De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn campagne Big daddy for mayor. Waarom ga ik voor mayor??? Sinds een aantal ronden ben ik echt verslaafd aan miniconomy geraakt! Tha game master heeft.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn campagne Big daddy for mayor. Waarom ga ik voor mayor??? Sinds een aantal ronden ben ik echt verslaafd aan miniconomy geraakt! Tha game master heeft."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn campagne Big daddy for mayor

2 Waarom ga ik voor mayor??? Sinds een aantal ronden ben ik echt verslaafd aan miniconomy geraakt! Tha game master heeft er nu zijn 3de opeenvolgende ronde opzitten en kan dus even niet! Ik blijf maar 1 ronde om anderen ook de kans te geven Ik wil weten wat mayor zijn is en ben begaan met eurodam

3 Wat ga ik allemaal doen??? Eerst en vooral ga ik voor een eenvoudig stratenplan,hierdoor worden slechts enkele gebieden beschadigd, gehalveerd! Ik zal voldoende exims plaatsen met in het begin de maximum prijs! Ik ben van plan 3 officers aan te stellen in belang met de veiligheid! En natuurlijk zal ik ook veel geld spenderen in onze goede vrienden de toeristen Strategisch leg ik parken aan, voor hoge kavelstaten en een hoger budget!

4 Nader bekeken stratenplan! Ik zal ook een wedstrijd organiseren en de winnaar krijgt zijn eigen straatnaam!(+100ish) Ik zorg voor een eenvoudig straten plan van hooguit 4 à 5 straten waarvan 2 zeer grote!!! Om straten aan te leggen heb ik ook stenen nodig, deze zal je dan kunnen eximmen

5 Nader bekeken exims! In het begin van de ronde zal ik zoals altijd een grote steen exim plaatse, een kleinere ijzer exim en een gewone boomexim met maximimum prijs!! Na deze exims, volgen opnieuw:soms steen, soms bomen,soms hout en pompen(meestal ook in het begin) Natuurlijk blijven de prijzen niet op hun maximum maar ik zorg voor een grote, tot zeer grote winst!!!

6 Officers!! Ik zal in het begin zo vlug mogelijk (liefst binnen de 24uur) 3officers aanstellen, deze staan in voor de veiligheid van de burgers Ik zal ook nieuwe officers aanstellen zodat ze kunnen leren van een ervaren officer, deze benoem ik dan tevens tot chief officer!!!

7 Toeristen!! Ook deze ronde zullen onze beste vrienden erbij zijn!!! Ik zal er voldoende geld in steken, zodat we er grote winsten kunnen uit halen!!!

8 Parkingen en parkjes!! Ik zal voldoende parkjes en parkingen aanleggen, zodat er constant verbinding is met andere steden!!! En zodat onze kavelstaat omhoog gaat (parkjes)

9 Einde campagne Dus stem op mij en maak mij en hopelijk alle andere eurodammers blij!!!


Download ppt "Mijn campagne Big daddy for mayor. Waarom ga ik voor mayor??? Sinds een aantal ronden ben ik echt verslaafd aan miniconomy geraakt! Tha game master heeft."

Verwante presentaties


Ads door Google