Fountain Een unieke distributeur op vlak van warme dranken.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Uw garantie op Kwaliteit & Service ,80 € - 4,00 € Hugo Verrieststraat 94 – BE 8800 Roeselare – – T(+32)
Advertisements

Demografische veranderingen op het platteland
•Biedt kwaliteitsproducten en diensten aan voor de bouw. Ze doen aan projectontwikkeling en leveren aan de bouw. •onderscheidt zich dankzij een sterk regionaal.
De inkoopoplossing voor kleine en middelgrote incidentele behoeftes
Mijn naam is Willem Wind. Mijn naam is Willem Wind En ik ben hoogbegaafd.
1 Wat is microfinanciering ? 2 1. De financiële behoefte.
Facility Management & Ideamanagement A PERFECT MATCH René Blok
Tauw en het “nieuwe werken”
Henk Stultiens voorzitter OBSV Governance groep.  IT-Governance oftwel IT-besturing richt zich op de besluitvorming rond Informatie Technologie i.c.
OFFICIËLE MERCHANDISE 2010 RENAULT TRUCKS BENELUX.
Maandag 14 juli 2014 Training Omgaan met service Les 2.
Een startersgids voor innovatie
VERBINDEN: ONTWIKKELING VAN INDIVIDUEEL TALENT
NETWERK: 2000 bedrijven met MVO-ambitie
Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer BV. Rotterdam, 2 november 2000 ten behoeve van: Opties in de praktijk door: Hans Tielkemeijer.
Schoolgruiten Hannie Poletiek, GGD Groningen 13 september 2010.
H8: Distributie.
But … I don’t find employees !. 5% zoekt actief naar een nieuwe job 32% zoekt passief naar een nieuwe job 36% staat open voor een nieuwe job.
Social Media Audit.
Implementatie van Netwerk Outsourcing in Vodafone NL
GfK PS Retail NLGfK Supermarktkengetallen augustus 2014 GfK Supermarktkengetallen Antwoord op deze vragen vindt u op: bij “GfK Publicaties”
GfK PS Retail NLGfK Supermarktkengetallen augustus 2014 GfK Supermarktkengetallen Antwoord op deze vragen vindt u op: bij “GfK Publicaties”
1 © GfK 2012 | Supermarktkengetallen | GFK SUPERMARKTKENGETALLEN ‘Hoe ontwikkelt het aantal kassabonnen zich?’ ‘Wat is de omzet van de supermarkten.
1 © GfK 2012 | Supermarktkengetallen | GFK SUPERMARKTKENGETALLEN ‘Hoe ontwikkelt het aantal kassabonnen zich?’ ‘Wat is de omzet van de supermarkten.
REA en kleine gemeenten
Dit project wordt ondersteund door de Vlaamse Overheid, de provincie West-Vlaanderen en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa.
Missie, visie, strategie & jaarplan
Talentpools.
Avenir Telecom is de specialist in telecom distibutie.
Accell : Eerste kwartaal 2011 Frederik Callebaut.
CSM is een internationaal bedrijf dat zich bezig houdt met ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van voedingsingrediënten en confiserie.
07/07/2010. Company activiteiten Activiteiten 74% omzet.
Één v/d grootste verzekerings- groepen ter wereld.
Profiel van de Accell Group Accell Group is een groep van internationale ondernemingen, actief in het ontwerpen, de productie, marketing en verkoop.
MEI Tsjechië en Slowakije Fonds Dec Detailsamenstelling TSJEC n Min 60% in aandelen uit Tsechische PX of Slovaakse SAX n Max 40% in Middelgrote.
Presentatie CabFaB Open podium 16 maart Bedrijven praten weliswaar steeds vaker over klantgericht werken, de praktische invulling is nog altijd.
Commercieel beleid 2 H1 Assortimentbeleid Filiaalmanager.
19 april y9nVa3LJr8&feature=fvst.
Marketing Hoofdstuk 9 product.
Presentatie Cubiss Jaap Koster Senior Accountmanager Centric Software Engineering.
Oefening 17 p. 97 – les 5.
Elobase Kerntaak 2, Hoog Omgevingsanalyse
Economische samenwerking in een topregio Even voorstellen… Wat willen we bereiken? Hoe werken we samen? Stellingen.
Wie van ons wist op zijn 15de met welke partner hij/zij door het leven zou gaan? Wie van ons wist op zijn 20ste wie zijn huidige werkgever zou zijn? 3.
Commercieel beleid 2 H1 Assortimentbeleid Ondernemer detailhandel.
Strategievorming en implementatie Rob Kamphuis, 18 mei 2005.
De markt veroveren GETTING THE MARKET MARKET GETTING MARKETING.
Philips Launch Event Hartelijk welkom Introductie Philips Sopho IPC systeem.
1 © GfK 2014 | Supermarktkengetallen | oktober 2014.
7 Kernwaarden van Delta Lloyd Groep
Arbeidsmarkt Als je op de markt loopt zie je om je heen verschillende kopers en verkopers. De vraag naar een product bestaat uit de mensen die een product.
Jacqueline Zuidweg 5 november Mijn ondernemerscarrière
Regiobijeenkomst Zuidweg & Partners Jannie van den Berg.
Discretionair vermogensbeheer
PUSH … WE COME  0499/ Het hipste draadloos communicatiesysteem van 2016 !
stap 6: Unieke toegevoegde waarde bepalen
Elektronisch factureren: de volgende stap in online zaken doen Datum 14 september 2006.
IBN de basis voor groei Presentatie Commissie Inwonerszaken gemeente Boxmeer 29 augustus 2013 Ed de Leeuw - algemeen directeur IBN.
Bijeenkomst 5. Terugblik  Wat hebben we vorige bijeenkomst besproken?  Alles gelukt met het persoonlijk profiel?  Liepen jullie nog tegen dingen aan?
Wie is Pattyn Packing Lines? Onze core business: BOX LINING SOLUTIONSBOX LINING SOLUTIONS.
Hoofdstuk 4 Ontwikkeling van het internationale concurrentievermogen.
BELVILLA Zorgeloos een vakantiewoning adviseren. Belvilla als marktleider Ruim 30 jaar expertise in verhuur van vakantiewoningen Marktleider in de Benelux,
Succesfactoren voor werk Motivatie, kennis en vaardigheden
Toekomst aandeelhouderschap Eneco Groep
[Bedrijfsnaam] Bedrijfsplan.
Het 24 spel.
Groei van ‘de onderneming’ …
Het WerkgeversServicepunt: Uw strategisch arbeidsmarktpartner
GfK Supermarktkengetallen
Transcript van de presentatie:

