HEARTLIVE Project. Wie zijn wij? Debriefing  Probleemstelling: Hoe kunnen we ons product zo vormgeven dat het makkelijk begrijpbaar is voor mogelijke.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Café brein, Oss 14 juni. en Uden, 29 mei
Advertisements

sociale media: de nieuwe realiteit
Diakenen op de bres… voor mantelzorgers Workshop Kerk in Actie Binnenlands Diaconaat Inspiratiebeurs 2012.
De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”
AANLEIDING Projecten die studenten moesten organiseren gingen vaak mis in de voorbereiding. Vaak lag dat aan miscommunicatie en te weinig voorbereiding.
Een vrouw te zijn.
Autisme en Mindmap Thuis en op School
3.1 Bij het maken van vragen moet je letten op:
MEXX Presentatie MIX Nationale DHZ Sessie NOOS
De internet-encyclopdie voor kinderen
XELION HOSTED PHONE SYSTEM
De Kamer van Tobias. De kamer van Tobias is een lichte, vrolijke kamer…
Geef de kinderen de wereld
Door Ramòn Janssen, Tim Helwegen en Niels Killaars. Home Interaction System RJTHNK.
Onderzoek 1: Enquête Gemaakt door Mike, Dylano, Iheb en Brain.
Goede doel 2013 Boeken voor Zuid-Afrika. Hier ligt Zuid-Afrika Hier ligt Nederland.
Onderwijs en kinderarbeid
Gezonde Relaties
zonder angst voor veroordeling
Kwestie van Kreativiteit
Interface en Interaction Design Koffie-automaat
INTERACTION DESIGN Week 6. VANDAAG Wat hebben we ook al weer gedaan Soorten gedrag Modellen User interface Q & A.
Sociale media op school
Zingen Vers 1 Een engel zegt Maria aan:
Foto 1 Lucia kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat ze bevalt van een kindje.
Foto 1 Sofera kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat Sofera bevalt van een.
Handboek voor mantelzorgers
Programmeren met If This Then That (IFTTT)
GROEP 7 Leon, Dayzer & Soraya. De opdrachtgever Het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport Zij richten zich op: volksgezondheid, overgewicht,
HEARTLIVE Project. Wie zijn wij? Debriefing  Probleemstelling: Hoe kunnen we ons product zo vormgeven dat het makkelijk begrijpbaar is voor mogelijke.
Project HINT Inleiding Concept Concept (demo, scenario, student/docent) Gebruikers onderzoek Technisch onderzoek Conclusie.
Project presentatie 1. Even voorstellen - Niek Storm - Manoli Tsigonakis - Kevin de Groot - Boudewijn de Jong.
STELLINGENSPEL.
De balans in combinatie met BATEN en LASTEN
Ouderavond over pesten in het voortgezet onderwijs
Agenda Informatie over pesten Wat doen kinderen online?
Samenwerken rond mantelzorg Alleen ga je sneller, samen kom je verder
( ) Beste vriend in Muziek: The Flower Of Schotland.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
UML 1. Use cases1. Use cases. Het probleem: Hoe inventariseer ik wensen en eisen voor mijn project? Hoe leg ik ze vast? Hoe geef ik vorm en structuur.
Windows 10 Ben te Kulve Inhoud Waarom Windows 10 gemaakt? Waarom zal ik het installeren? Veel gestelde vragen. Kan mijn PC dat aan? Wanneer.
Doelen van deze presentatie:
Welkom ik maak me sterk.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Lettertypen installeren  Installeer eerst de World Servants- lettertypen, die kun je hier downloaden.hier  Hoe werkt dat? Zet de lettertypen in de map.
Heel gewoon maar toch anders.
Een jaar later… Inclusief praktische ervaringen van leerkrachten Jan Engelen & Nicole Goossens.
Introductie Ik ben….. – Marguerite Klinkers – Social Media enthousiasteling – Vind het interessant en belangrijk om ouders voor te lichten op het gebied.
Stichting School & Veiligheid ondersteunt scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat.
Multivitaminen voor uw geestelijke weerstand Preek n.a.v. Efeziërs 6:10-20.
Digitaal literair lezen – doen we het al? Een eerste inventarisatie van het digitale literaire leesgedrag onder de Nederlandse bevolking Niels Bakker,
COMPUTERLES 3 Werken met PowerPoint. Inhoud ■Hoe maak je een goede presentatie? ■Voorbeeld van een presentatie ■Ik ga voor doen hoe je het zelf kan maken.
Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties. 1 mei 2016.
Peter Roozendaal TestNet Voorjaarsevenement 11 mei 2016.
Geen kinderarbeid… kinderen naar school Irpañani, El Alto Bolivia.
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Stichting School & Veiligheid ondersteunt scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Ouderavond over pesten in.
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Ouderavond over pesten in het voortgezet onderwijs
deze workshop maakt gebruik van audio-instructies
Hoe ga jij naar een oplossing zoeken?
Gevorderde programmeer Les
INFORMATIE OVER VERGEETACHTIGHEID EN DEMENTIE
Social media Door: Eloise Post Docent: E. Louisse
Hoe kan ik McAfee Mobile Security downloaden op mijn iPhone?
Grafiek Generator Monitor de Bibliotheek op school
Iris van de Ven Bart van Vegchel

