De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kim Huiser B-MMC4-1A Marketing en Communicatie

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kim Huiser B-MMC4-1A Marketing en Communicatie"— Transcript van de presentatie:

1 Kim Huiser B-MMC4-1A Marketing en Communicatie
Eindpresentatie Kim Huiser B-MMC4-1A Marketing en Communicatie

2 Inleiding Ik zit in het eerste jaar van de opleiding Marketing en Communicatie op het Alfa-College aan de Boumaboulevard. Voor de laatste 10 weken van dit schooljaar heb ik een stageplek moeten zoeken. Ik heb contact opgenomen met DIMAGINI en ik mocht hier stage komen lopen voor de periode van 10 weken (9 mei t/m 14 juli).

3 DIMAGINI DIMAGINI is een conceptstore met een filiaal aan de Brugstraat in Groningen en heeft ook een online webshop. Het is opgericht op 1 maart 2016. De visie van DIMAGINI is om binnen vijf jaar ‘top of mind’ te zijn als het gaat om het kopen van exclusieve schoenen, tassen en accessoires. DIMAGINI trok me gelijk heel erg aan.

4 Overzicht van het assortiment van DIMAGINI:
Overzicht assortiment: Damesschoenen Herenschoenen Tassen Portemonnees Sjaals Jasjes Riemen Sieraden (dames) Sieraden (heren) Geuren Sokken Onderhoudsproducten

5 Organogram DIMAGINI

6 Verwachtingen vooraf Toen ik het eerste “sollicitatie” gesprek met Michael van Gool had gehad en al aan iedereen was voorgesteld vond ik het team meteen al heel erg leuk. Ik had verwacht dat ik goed begeleid zou worden en dat ik alles kon vragen wat ik nog niet wist.

7 Hoe ziet een stage dag eruit bij DIMAGINI?
08:30 – 10:00  Ik ga eerst altijd even op het kantoor zitten om aan mijn stageopdrachten voor school te werken. 10:00 – 12:30  Retourpakketten uitpakken, orders pikken, orders inpakken, alles verwerken. 12:30 – 13:00  Pauze. 13:00 – 15:00  Op kantoor bezig, helpen met webshop, SEO teksten, social media. 15:00 – 16:00  Met mijn stageopdrachten voor school bezig. 16:00 – 17:00  De laatste orders pikken en inpakken, magazijn netjes maken en alles recht zetten en laatste kwartier blog schrijven.

8 Verwachtingen achteraf
Het is allemaal gelopen zoals ik het verwacht had Iedereen is vriendelijke en het is een superleuk team Als ik vragen had werd ik altijd geholpen Ik ben zelfstandiger geworden en heb het echte ”werkleven” ervaren.

9 Nawoord Ik ben heel blij dat ik bij dit bedrijf terecht ben gekomen. Het was altijd gezellig met iedereen. Ik heb van alle facetten wat geleerd en ben supergoed begeleid. Ik heb ontzettend veel geleerd bij DIMAGINI.


Download ppt "Kim Huiser B-MMC4-1A Marketing en Communicatie"

Verwante presentaties


Ads door Google