Elektronisch patiëntendossier KWS (studentversie)

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Inloggen in de VREG databank
Vragen over het leerportaal
Opleiding KWS voor studenten
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
Dienst « Elektronische Publicaties » e-Depot Demo DIGITOOL 3.0     12.IV.2007 Wanneer u klaar bent, ga door.
onze nieuwe website.
Wegwijs op het platform. ALGEMENE INSTRUCTIES EN MENU • Via de rood gemarkeerde teksten kunt u verdere keuzes maken • Kies één van onderstaande onderwerpen.
Inloggen in Bass Powerpointpresentatie: 6 pagina’s Gebruik pijltjestoetsen of muiswiel om te bladeren.
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Wil Kersten & Gerben van Engelen
RIZIV verkiezingen 2011 Deze verkiezingen zijn van groot belang !
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
Als je de CD opent (klik op START), verschijnt er dit scherm. Er wordt nu contact gezocht met de server en gecontroleerd of het wachtwoord bij de CD van.
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Schoolgegevens nakijken en bezette plaatsen invoeren Surf naar Log in via het blokje ‘bestaande.
User management voor ondernemingen en organisaties
Om uw adresgegevens aan te passen of bvb. om uw paswoord te wijzigen Klikt u op FAQ (Frequently Asked Questions) Daarna klikt u op “Hoe uw adresgegevens.
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
Belgacom Bizmail ONEway voor Leveranciers
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Opleiding KWS voor studenten en interim medewerkters
Instructie leerling- activatiecode
Instructie eBook Pack via ELO.
Handleiding Smartschool voor ouders en leerlingen
Welkom! Klik hier om te beginnen
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
Databanken in de PXL-Bibliotheek
Paswoord Homcom 22/09/2014.
DEMO: Hoe werkt de nieuwe registratieprocedure van BEA?. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
Practicum Medische Biochemie Invoer resultaten via het web Lab. Medische Biochemie & Klinische Analyse.
Elektronisch patiëntendossier KWS (studentversie)
Elektronisch patiëntendossier KWS (studentversie)
Subsidie individueel vervoer:
Elektronisch patiëntendossier KWS (studentversie)
Het zoek van onderdelen verbeteren?
Magister voor ouders.
Agenda 1.Uw onderwijsvisie 2.Werking van Muiswerk 3.De Lerarenkamer 4.Demonstratie 5.Voortgang bijhouden en takenmapje 6.Zelf aan de slag 7.Vragen & Afsluiting.
Fonds Maatschappelijke Projecten
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Hoe zoek ik informatie in de bibliotheek ? Sociaalagogisch werk VIVES bibliotheek Kortrijk
Hoe stel ik mijn wallet in. Klik op wallet Klikken voor het aanmaken van uw walletaccount.
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via Entree.
WINDOWS 10 MAIL instellen. STAP 1. Klik op Mail.
© snvl.be 2014 Veilig internetbankieren € €€€. Doel van de Workshop  Waarom bankieren via het internet?  Overzicht brengen van de mogelijkheden en de.
KWS opstarten Bekijk deze presentatie in ‘afspeelmodus’: klik rechts onderaan uw scherm op het projectiescherm:
Training: Inloggen en Zoeken
Windows 10 Creators Update
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Auvesta Affiliate validatie
Training: Inloggen en Zoeken
IWIO – Blok/Toets evaluatie
Training: Inloggen en Zoeken
GOUD is geld de rest krediet
Hoe succesvol in te loggen?
Student verpleegkundige
ClupApp van HTV Berg & Dal
Internet bankieren met Android smartphone en tablet.
Handleiding NODR Schade App
Internet bankieren met Android smartphone en tablet.
HANDLEIDING VERBETERREGISTER
Internet bankieren met Android smartphone en tablet.
Transcript van de presentatie:

Elektronisch patiëntendossier KWS (studentversie) Module 1: Theoretische achtergrond Wanneer u deze pijl ziet verschijnen, mag u doorgaan naar de volgende pagina

Doelstellingen module 1 Na het volgen van deze module kent u: het belang van een persoonlijke loginnaam en bijhorend wachtwoord de opbouw van een juist wachtwoord de gebruikte terminologie binnen het elektronisch patiëntendossier (EPD) de verschillende iconen om in het EPD in te loggen het belang van uitloggen

Belang persoonlijke login Geef logingegevens nooit door! Na het volgen van de verschillende modules, kan u op de verpleegdienst werken met het elektronisch patiëntendossier gedurende de stageperiode. Vraag uw logingegevens aan de hoofdverpleegkundige. Bij de gegevens zitten begeleidende brieven om het aangeboden wachtwoord te wijzigen. Iedereen is persoonlijk verantwoordelijk voor de acties die onder de gebruikersnaam in om het even welke applicatie worden uitgevoerd.

