Hallo Wereld in groep 4/5. Met Mickey en zijn vrienden gingen we op wereldreis!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Advertisements

Welkom in Ontmoetingscentrum Morgenstond
Life in the universe.
Vriendschap voor het leven
Christophel Columbus.
Hoofdstuk 1A: Europeanen
Nelson Mandela overleden. Het nieuws ging 5 december rond als een lopend vuurtje. Nelson Mandela was dood.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Rusland Kennisquiz.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
COLUMBUS.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Hallo, wij zijn groep 3!!!!!!!!!!. We leren iedere dag lezen, rekenen en schrijven.
IKL project door: Kiki Pappers
De Eiffeltoren Roos Kerkhof M1A1.
Hoofdstuk 3.
Curaçao.
De klaskrant De nieuwtjes van december. Sint op school De sint is op school geweest en dit jaar was smulpiet erbij!!!! We moesten smulpiet terug fit maken.
Antwoord op vraag SOPO1-4
Gemaakt door: Esther, Oscar en Jaimie.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Columbus van Tibaut en Niel
Zaterdag 30 juni 2012 Wij waren nog nooit in Kijkduin geweest en waren vroeg op stap gegaan, zelfs in de winkels was het nog rustig.
Glow.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Op vrijdag 1 oktober aten we hutspot. Het was erg gezellig in de klas.
Waar heb jij Jezus voor nodig?
Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren.
Wolvecamp tentoonstelling
Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
 .
Een weekje Zwolle… Een presentatie over de uitwisseling tussen: Thorbecke scholen gemeenschap & Het Sint-Lodewijks College.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
HOOGTEKLASSEN! De tofste week ooit!.
Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen.
De reis Om 6 uur vertrokken we met de bus naar Parijs. Het was zo’n 6 uur reiden met de bus voordat we in Parijs aankwamen. Toen de bus geparkeerd was.
Welkom in groep 7A. De eerste 7 weken van het schooljaar In de eerste 7 weken is er van alles “nieuw”: - Nieuw lokaal - Nieuwe samenstelling van de groep.
Project de rechten van het kind Schakelklas Freinetschool OBS de Piramide Heerlen November 2008 Asim, Andranik, Bleona, Chayenna, Exsona, Farhad, Fatima,Redwan,
Welkom bij groep 1-2a.
Columbus Door vicky en maaike.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Bezienswaardigheden van Italië
Italië Beste juf en klas genootjes.
Creative opdracht Ckv CA1
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
De vakantie van Augustin (klik maar met de muis ).
Maandag Aankomst in het Reigersnest Bezoek Abdijmolen, fotozoektocht naar het strand en op het strand schelpen zoeken Leuke kamergenoten! Wat hoog, wiebelig.
Geluk(t) de Bijenkorf … Week van de buitenschoolse opvang 2015.
Techniek uitje 17 maart 2015 SBO het tangram. Prokal stoomtechniek bv We zijn bij de stoomtechniek geweest en we hebben geleerd wat stoom kan produceren.
Hallo wij gaan een geschiedenis opdracht maken over de Gouden eeuw.
De geheimen van het bos Thema Groep 5/6 Pinguïns.
Project KUNST EN CULTUUR. CULTUUR IN DE KLEUTERSCHOOL KUNST.
Hallo.
Keith Haring Van graffiti tot echte kunst. Keith Haring Wordt geboren op 4 mei 1958 in Amerika. Hij was de oudste van 4 kinderen. Op jonge leeftijd is.
TECHNIEK-PROJECT TKH Logistics. PROBLEEM!! Herfstvakantie: nieuwe vloer en schilderwerk Vrijdag 14 oktober is er ‘s ochtends school. Vrijdag 14 oktober.
Ontdekking en verovering 2.4 Europeanen in Amerika
Italië Made by:Wies en Simon.
Ontdekkers en Hervormers 1.5 Europeanen in Amerika
Wij gaan op Kasteelexpeditie!
Salvador Dalí.
Voorbeeld terug Wat heb je nodig? Je hebt nodig, een schaar, lijm, karton, verpakkingen van karton, verf. Wat moet je doen? Voor je eigen dorp/stad ga.
Transcript van de presentatie:

Hallo Wereld in groep 4/5

Met Mickey en zijn vrienden gingen we op wereldreis!

Elke dag moesten we door de douane en kregen we een stempel in ons paspoort!

We ‘vlogen’ naar het nieuwe land!

Elke dag kwam iemand uit groep 8 voorlezen!

Woensdag 3 oktober Italie We hebben de Toren van Pisa gemaakt! En die staat scheef! Dat is duidelijk te zien! Suzanne won de voorleeswedstrijd in de klas en mag naar de finale! Woensdag 3 oktober

De toren van Pisa

Donderdag 4 oktober Australië Australie staat o.a. bekend om de kangoeroes, koala’s en de boemerangs! Wij hebben dus onze eigen boemerangs gemaakt!

Eerst zagen en schuren!

Dan verven!

En zie het resultaat!

Vrijdag 5 oktober Amerika/ U.S.A. We hebben veel geleerd over de ontdekkingsreiziger Columbus en over de indianen!

Met groep 5 naar Las Vegas Groep 5 is vrijdagmiddag naar Las Vegas geweest! Hier gingen we naar het casino!

We hebben spelletjes gedaan!

En dronken champagne!

Maandag 8 oktober Frankrijk In Frankrijk komen veel bekende kunstenaars. Ook Eurodisney en croissantjes zijn echt Frans! Uiteraard mag ook een bezoekje aan de Eiffeltoren niet ontbreken!

Wij maakten onze eigen kunstwerken!

En bakten croissantjes! Jummie!!!

De eiffeltoren!