Wie ben ik?.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Interactum Lectoraat Kantelende kennis
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Woorden en tijd.....
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Jack ging met z'n vriend Bob skiën. Ze namen Jack's busje en reden noordwaarts. Nadat ze enkele uren gereden hadden kwamen ze in een verschrikkelijke sneeuwstorm.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Digitaal Beeldverhaal
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
Een kleine voorstelling
Ik ben in een klein stadje geboren. Ik was zo snoezig toen ik klein was.
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Lieve zoon/dochter ....
Ken je me niet meer?.
Geluid aan.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Dagboek van een vrouw.
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
V.E.G.O.
JUSTIN BIEBER.
Niels Lelong.
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
Rode Rozen.
Voor Aranka... Van Aart.
Weet je wie ik ben ?.
Mijn verjaardag..
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Jezus roept de leerlingen
Het jungle feest.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Lekker gegeten??.
Uitleg persoonsvorm (pv)
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
 Wie heeft er hyves?  Hoe vaak zit je er op?  Schelden op Hyves hoort er nu eenmaal bij, iedereen doet dat, ik ook.
Stage: Basisschool de Klingerberg
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Bij mijn Presentatie Richard Postema Welk om. Hoe ik hier ben gekomen? 4 jaar op gezeten, had het er erg na me zin.
‘Mixed up piles’.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Eveline Cannoot Het lijkt alweer zo heel erg lang geleden De zomers die ik met m'n vrienden deelde.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Aandoeningen/ziektes Functies & anatomische eigenschappen Activiteiten en participatie Omgevingsfactoren Persoonlijke factoren InschikkelijkheidIk ben.
Bella is wanhopig op zoek naar mij. Hierdoor gaat ze gevaarlijke dingen doen, hou jij haar tegen?
Leer-en ontwikkelgroepen voor ouders. “ Ik heb meegedaan met het begeleiden van crea- activiteiten met de kleuters en heb hierdoor ontdekt dat ik eigenlijk.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

Wie ben ik?

Mijn naam is Lien Vissers, ik ben 27 jaar en woon in Moorslede

Ik woon samen met Dennis, de papa van mijn drie schatjes Liede die 4jaar is Tiebe die twee jaar is Siepe die twee maand is

Ik hou er van om tijd door te brengen in gezinsverband, mijn kindjes en vriend komen dan ook meestal op de eerste plaats. Wanneer het me lukt dan spelen/knutselen/koken/… we samen,ik vind dit heel belangrijk want voor je het weet groeien ze je boven het hoofd… Ook mijn moeke,papa,de zussen en schoonfamilie zijn erg aanwezig in ons gezinsleven, als het past dan proberen we bij iedereen één keer per week binnen te springen! Maar af en toe heb ik eens tijd nodig voor mezelf,dan ga ik de donderdagavond met anderen naar het kerkkoor van Passendale,ik zing er samen de sopraanstem… Het kan eens deugd doen om een uurtje te ontsnappen uit het drukke gezinsleven! Verder hou ik ervan om te wandelen,te fietsen en te zwemmen en dat natuurlijk weer samen met de kinderen.

Waarom studeer ik orthopedagogie?

Ik was al lange tijd op zoek naar verandering in mijn leven,ik heb enkel het diploma middelbaar onderwijs in de richting sociale en technische wetenschappen. Maar ik wilde eigenlijk al lang werk vinden in de sociale sector, zonder de geschikte ‘papiertjes’ was dit toch niet zo makkelijk. Tot ik plots na enkele jobs in de verkoop een vacature zag bij:

… Dit is een instelling voor personen met een matig tot zwaar mentale handicap, er is een dagcentrum en ook een mogelijkheid tot inslapen tijdens de week.

Wie niet waagt niet wint dacht ik, en ik stuurde mijn CV op,groot was de verrassing toen ik werd uitgenodigd voor een gesprek. Alles verliep heel vlot,ik ging op gesprek om te werken in de maanden juli en augustus als extra hulp bij de opvoedsters,maar kreeg te horen dat ze ook nog iemand zochten die wou helpen bij de dienst vorming en werken, dit leek me iets dat me nog meer lag aangezien ik een verleden had als leidster in de chiro en tal van animatorcursussen had gedaan,dus solliciteerde ik meteen mee daarvoor…

Nog meer verrast was ik toen ik op een dag telefoon kreeg dat ik kon starten op 1 juli als begeleidster in dienst vormen en werken. Ik zou dus vooral de creatieve dingen mogen doen. De bewoners begeleiden tijdens sportactiviteiten, muziek &dans,tekenen,… en ook helpen in het atelier, ik had er een prachttijd. Jammer genoeg kreeg ik te horen dat ze na augustus geen uren meer hadden voor een opvoedster A2 wel A1 en aangezien ik toch al lang een hoger diploma wou maar dagonderwijs niet te combineren viel met het gezinsleven schreef ik mij in voor de opleiding orthopedagogie via afstandsonderwijs! Ik heb er nog geen moment spijt…

Ik hoop dat ik de opleiding tot een goed eind kan brengen en erin zal slagen om ergens werk te vinden als opvoedster want dat is toch wel mijn droom!