Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf 18.00.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Informatie avond groep 3 Mariëlle van Velzen maandag 9 september 2013
Advertisements

We zijn alweer een maand open en het is tijd om weer wat van ons te laten horen. Dit keer in de vorm van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal een keer.
NOVEMBER/DECEMBER 2013 WelkomNaar school DieuwkeJayden ZoëIfy Ferre Hiep Hiep Hoera Lysandrick 7-11: 1 jaar! Nils 16-11: 3 jaar! Kay 3-12: 3 jaar! Activiteitenagenda.
Groep 1 en 2 In de kleutergroepen worden in januari en juni LVS CITO taal en rekenen afgenomen.
Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich.
Maandag 12 Juli: – 12:00Knutselfestijn op de hutseldefrutsel zolder – 15:00Spellenmiddag voor alle kinderen! op het sportveld Verzamelen bij.
ALLES WAT JE MOET WETEN OVER PERIODE 4 Samen naar het examen.
1. Wat is het Kinderrechtenverdrag?
Op de informatieavond Continurooster Welkom.
ALLES WAT JE MOET WETEN OVER PERIODE 4 Samen naar het examen.
Maandbrief november en december 2013 Vrije dagen van november en december zijn 14 en 15 november zijn de kinderen vrij i.v.m. 2 studiedagen Vrijdag 20.
Vraag 1: Welk onderwijstype volgt uw kind? Vraag 2: In welk jaar zit uw kind?
WELKOM.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans Agenda:
Nieuwsbrief 31 mei 2013 Agenda: Dinsdag 11 juni: Groep 5 en groep 6 naar de Blijde Wei Vrijdag 14 juni: Techniekmiddag Zondag 16 juni: Vaderdag Vrijdag.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag.
Nieuwsbrief 28 maart 2013 Agenda: Vrijdag 29 maart: Leerlingen vrij (Goede Vrijdag) Maandag 1 april: Leerlingen vrij (Tweede Paasdag) Woensdag 3 april:
Nieuwsbrief 12 april 2013 Agenda: Maandag 15 april: groep 3 Blijde wei Dinsdag 16 april: groep 4 Blijde wei Woensdag 17 april: Juffendag/Lustrum Maandag.
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Andere Tijden? Informatie over een continurooster met gelijke schooldagen voor alle kinderen van de Twirre.
Informatieavond groep
Maandbrief – juni - juli
Leerlingenraad… eventjes de ouders informeren
Informatieavond ‘Andere schooltijden’ De Bolster 22 maart 2012
Groot geloof 1.
2012 Nieuwjaar: zondag 1 januari – Drie Koningen: vrijdag 6 januari.
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
Centraal Examen op ‘t Aletta 2013 HAVO 5 & Vwo 6.
Geerstraat Sterrenschool. Wat is de sterrenschool?  Het hele jaar open van zeven tot zeven  Kinderen leren in één klimaat  Maatwerk voor ieder kind.
De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.
Een weekje Zwolle… Een presentatie over de uitwisseling tussen: Thorbecke scholen gemeenschap & Het Sint-Lodewijks College.
1. 2 Andere Tijden Vijf-gelijke-schooldagen-model. Agenda voor vanavond: Uitleg van het doel van deze avond. Wat zijn de schooltijden? Hoe ziet een dag.
“Een dure GSM hebben ze wel, maar hun schoolrekening betalen…”
ENQUETE ORA.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Voorganger:Ds. Tigelaar Voor de dienst Voor de dienstPs. 102: 13 Na de zegen SchriftlezingMa Tekst Na de zegenLb. 328 SchriftlezingMatteüs 5: 13-20,
Schoolreis Nog een weekje en dan gaan we eindelijk weer op schoolreis. Bestemming van dit jaar is: Drievliet. Op locatie krijgen ze van school een patatje.
Rust, regelmaat en ruimte
Voorjaarsvakantieprogramma
Belangrijke informatie voor de ouders: Om een zo leuk en uitdagend mogelijk activiteitenprogramma te maken, vragen wij ouders tijdig door te geven of.
Beste, Twee jaar geleden werd er in Port-au- prince te Haïti, een nieuwe school gebouwd voor 300 leerlingen. Dit dankzij de steun van de Redemptoristen.
Ouderavond groep 1-2 dinsdag 16 september 2014
JOUW WERELD MIJN WERELD
Informatie avond groep 8A
Welkom in onze klas.
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Dit is de rooster Voetbalcompetitie Datum Wedstrijd Uitslag ma. 21/05 5a – 5b 1-0 di. 22/05 5c – 6a 6-0 do. 24/05 6b – 6c 0-4 vr. 25/05 5a – 5c 0-3 di.
Informatieavond Groep 7-8
ADVENT 2014.
De niveaus. De niveaus Advies van de basisschool Werkhouding, huiswerkhouding en zelfstandigheid van het kind Intelligentie en leerprestaties van het.
Belangrijk om te weten: Omdat op onze locatie op Dorpsstraat 11/13 het kindaantal is uitgebreid zullen de kinderen van de Wormerwieken op maandag, dinsdag.
Ontdek je talenten bij de brede school Bekijk de nieuwe activiteitenkalender.
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Ouderavond PO-VO WELKOM!.
Woensdag 1 april 2015 Roosterwijzigingen Corvee rooster week 8 (21 febr. t/m 25 febr.): Grote Beer en Melkweg 10.30, en uur: 3HA Melkweg en.
Samen naar het examen informatie voor ouders over periode 4
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Magister voor ouders.
Basisschool Op De Horst
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
Informatie-avond Dinsdag 15 september 2015 WELKOM Agenda: 1 e deel Inloop: uur Algemene gedeelte: uur Informatie Weekend Academie:
HE, BAH, WEER HUISWERK! WAT VOOR HUISWERK KRIJGEN DE KINDEREN BIJ ONS IN DE BOVENBOUW EN HOE GEBRUIKEN WE EEN AGENDA IN GROEP 8.
Info avond cluster 3/4/5/. Agenda Welkom Verdeling binnen het cluster 3/4/5 Zelfstandig werken Planbord Onze (school) Visie Organisatorische aandachtspunten.
Groepsavond groep 8 17 september Welkom en voorstellen.
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Welkom in groep.
Transcript van de presentatie:

Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf uur 21 december: leerlingen om uur uit 22 december t/m 6 januari: kerstvakantie De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Maandag: uur Dinsdag:gehele dag Woensdag: uur Donderdag:afwezig Vrijdag: uur Parkeren bij school. Het valt ons op dat het parkeren langs de stoeprand van de school weer is toegenomen. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen voor u, uw kind en anderen. Wij vragen u dan ook om uw auto op de parkeerplaats achter de school, of in de parkeervakken te parkeren. We wijzen u erop dat er in de ochtend en in de middag een parkeerverbod geldt. Binnenkort zal er gecontroleerd gaan worden. Sinterklaasviering Op zijn verjaardag bezocht de Sint samen met zijn pieten weer onze school. Alle kinderen en ook veel ouders waren op het schoolplein om hen te verwelkomen. Uit volle borst werden liedjes gezongen en de pieten speelden zelfs een partijtje voetbal met Niels Vorthoren en Mick van Buren, twee profvoetballers van Excelsior! De ouders dronken nog “een bakkie troost” (ter compensatie van alle ongemakken rondom de werkzaamheden van het schoolplein) in de teamkamer en in de klassen was het groot feest: er werd gezongen, gesnoept en er werden cadeautjes uitgepakt. In de bovenbouw kwamen de mooiste surprises en gedichten tevoorschijn. Iedereen had echt zijn best gedaan! We denken dat Sinterklaas het erg leuk vond om zijn verjaardag met ons te vieren! Tot volgend jaar!

Nieuwsbrief 7 december 2012 De tijd van je leven! Mededelingen: Foto’s van de Sintviering zijn terug te vinden op de website van de school: december is er een kerstcreamiddag. We zijn nog op zoek naar ouders die het leuk vinden om hierbij te helpen. U kunt zich opgeven bij de leerkracht. De kerstviering vindt plaats op woensdag 19 december om uur. Binnenkort ontvangt u hier meer informatie over. De rapportgesprekken Vorige week woensdag bent u in de gelegenheid geweest om met de leerkracht het rapport van uw zoon/dochter te bespreken. Het is fijn te merken dat steeds meer ouders hierbij aanwezig zijn. Helaas hebben wij ook enkele ouders gemist op deze dag. Het beleid van de school is dat kinderen pas het rapport mee naar huis krijgen als het besproken is met de ouders. Huiswerkklas Er zijn kinderen die moeite hebben met het maken van huiswerk. Om hen te helpen zal er na de kerstvakantie gestart worden met een huiswerkklas op de woensdagmiddag. Deze huiswerkklas is bedoeld voor kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 en zal plaatsvinden van uur tot uur. Als u hier gebruik van wilt maken kunt u uw zoon/dochter opgeven bij meester Patrick. Uitslag spellingswedstrijd Na een spannende finale heeft Hawa uit groep 5 de spellingswedstrijd gewonnen. In de Havenloods staat een mooie foto van haar! Gefeliciteerd Hawa! BSO / TSO Vanaf 21 december zal onze BSO en TSO “Maxice!!” stoppen met hun werkzaamheden bij ons op school. De desbetreffende ouders zijn al op de hoogte gesteld, maar middels deze brief willen wij ook de andere ouders hiervan kennisgeven. De reden hiervan is dat er te weinig kinderen op de BSO zijn om financieel door te blijven gaan. A.s. maandagmiddag heeft meester Hans al een afspraak staan met een mogelijk nieuwe aanbieder. Na de kerstvakantie proberen we ervoor te zorgen dat de overblijf in ieder geval doorgaat en hopen we dat we BSO kunnen blijven aanbieden op school. We houden u op de hoogte van de diverse ontwikkelingen.