De vrijdag…… ……..maar de zondag komt!.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Advertisements

Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Evangelie der genade Vragen :
´OMWILLE VAN MIJN NAAM´.
Tussen Pasen en Pinksteren.
Handelingen 7: 44 De tent der getuigenis hadden onze vaderen in de woestijn, zoals Hij het geboden had, die tot Mozes zeide, dat hij haar moest maken naar.
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Jan Elma Emma Loes Kees Corine Gerrit Bidden Zingen Psalm 62 vers 8 Eenmaal sprak God tot mij een woord, Tot tweemaal toe heb ik 't gehoord; Dat 's.
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
H E E R U B E N T W E L K O M...geloven, getuigen, groeien...
NIET OP DOOIEND IJS !!.
Troost voor het hart 2 Corinthiërs 1:1-12. Paulus – apostel van Christus Jezus - door de wil van God.
Zegen & vloek deel II.
2008 jaar van Lucas 15 TERSCHUUR - Het Evangelisch Werkverband in de Protestantse Kerk heeft 2008 uitgeroepen tot 'Lucas 15- jaar'.,,In 2008 willen we.
Welkom in deze kerkdienst
Kom Hoger#32 Wees blij: je bent rijk!
Eerbied voor een keuze De hel bestaat niet … ?. Genesis 1:28 / 31   En God zegende hen en God zei tegen hen: Wees vruchtbaar, word talrijk, vervul de.
WELKOM OP TOV!.
GENADE = FEEST Of toch niet?.
Thema voor vanavond is:
Zie hoe Jezus daar loopt....
‘voor de kinderen’.
Stel je voor … Je was erbij op de Pinksterdag Petrus spreekt de mensen toe Verrassend Ontnuchterend Geen spektakel Meer een boetepreek CHRISTUS CENTRAAL!
God zegent je zodat je zult heersen 1.
GODS DAGELIJKSE LEIDING
GOED NIEUWS.
God maakt zijn zegen waar 1.
DE KRACHT DIE IN ONS WERKT. Romeinen 1:16 16 Ik schaam mij niet voor dit goede nieuws. Het is immers door de kracht van God het middel waardoor mensen.
Geldermalsen  (Jezus)”…. gij zult mijn getuigen zijn ……………tot het uiterste der aarde.  “GETUIGE”: Delen wat God heeft gedaan in mijn leven.
Handelingen 2 : 1-4 Jesaja 61 : 1-7
Dopen Wat laten wij zien met de doop?. ”Het belangrijkste dat ik u heb doorgegeven …: dat Christus voor onze zonden is gestorven, … dat hij is begraven.
Welkom in de samenkomst
Hartelijk welkom in deze dienst
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
De vreugde van de HEERE.
Wandelen met de Ontzagwekkende
Leven zoals past bij God
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Welkom In deze dienst worden de liederen op de beamer geprojecteerd,
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Welkom in de samenkomst
‘In het begin schiep God de hemel en de aarde’ Genesis 1:1
Welkom op TOV!.
Welkom in deze kerkdienst
Exodus 4 13 Exodus 4 13 Maar Mozes zei: ‘U moet het me niet kwalijk nemen, Heer, maar kunt u niet iemand anders sturen?
Een plek van aanbidding. “Bij aanbidding spelen de emoties en het gevoel voor schoonheid zeker mee, maar het is wel een grote reductie wanneer men aanbidding.
“de liefde van God”.
O Heer, wat ben ik moe!.
De doop in de Heilige Geest
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
Gebedspunt 1 Verandering van de universele gemeente naar Handelingen 2:38-39 Petrus zei: ‘Jullie moeten allemaal je leven veranderen, en je laten dopen.
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Durf te dromen.
Welkom Zondag 30 augustus 2015
11 En als de Geest van Hem Die Jezus uit de doden opgewekt heeft, in u woont, zal Hij Die Christus uit de doden opgewekt heeft, ook uw sterfelijke lichamen.
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
Welkom Gezamelijke avonddienst, zondag 13 december 2015 Voorganger: Ds. H. J. H. Pap Ouderling van dienst: Egbert Duurkoop Organist: H. Snel Lezing: Psalm.
Als je een doorbraak in je leven wilt, moet je uit je boot stappen!
‘t Veerlicht Raamsdonksveer Hoe staat het er voor …in je leven? …….in je relatie met God? Welke emotie reflekteert jouw geloofs- leven het.
Galaten 5, De vrucht van de Geest….
Kerkdienst Zondag 17 januari 2016 De Bron - Alphen.
Red de verlorenen! Lucas 10,30-37 "Een man reisde van Jeruzalem naar Jericho. Onderweg werd hij door rovers overvallen. Zij rukten hem de kleren van het.
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
En Hij zeide tot hen: O onverstandigen en tragen van hart, dat gij niet gelooft alles wat de profeten gesproken hebben! Lucas
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
Brief aan de Galaten -21- geloof – zegen- belofte-verbond.
Brief aan de Galaten -14- De twee evangeliën en twee apostelschappen.
Transcript van de presentatie:

