) De vorm en plaats van het samengetrokken deel t.o.v. de PV moet.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
PAGE ONE: A YEAR INSIDE THE NEW YORK TIMES. IK KENDE DE DOCUMENTAIRE AL BIJ NAAM MAAR HAD DE FILM NOG NIET GEZIEN. MIJN VERWACHTINGEN WAREN HOOG OMDAT.
+ Speel 4 games uit verschillende genres Wat waren mijn verachtingen? Wat is mijn ervaring geweest? Wat was het verschil?
Clash of Clans.
Wat was je verwachting vooraf?  Veel vechten, vechten staat centraal  Grafisch niet heel erg spectaculair  Een vage verhaallijn  Verslavend  Onduidelijk.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf en in hoeverre zijn die uitgekomen?  Welke verwachtingen hadden de bezoekers?  Hoe goed heeft de organisatie.
Als/dan.
Een duurzaam schapresultaat voor biologisch AGF 26 maart 2015 Victor Immink, Marcel Kornelis, Jos van den Puttelaar (LEI) Erica van Herpen (WU Marketing.
Stichting School & Veiligheid ondersteunt scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Ouderavond over pesten in.
Kim Huiser B-MMC4-1A Marketing en Communicatie
Activision gamer Favoriete game: Guitar Hero
Triple P: Positief opvoeden Thuisbegeleidingsdienst De Klink
Wat is internet? Vandaag gaan we ontdekken wat internet is? Hoe vaak zijn de leerlingen online? Welk apparaat gebruiken ze? Stel ze eens wat vragen en.
Wat is internet? Vandaag gaan we ontdekken wat internet is? Hoe vaak zijn de leerlingen online? Welk apparaat gebruiken ze? Stel ze eens wat vragen en.
Games.
Transcript van de presentatie:

ROEL LAFEBER SANDER MAGER CE2A Call of Duty Modern Warfare 3

Onze verwachtingen vooraf: Nieuw verhaal Zelfde personages Nieuwe levels in online game play Meer verschillende online game plays.

Onze ervaringen Het verhaal is erg vet! Het ziet er veel mooier en beter uit. Er zijn meer online gameplays Vette levels in de online modus.

Het verschil Onze verwachtingen zijn groten deels uitgekomen. Er is een nieuw verhaal voor de missies met dezelfde personages. Er zijn nieuwe levels in de online functie gekomen en ook de verschillende speltypes zijn uitgebreider geworden en er zijn nieuwe bijgekomen. Conclusie: De game is er erg veel op vooruit gegaan vergeleken met zijn voorgangers, dit is een grote plus voor de maker/uitgever.