{. Wat doe je als je ruzie hebt? -Je vlucht weg en denkt: Ik pak hem later wel terug. -Je pakt hem wel terug als je niet alleen bent. -Je wordt woedend.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het verhaal van de twee keien.
Advertisements

Loverboys alles over loverboys.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Uitslag enquête over online pesten
Weet je toevallig hoe laat het is ?
Opkomen voor jezelf.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Cursus 1 het verhaal: “De nieuwe rok” “Sem en Igor in de speeltuin”
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Mijn naam is Willem Wind. Mijn naam is Willem Wind En ik ben hoogbegaafd.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Men vraagt zich af waarom …??
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Discipelschap.
Vraag enkel 1 minuutje van je tijd!!! Met muziek.
Denk aan het buddy-systeem: twee hebben meer plezier dan één...
Basis van het Flag Football
Waarom is Jezus aan het kruis gestorven?!
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
die niet om jou zou huilen.
Loverboys.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Wat maakt het leven zinvol?
Discipelschap.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Even verpozen en genieten... met muziek.
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”
Honden..
Mario party is een spellen reeks, er komen steeds nieuwe. Mario party is een soort monopoly met spellen. Je speelt het met 2 of 4 spelers. Het doel van.
In 1987, in een klein stadje genaamd Sussex, werd een huisje helemaal vernietigd… Alles werd buitengegooid, inclusief een bruin beertje... Het bleef er.
Aan een buitengewoon persoon!
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Hans en grietje Hans; ik moet ff zeiken

Een Marokkaans jongetje vraagt op school aan
Interpreteren van data
Ik vraag slechts één enkel minuutje van je tijd!!!
Lied: één en één is twee Tekst en muziek: Lee Ann Vermeulen en Christian Grotenberg Uitgebracht op: Kinderen voor kinderen 28 Uitgevoerd door: Kinderen.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
De supermarkt..
Nieuwjaarsbrief aan God
Kom je bij ons wonen? WIL JE WETEN WIE WIJ ZIJN?
© Wilma de Hond 2015.
Ik doe mijn presentatie over…
Wat is het heerlijk om een man te zijn!!
CHEFKE DESIGNS Presents PET-SHOP Dierenwinkel Ga maar snel kijken.
Het verhaal van de draak en de dino !
EEN GOEDE RAAD Van iemand… Met levenservaring....
ZAND EN STEEN.
Blok 6.
Liefde Randi V.d.A. Hoe begint het ? ●Eerst vindt je hem/haar knap. ●Dan kom je in contant (praten met elkaar). ●Dan leer je hem/haar kennen. ●En als.
Om soms eens dieper over na te denken
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #1 ZWAMBIE ZWAMBIE ZWAMBIO!
Enkel 1 minuut van je tijd!!!
Wat is gelukkig zijn ?.
Preek 1 Koningen 17: Louis Hersent
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Woord van Leven April 2015 “Ik ben voor iedereen wel íets geworden” (1 Cor 9, 22)
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
Liefde en relaties.
tekst/muziek: wim bevelander
Schoonzoon. Toen een vrouw langs de slaapkamerdeur van haar dochter liep,hoorde ze daarbinnen een vreemd zoemend geluid. Ze opende de deur en zag dat.
Men vraagt zich af waarom …
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Met een gebogen hoofd zit Carmen aan tafel met haar boek. Met een moeilijk gezicht kijkt ze naar de opdrachten voor zich. Over een paar weken is haar.
Erop of eronder!  Jakob heeft Gods stem verstaan (31: 3)  Hij laat zich ook leiden door angst  Angst van buitenaf (Laban)  Angst van binnenuit: hij.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Transcript van de presentatie:

{

Wat doe je als je ruzie hebt? -Je vlucht weg en denkt: Ik pak hem later wel terug. -Je pakt hem wel terug als je niet alleen bent. -Je wordt woedend en timmert je tegenstander in elkaar.

Hoe ga je met iemand om die je niet mag? -Je hitst anderen tegen hem/ haar op en pakt hem samen. -Je wacht hem iedere dag op en laat hem/haar schrikken of doet andere dingen. -Je gaat op het juiste moment (bij tegenstand van degene die niet mag) tot actie over.

Wat doe je als je leraar uit de klas is? -Je zet in je eentje de klas op de kop, terwijl iedereen doorwerkt. -Je spoort iedereen op om te gaan keten. -Dit is een goed moment om te keten! Maar je stelt wel iemand aan die de wacht houdt.

Je gaat snoep in de winkel kopen, wanneer doe je dit? -Met de uitverkoop natuurlijk! -Als vrienden mee kunnen, dan kunnen zij ook mee betalen -Wat maakt dat uit? Ik heb trek!

Hoe verras je iemand met zij verjaardag? -Met een party popper en een toeter spring je tevoorschijn. -Je wacht iemand op, op een plek waar hij/ zij het niet verwacht en doet zoveel je kan. -Je haalt zo veel mogelijk bekenden en maakt de jarige wakker met party poppers, knallende ballonnen en toeters.

Wat doe je als je mobiel kapot is? -Je vraagt je vriend(innen) om hulp, misschien weten die raad. -Je denkt na om een moment om een doel te bereiken met het slopen van je mobiel. -Je brult en schreeuwt en smijt je mobiel tegen de muur en gooit hem op de grond.

Uitslag Antwoorden creeper: 1C, 2B, 3A, 4C, 5A, 6C Antwoorden enderman: 1A, 2C, 3C, 4A, 5B, 6B Antwoorden zombie pigman: 1B, 2A, 3B, 4 B, 5C, 6A

Mobkarakter Creeper: Je bent opvliegend en doet het liefst alles zelf, maar dit is niet negatief bedoelt, integendeel, het kan betekenen dat je niemand vertrouwt. En dit is soms maar goed ook! Enderman: Je bent slim en zoekt altijd het juiste moment om een beslissing te nemen, om meer te bereiken. Zombie pigman: Alleen ga je er niet op af. Maar zijn je vrienden er bij? Dan ben je beresterk en onverslaanbaar!