Elektronisch patiëntendossier: KWS KWS staat voor Klinisch Werkstation en is een elektronisch patiëntendossier opgemaakt door UZ Leuven. KWS wordt aangewend door artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers. Elke discipline heeft een eigen luik binnen het EPD en door deze opstapeling van gegevens, bekomt men een integraal dossier voor elke patiënt. Let op het vertrouwelijk karakter van de gegevens! Open enkel dossiers van patiënten waarmee u een therapeutische relatie aangaat.

KWS: terminologie Met de term ‘supervisor’ wordt behandelend geneesheer bedoeld. Met de term ‘eenheid’ wordt de fysieke plaats in het ziekenhuis bedoeld. Voor az groeninge beginnen alle eenheidscijfers met 30… vb. 30112 Met de term ‘afdeling’ wordt de medische discipline bedoeld, zoals bijvoorbeeld geriatrie. Binnen KWS beginnen alle disciplines van az groeninge met een K (van Kortrijk) en wordt de benaming van de discipline afgekort tot de eerste 3 letters. In dit voorbeeld zou ‘KGER’ de afdeling zijn die KWS vraagt.

KWS: icoon om in te loggen Klik op een icoon voor uitleg Via dit icoon krijgt u toegang tot de Enkel-lezen versie. U kan het elektronisch patiëntendossier bekijken, maar niet aanvullen of wijzigen. Let wel: dossiers zullen niet altijd up-to-date zijn; kopie van productie gebeurt 4x/dag Via dit icoon krijgt u toegang tot de productieversie op een laptop. Via dit icoon krijgt u toegang tot de productieversie op een vaste pc.

az groeninge loginnaam KWS: inloggen Fout: Probeer opnieuw! Klik op OK om verder te gaan Dubbelklik op het icoon om verder te gaan Vul uw KWS-loginnaam in het bovenste vak in Klik op OK om verder te gaan vdlva0 Vul uw wachtwoord in het onderste vak in Let op! Uw KWS loginnaam ≠ az groeninge loginnaam

KWS: wachtwoord wijzigen Bij de eerste maal inloggen zal u gevraagd worden om het paswoord meteen te wijzigen. Fout: Probeer opnieuw! Klik op de onderste link om verder te gaan Klik op de onderste link!

KWS: wachtwoord wijzigen Vul uw loginnaam in En uw verkregen wachtwoord Kies een nieuw wachtwoord dat voldoet aan de voorwaarden Op de volgende pagina ziet u waaraan uw wachtwoord moet voldoen

KWS: wachtwoord wijzigen voorwaarden Het paswoord moet minstens 8 tekens lang zijn. Er moeten karakters gebruikt worden uit 3 applicaties van de 4 volgende reeksen (gebruik alleen karakters uit deze 4 reeksen): Kleine letters abcdefghijklmnopqrstuvwxyz Grote letters ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ Nummers 0123456789 Andere tekens ! " # $ % & ' ( ) * + ´ - . / : ; < = > ? @ [ \ ] ^ _ `{ | } ~ Vier opeenvolgende karakters mogen niet hetzelfde zijn. Het paswoord in KWS wordt bovendien gecontroleerd aan de hand van een woordenboek: Bestaande woorden van 4 tot 8 tekens mogen niet in het paswoord zitten. Er worden Nederlandse, Franse, Engelse en Duitse woordenboeken gebruikt. Woorden mogen worden gebruikt waarvan de klinkers vervangen worden door cijfers vb. waterval -> w8t3rv8l.

KWS: opstart KWS is de gegevens aan het ophalen van de server; dit kan even duren Wekelijks wordt een nieuwe versie KWS ingeladen. Bij opstart van KWS (klikken op icoon), kunnen hierdoor nieuwe functionaliteiten beschikbaar komen.

KWS: startscherm Uw loginnaam is hier zichtbaar … Dit is het startscherm van KWS … en ook hier kan u zien wie ingelogd is.

Dit is belangrijk in kader van patient-privacy! Computer: uitloggen Wanneer u de computer verlaat, logt u uit door: ofwel uw badge op de kaartlezer te leggen ofwel toets F11 in te drukken Dit is belangrijk in kader van patient-privacy! Let er op dat computers 1x per 24u afgesloten worden. Kies in het startmenu van de pc voor ‘opnieuw opstarten’.

Inhoudstabel Module 1: Theoretische achtergrond Klik in het vak om de sectie opnieuw te bekijken - Doelstellingen module 1 - Belang persoonlijke login - KWS: terminologie - KWS: inloggen - KWS: wachtwoord wijzigen - KWS: opstarten - Computer: uitloggen Klik hier om de module af te sluiten