EMEG-lijst Speel world of warcraft tot level 20 Marciano Timmermans CE2A.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
EMEG lijst - Entertainment TV opname ‘’Wat vindt Nederland?!’’
Advertisements

7 Dagen 7 Maanden 7 Jaren
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Minecraft.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
DE WERELD TRAPT EERDER IN EEN GROTE DAN IN EEN KLEINE LEUGEN…
Sander Mager Roel Lafeber CE2A. Sinds een aantal maanden ben ik erg fanatiek de game ‘’Candy Crush’’ aan het spelen. Een klasgenootje van mij speelde.
EMEG lijst: opdracht 12.
Dominique De Hoon H4A.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Voorstelling van mijn werk. Als verantwoordelijke van Fondation Baska.
Bezoek een LAN-party Marciano Timmermans CE2A. Observeer het publiek tijdens je bezoek De LAN-party die ik bezocht het betrefde het spel ‘Call of Duty:
Blijf bij mij Jolink.
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Opnieuw Steeds opnieuw ben ik andere aspecten van
Profetie. De woorden die de HEER tot Israël heeft gesproken bij monde van Maleachi.
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
EMEG-lijst Kijk een The Lord of the Rings met het commentaar van de regisseur. Marciano Timmermans CE2A.
‘Zijn alle godsdiensten gelijk?’. Jezus zegt: Bij Mij moet je zijn! Een andere weg is er niet. Alleen door Mij kom je bij God.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Gedragscode Koninklijke Landmacht
World of Warcraft Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Mijn campagne Big daddy for mayor. Waarom ga ik voor mayor??? Sinds een aantal ronden ben ik echt verslaafd aan miniconomy geraakt! Tha game master heeft.
Ik ben in een klein stadje geboren. Ik was zo snoezig toen ik klein was.
Urbanus naar school Als ik mij haast ben ik nog op tijd.
Andrej Osipian 1 e Bachelor Game Art en Design Game Concept: Book of Lenses.
Andrej Osipian 1 e Bachelor Game Art en Design Game Concept: Book of Lenses.
Glow.
Glow.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Herfst Kleuren-& Vruchten
EMEG-lijst Product presentatie Marciano Timmermans CE2A.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
World of Warcraft Spelen tot level 20 Gaming. Verwachtingen vooraf Ik heb World of Warcraft gespeeld toen de Burning Crusade net uit kwam. Ergens na de.
FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”
Lagoonia.
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
EMEG lijst. Gaming: GunBound. Door Karlijn Dado. Vraag: speel een game mee en haal een level.
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
LAGOONIA
Game concept Samenvatting hoofdstuk 20 & 21. De waarde van esthetiek Het kan spelers aan trekken die het spel anders niet hadden gespeeld Het kan jouw.
EMEG-lijst onderdeel: Speel een spel uit de top 20 Presentatie: FIFA’10 Naam: Jarno Pijpers Wat is FIFA’10?  Nog altijd de meest verkochte sportgame aller.
GTA IV. Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Preek Tekst: Johannes 20: 5-9.
Vrienden.
{.  De game  Feitjes  Eigen ervaring  Conclusie Wat is de succesfactor van World Of Warcraft?
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
00:44 uur Hoi ik ben dan.
Opnames Cup of Tilburg EMEG-lijst deel 7. Op zoek naar de succesfactor Ik was benieuwd wat de succesfactoren zijn van Cup of Tilburg. Hiervoor ben ik.
Wie ben ik?.
11:37 uur Hoi ik ben het..
Liliane de Voogd CO1K, Fontys ACI Mei  Opdracht: speel een aantal uur een serious game  Activiteit: speel de game mee en haal een level.
BONSAI Mijn Leven….
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
Onze doelen en visie in beeld
MY WORLD Uitleg over mijn pagina. ‘MY WORLD’ HOE HET BEGON: Ik wou altijd al een blog, toen ik op een dag aan de pc begon te zoeken hoe je een blog kunt.
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
Dit ben ik Deze prestatie gaat over Lucas. Als je niet oplet dan gebeurd er iets wat niet leuk is.
Bella is wanhopig op zoek naar mij. Hierdoor gaat ze gevaarlijke dingen doen, hou jij haar tegen?
Leer-en ontwikkelgroepen voor ouders. “ Ik heb meegedaan met het begeleiden van crea- activiteiten met de kleuters en heb hierdoor ontdekt dat ik eigenlijk.
Het 24 spel.
Filmpjes: nadenken over geld
Transcript van de presentatie:

EMEG-lijst Speel world of warcraft tot level 20 Marciano Timmermans CE2A

Speel de game mee en haal een level Ik heb dit spel tot level 20 gespeeld, om tot level 20 te komen moest ik uiteraard eventjes zitten voor dit spel. Deze ‘doelstelling’ moet hiervoor natuurlijk ook gehaald worden.

Wat viel mij op? Dit spel is uiteraard verslavend, zodra je erin opgaat. Van tevoren heeft iedereen er wel vooroordelen voor. Ik had deze ook, maar die zijn tijdens het spelen van dit spel weggegaan. Het is uiteraard een slimme actie geweest van WOW (de officiele afkorting) om de eerste 20 levels gratis te maken. Hierdoor heeft men genoeg tijd om verslaafd aan dit spel te worden. Dit is de zogenaamde “trial versie”.

Echter ben ik niet verslaafd aan dit spel geraakt. Mede doordat ik er niet echt de tijd voor heb. En daarnaast is het niet echt mijn ding.