De vrijdag…… ……..maar de zondag komt!

De vrijdag…… ……..maar de zondag komt!

Lucas 4:18-19 18 "De Geest van de Here is op mij. Hij heeft mij de opdracht en de kracht gegeven om arme mensen goed nieuws te brengen. 19 Hij heeft mij gestuurd om uit te roepen dat gevangenen zullen worden vrijgelaten, dat blinden zullen zien, dat onderdrukten zullen worden bevrijd en dat de tijd van Gods genade is aangebroken."

Dat was de vrijdag…… ……..maar de zondag komt!

Genesis 37:7 7 Zie, wij waren aan het schoven binden in het veld, daar richtte mijn schoof zich op en bleef overeind staan, en zie, uw schoven omringden haar en bogen zich voor mijn schoof neer.

Maar dat is de vrijdag…… ……..de zondag komt!

David verslaat de reus Goliath

Psalm 13:2 2 HERE, bent U mij helemaal vergeten? Wanneer komt U mij weer tegemoet?

Weet dan dat de vrijdag is…… ……..en dat de zondag komt!

Handelingen 13:22 22b 'Ik heb David, de zoon van Isaï, gevonden', zei Hij, 'een man naar mijn hart, die altijd zal doen wat Ik hem vraag'.

Evangelische dominee gerechtelijk vervolgd vanwege kritiek op islam Xander 01-02-2015 16:07 - (208) - in Christendom, Eindtijd & Profetie, EU, Islam & Terreur, Olaf Latzel, dominee van een kerk in Bremen. Openlijk preken dat de God van het christendom niet dezelfde is als de god van de islam, wordt in Duitsland inmiddels niet meer getolereerd.

Voor deze voorganger is het de vrijdag…… ……..maar de zondag komt!

Dat is de vrijdag…… ……..maar de zondag komt!

Klaagliederen 3:22-23 22-23 Dank zij de goedheid van de HERE zijn wij niet omgekomen. Hij blijft voor ons zorgen en Zijn trouw is elke dag weer nieuw.

Jeremia 18:4 4 Maar de kruik die hij onder handen had, werd niet goed. Daarom kneedde hij hem weer tot een klomp klei en begon opnieuw.

Jesaja 64:8 8 HERE, U bent onze vader. Wij zijn het klei en U bent de pottenbakker. Wij zijn allemaal gevormd door Uw hand.

Efeziërs 3:23 19 Ik bid dat u zult beseffen hoe ontzaglijk groot de kracht is, die God ter beschikking stelt aan ons die in Hem geloven.

Voor mij was het de vrijdag…… ……..maar de zondag komt!

Openbaringen 1:9 9 ….Ik, Johannes, was naar het eiland Patmos verbannen omdat ik de mensen op God had gewezen en hun verteld had wat ik over Jezus Christus wist.

Het was voor Mozes de vrijdag…… ……..maar de zondag komt!

Exodus 15:25 25 Mozes vroeg hulp aan de HERE en de HERE wees hem een stuk hout aan; Mozes wierp het in het water en het werd zoet.

Dat is de zondag…

Want in Hem zijn we meer dan overwinnaar!