Handleiding Prodas-app
Transcript van de presentatie:

HEARTLIVE Project

Wie zijn wij?

Debriefing  Probleemstelling: Hoe kunnen we ons product zo vormgeven dat het makkelijk begrijpbaar is voor mogelijke gebruikers?  Heartlive heeft een antistress programma ontwikkeld.  De interface is nog niet duidelijk voor de gebruikers.  Aan ons de taak om het programma zo te herontwerpen dat het begrijpelijk is voor de gebruiker.

Doelgroeponderzoek  Redenen van stress:  Drukke baan  Alleenstaand ouderschap  Toegenomen verantwoordelijkheid  Relatieproblemen  Ziekte  Spanning  Uitputting  Te weinig rust en ontspanning  Verkeerde voeding  Te weinig lichaamsbeweging

Doelgroeponderzoek  mensen p.j. in WAO door stress  50 mensen p.d. melden zich ziek door stress  25% van alle werknemers heeft last van vermoeidheid

 Vorig jaar is Lieke gescheiden van haar man. Doordat de kinderen grotendeels bij Lieke wonen en ze er ook nog 4 dagen bij werkt, geeft dit veel stress. Lieke kan maar moeilijk de balans vinden tussen haar werk en haar privé leven. Ze wil hier graag wat aan doen zodat ze minder stress heeft en van haar vermoeidheid en hoofdpijn af komt. Doelgroeponderzoek Persona Naam: Lieke van Bergen Geslacht: Vrouw Leeftijd: 32 jaar Woonplaats: Valkenburg Relatie: Alleenstaand Kinderen: Dochter van 6 en een zoon van 3 Werk: Receptioniste (32 uur) Hobby’s:Paardrijden en wandelen

Doelgroeponderzoek Mediagebruik  Meer dan 50% van alle Nederlanders gebruikt een smartphone  2,8 miljoen Nederlanders gebruikt regelmatig een tablet  23% van gebruikers internet doet dit regelmatig via een tablet  Verwacht wordt dat in 2017 meer tablets verkocht worden dan laptops

Onze ondervindingen van Heartlive  Programma is in Engels  De bedoeling is niet meteen duidelijk  Eerste meting duurt lang  Na eerste meting niet direct een resultaat te zien  Teksten soms niet goed te lezen (licht grijs)  Hoofdmenu onduidelijk  Er openen nieuwe schermen bij aanklikken knoppen  Knoppen geven niet duidelijk aan wat je er kunt doen of vinden  Geen meerdere users tegelijk  “Workflow” is ook al te zien bij “Monitor”  Knoppen werken pas wanneer connector is aangesloten

Uitslag testpersonen --

Conclusie  Het programma ziet er simpel uit, maar is het niet  ?

Oplossingen --

Producten --

Onze vragen  Hoe werkt het programma stap voor stap?  Is het de bedoeling dat dezelfde foto’s, video’s en visuals iedere keer herhaald worden?  Waarom is de software niet op een cd-rom bijgeleverd?  Waarom zit er geen kleine beschrijving van de installatie in het pakket?  Waarom zit er geen kleine geprinte handleiding in het pakket met inhoudsopgave?