Fountain Een unieke distributeur op vlak van warme dranken

Een sterk concept Om in te spelen op de behoeften van bedrijven ontwikkelde Fountain een uniek, dynamisch en grensverleggend concept voor de distributie van warme dranken. Om in te spelen op de behoeften van bedrijven ontwikkelde Fountain een uniek, dynamisch en grensverleggend concept voor de distributie van warme dranken. In 30 jaar tijd heeft Fountain zich geprofileerd als marktleider In 30 jaar tijd heeft Fountain zich geprofileerd als marktleider in het segment van de middelgrote en kleine bedrijven. De aantrekkelijkheid van het concept is vandaag nog even krachtig in het segment van de middelgrote en kleine bedrijven. De aantrekkelijkheid van het concept is vandaag nog even krachtig omdat Fountain voortdurend het juiste evenwicht zoekt tussen haar aanbod en de vraag vanuit de bedrijven. omdat Fountain voortdurend het juiste evenwicht zoekt tussen haar aanbod en de vraag vanuit de bedrijven.

De 7 succesfactoren zijn… Dranksystemem Dranksystemem Assortiment kwaliteitsdranken Assortiment kwaliteitsdranken Verse warme dranken die altijd beschikbaar zijn Verse warme dranken die altijd beschikbaar zijn Strenge selectie en verpakkingsproces Strenge selectie en verpakkingsproces Specifieke dosering Specifieke dosering Goede verstandhouding tussen de medewerkers Goede verstandhouding tussen de medewerkers Regelmatige opvolging in uw streek door hun dealers Regelmatige opvolging in uw streek door hun dealers

Dranksystemen

Koffieapparaten voor kleine bedrijven een verdere groeimarkt

De producten

Koffie?

Structuur

Partnerschap Fountain werkt met enkele partners zoals Fountain werkt met enkele partners zoals En vooral met dealers zij krijgen een exclusiviteitcontract in een bepaalde regio, zij zorgen voor de klanten zowel technisch als naverkoop. En vooral met dealers zij krijgen een exclusiviteitcontract in een bepaalde regio, zij zorgen voor de klanten zowel technisch als naverkoop. Bv Capriole Bv Capriole Davamat Davamat …. ….

De cijfers Stabiele omzet van meer dan 48 miljoen € Stabiele omzet van meer dan 48 miljoen € Bedrijfscashflow stabiel op 8,5 miljoen € Bedrijfscashflow stabiel op 8,5 miljoen € Courant netto resultaat (*) van 3,6 miljoen € wat een groei van +26% inhoudt. Courant netto resultaat (*) van 3,6 miljoen € wat een groei van +26% inhoudt. Koers/winst 6,76 Koers/winst 6,76 Dividend rendement 4,79 % Dividend rendement 4,79 % Fundamentele waardering: tamelijk goedkoop Fundamentele waardering: tamelijk goedkoop

De cijfers

De koers en de volumes Huidigekoers14,2 Huidige koers 14,2