Jochem Niemandsverdriet

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De samengestelde zin.
Advertisements

Een blondje komt bij haar huisarts. Hij is zo ontzettend onder de indruk van haar prachtige uiterlijk, dat hij meteen zijn beroepsethiek vergeet …
Beroepsvaardigheden onderdeel van SBC
Maak een tentoonstelling
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
Als woorden belangrijk worden…
Een Website Voor Je School FrontPage Door …  Hans De Four  KlasCement:  Classy:
INTERNETKUNST RATNA WERRY.
Discipelschap.
De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite
Liefde en vriendschap Dit is mijn opdracht:
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
TOPOI Model: Taal Verbale communicatie: Wat zegt de ander precies?
Website Usability.
Een lessenserie van drie lessen
VASTEN bezinning maandag 21 maart 2011.
De neurale basis van structuur in taal Gideon Borensztajn
Zingen Refrein Naar U gaat mijn verlangen, Heer Vers 1
Zingen Gz 154 : 1,2,3,4 1. Ach, wat moet ik toch beginnen
BEGELEIDING EN COACHING Tafeltennistrainer 2. Opleidingen Begeleiden en coachen 1. Begeleiden en coachen. –Belang en verschillen. Voorbeeld, normen en.
Introductie in de Geschiedenis van de Oudheid
Dat is pech hebben hé
Bezittelijk voornaamwoord
‘voor de kinderen’. Johannes 1 3 x een nieuw begin de wording van de wereld de(mens)wording van Jezus de wording van Gods kinderen In het begin.
het bouwen van een website
Tekst: 1 Sam. 1:1-20. Niet terugslaan, maar bidden.
Marketing 1.1 Introductie 12 november Marketing Wat is marketing? Schrijf voor jezelf 5 kernwoorden op die te maken hebben met marketing.
Zaai op de akker van de Geest
 Zo ziet defantasie eruit! Cool he!!!!  Wat we er leuk aan vinden  Je kan best wel veel doen op defantasie.com zoals:allerei spelletjes, je vorige.
{ The Ziggodome. ● Uitverkochte Ziggodome dus veel bezoekers ● Veel songs van het nieuwe album ● Veel entertainment ● Grote show ● Voorprogramma.
Instructie 1. Bekijk per vraag welke foto’s er nodig zijn om de quiz persoonlijk te maken. Lees de instructie in de notitiebalk. 2. Maak en verzamel de.
Goedemiddag. Wie blogt er? En waarom? Een blog is een eigen kanaal om nieuws te brengen.
Ik sluit mijn paraplu om jou met een open blik te ontmoeten.
Gedenkt zijn verbond voor eeuwig gebiedt zijn woord aan 1000 geslachten dat hij sloot met Abraham en zijn eed aan Izaäk.
Advent 2014 Logo school.
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
Bruggen bouwen, is elkaar vertrouwen.
OFC28 mediawijsheid les 4.
Als woorden belangrijk worden…
Why should I feel discouraged ? Why should the shadows come ? When Jesus is my portion A constant Friend is He ! His eye is on the sparrow, And I know.
Wanneer was de Slavernij?
Ben jij wel eens verwonderd?
Opdracht met letters Bedenk een woord met 5 letters (vb DROOM) Associeer zowel naar betekenis als naar vorm (met woorden waarin deze letters voorkomen)
Project HINT Inleiding Concept Concept (demo, scenario, student/docent) Gebruikers onderzoek Technisch onderzoek Conclusie.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #1 ZWAMBIE ZWAMBIE ZWAMBIO!
Creative opdracht Ckv CA1
Wie heeft de regie in mijn leven? Als je bovenmatige inspanning een matig resultaat oplevert…
Cultuur in de klas. Les 2   PREZI PREZI  Leg je hoofd op de bank en sluit je ogen. We gaan het rustig maken met een muziekje. Maak het rustig.
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
Wat zijn verwijswoorden en hoe gebruik je die?
6 DE WINTERIn de winter is het heel koud, en kan het soms ook sneeuwen. Dieren in de winter Verhaal.
Postzegels sparen Nederlandse postzegels Bitenlandse.
Deel 2 Oriëntatie op het runnen van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 6 Hoe ziet jouw product eruit?
Deel 1 Oriëntatie op het starten van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 1 Wat voor ondernemer ben ik?
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Deel 2 Oriëntatie op het runnen van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 4 Waar is het gat in de markt?
Deel 2 Oriëntatie op het runnen van een onderneming Oriëntatie op ondernemerschap Hoofdstuk 5 Het ondernemersplan.
Miniles Spaans. Hola, me llamo ….. Vertel hoe je heet: hola, me llamo, ¿Y tú? Wie spreekt er al Spaans?Waarom zou je Spaans leren? Wie is er wel eens.
Miniles Spaans. Hola, me llamo ….. Vertel hoe je heet: hola, me llamo, ¿Y tú? Wie spreekt er al Spaans?Waarom zou je Spaans leren? Wie is er wel eens.
De mogelijke standpunten Songs  Willem Vermandere ‘Bange blanke man’ Lied: (toegang )
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Inspirazio Door Aniek, Eva en Sylvana. Inhoud -Wie zijn wij? -Waarom de naam Inspirazio? -Welk moodboard hebben jullie gekozen? -Wat is jullie logo? -Hebben.
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
D E INHOUD Over de strip De personages De geschiedenis De schrijver Het jubileum Leuke hebbedingetjes weetjes Maar eerst…………… ……….
MEDIAWIJSHEID LES 3 Laura van Vught. INTRODUCTIE o Lessen Mediawijsheid Les 1: Zoeken op het internet. Herkennen van betwouwbare sites. Les 2: Gegevens.
Scriptschrijven voor dummies
Opdracht product-PP Maak een PowerPoint over een product naar keuzen.
Doel van deze les: Een brief schrijven op een officiële manier.
Transcript van de presentatie:

Jochem Niemandsverdriet Literaire internetkunstenaar

“Mijn naam is Jochem Niemandsverdriet en het spijt me van alles wat gaat komen…” Wie is Jochem Niemandsverdriet?

www.nobodyhere.com 7 jaar oud Hoe is het begonnen? Site bekijken Kies een woord… Ervaar zelf! www.nobodyhere.com

Bespreking www.nobodyhere.com Alles is met elkaar verbonden Verzameling van kronkels en gedachten Chaos, maar toch structuur Doolhof ‘verdwalen’ Waarom dan toch structuur? Gedachtesprong Willekeurig op een andere pagina uitkomen… De insecten

Enkele vragen… Hoe ziet de vormgeving eruit? Wat vinden jullie van de tekst? Wat vinden jullie van de animaties? Op welke manier wordt er interactie gelegd met het publiek?

Jochem & definitie van internetkunst Voldoet hij aan de definitie van internetkunst? Waarom ?

Einde !!