“DE HOGE DEVEL” FOTOALBUM Zwembad “de Hoge Devel” Eindelijk de renovatie en het behoud voor tenminste nog 10 jaar, dus reden voor een (klein) feestje.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Muziek: Susan Boyle Silent Night.
Advertisements

Door Yüksel Bocuk en Guillaume Robinet
Dag 4. Dag 4 “We zijn er bijna… we zijn er bijna, nog maar 1 nachtje onderweg”. Dag 4 van het dagboek Hallootjes allemaal, “We zijn er bijna… we zijn.
Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich.
Leven in een middeleeuwse stad
Brieven thema eten & drinken correctie. correctie brieven  Het meest ben ik erop benieuwd hoe zal onze Tsjechische voeding je smaken.
Oorspronkelijk werd dit reeds rondgestuurd als een Word document.
Selfsupporting project Warung Florence Lendo
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Bennie te Dorsthorst Bennie was aan het vliegen met zijn charterkist toen opeens de vleugel in tweeën brak, en kwam fladderend naar beneden met een plons,
bezoek aan ‘t Heim groep 4 t/m 6 Annie M. G
GOED OF FOUT - QUIZ.
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
Bezoek aan de Floriade. Onderzoeksvraag: benoem 3 trends die je ziet terug komen. Hoe worden deze trends toegepast? Trend 1: Gezondheid Er werd veel.
Bier beter als een vrouw?
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Het stadhuis werd gebouwd in 13 de eeuw. in 1536/1618 is die door brand verwoest.in de 20st eeuw herbouwd DELFT.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Beeld en geluid foto’s Door Emiel van putten.
Weer- raadseltjes.
Mei 2005 Chivas vertelt… over zijn vakantie aan zee!
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Vrouwen Zijn Niet Idioot.
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
Kenmerk 5 (a) De groei van het Romeinse imperium, (b) waardoor de Grieks-Romeinse cultuur zich in Europa verspreidde Les 14: Van Republiek naar Keizerrijk.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Maar verder ja , ze moet dan ook altijd op 't kleed komen liggen in de woonkamer en dan moeten ze samen spelen .
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Hilde Vandermeeren.  Auteur:Hilde Vandermeeren  Ilustrator: Harman Van straaten  Uitgever:Davidsfonds  Aantal bldz: 96 p.
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”
Anne Frank was een joods meisje uit de 2e wereldoorlog.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
Tom in Frankrijk Mathias Benoit. Vandaag gaat Tom naar Frankrijk. Ze vertrokken om 7u00. Tom speelde spelletjes in de auto. Tegen de vooravond waren ze.
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Made by Lisa (5c). 6c speelde tegen 5c ! Het zijn beide sterke ploegen ! Eerste helft was de stand 1-0 Tweede helft werd het 4-1 Senne, Benjamin en Jonas.
Voor de buurt door de buurt De Linie vormt een klein wooneiland in een zich snel ontwikkelende omgeving. Gebouwen blijven verrijzen om ons heen en we mogen.
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
Je staat op het punt een wonderlijke [ zeer, zeer hoge snelweg te bekijken ] in Bolivia, Zuid Amerika. Stremnaya Road heeft als bijnaam “De weg des doods”
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
1 maand samen thuis.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Welkom bij groep 1-2a.
Heer, hoe zal ik weten dat wat mij beloofd is, mij ook gegeven wordt
Aan de vis wordt gevraagd waar hij op vakantie geweest is.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!
Het nieuwe altaar… Op een mooie regenachtige dag …
Je eigen groenten en kruiden kweken Wanneer moet je ze zaaien? Hoe verzorg je ze? Wanneer kun je ze oogsten? Wat kun je er van maken?
Maandag Aankomst in het Reigersnest Bezoek Abdijmolen, fotozoektocht naar het strand en op het strand schelpen zoeken Leuke kamergenoten! Wat hoog, wiebelig.
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
God maakte in het begin alles.
Wie de tijd van toen heeft ervaren, wil het huidig comfort wel bewaren.
Villas-opties in Spanje Website: Tel: Club Villamar - Geniet van.
Wat een zwijnenstal! Welzijn voor biggetjes en zeugen.
Tropisch regenwoud & Savanne
Bier beter als een vrouw?
Lesplanning Eerste 5 minuten: maak de opdracht die je op papier gekregen hebt (leestekens invullen) Daarna: theorie en opdracht bespreken Opdrachten maken.
Weerraadseltjes.
Koud Gematigd Droog Warm Kisangani Ligging: D.R. Congo Afrika Ki Ki.
Echt gebeurd: om even over na te denken.
Van alle markten thuis Perron 1 – les 23.
Transcript van de presentatie:

“DE HOGE DEVEL” FOTOALBUM Zwembad “de Hoge Devel” Eindelijk de renovatie en het behoud voor tenminste nog 10 jaar, dus reden voor een (klein) feestje

Op 15 april 2015 was er reden genoeg voor een klein feestje …. Het zwembad naderde de voltooiing van de renovatie van het sanitair en het omkleedgedeelte, en er moesten een heleboel kinderen afzwemmen voor hun diploma !

BIJNA KLAAR !

Ook het sanitair kreeg een flinke opknapbeurt !!

Zowel het “droge” als het “natte” gedeelte werden zeer grondig aangepakt. Zoals U wel kunt zien, heeft dit gedeelte van het zwembad een ware metamorfose ondergaan !

Reden genoeg voor een klein feestje !!!

De ijsmeester(s) …

Het was een mooie en warme dag …. De SP ijsjes vielen zeer goed in de smaak. Het is dan ook gewoon heel lekker en kwalitatief goed ijs !

Behoorlijke drukte !

Niet alleen de ijsjes vielen in de smaak …. onze ballonnen waren ook populair !

Een gezellig feestje …. Tenslotte blijft “ons”zwembad nog minimaal 10 jaar behouden !

Een kleine 500 ijsjes zijn er geschept ….