Montessorischool Gemaakt door:.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Bzt show Ik doe mijn powerpoint over de bzt show omdat ik er zelf ook naar toe ben geweest.
Advertisements

De bedenker van het Daltononderwijs
Gemaakt door Fardau Kleefstra
De stelling van pythagoras
Sporten.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Rekenland vliegreis BERGMANS
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Bedrijfsbezoek Hakvoort Gemaakt door Tim, Enar, Tijn, Mitchell, Ike en Jimi.
… en wat wil Jezus van jou?
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
COLUMBUS.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
‘Zijn alle godsdiensten gelijk?’. Jezus zegt: Bij Mij moet je zijn! Een andere weg is er niet. Alleen door Mij kom je bij God.
DE olympische spelen..
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Gemaakt door: Koen en Jasper
Antwoord op vraag SOPO1-4
Gemaakt door: Esther, Oscar en Jaimie.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Adolf Sax Door Jonathan & Giel.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Mail Extra uitleg. aan In het filmpje zag je waar aan stond een adres word gezet dat adres bepaalt naar wie het word gestuurd.
Terugblik Toermalijn Mika Huisman.
Terugblik op de Toermalijn
Ken je me niet meer?.
*Ella en Nienke* *6a abbs podium*
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Het hele werkwoord.
De black dragon. hoofdstukken - wat is de black dragon? - wie heeft de powerpoint gemaakt? - wie kwam op het idee?
E SCHER IN HET PALEIS Tentoonstelling van een geniale kunstenaar.

Weekend kring. Hilal Kaya 8B.
De dans Mijn spreekbeurt gaat over de dans. Ik heb het onderwerp gekozen, omdat het mijn hobby is en ik er veel over weet.
Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…
„Papa, waarom hebben wij indianen allemaal van die lange namen, terwijl de cowboys altijd korte namen hebben zoalsBill, Tex of Brad?
Nadia zahraoui.
Spoorbrug Oktober 2014 NIEUWS Hallo allemaal Dit is de eerste Spoorbrug nieuwskrant. Hier kunnen jullie lezen wat wij de afgelopen periode allemaal in.
Lodewijk Napoleon Bonaparte
Dit is de rooster Voetbalcompetitie Datum Wedstrijd Uitslag ma. 21/05 5a – 5b 1-0 di. 22/05 5c – 6a 6-0 do. 24/05 6b – 6c 0-4 vr. 25/05 5a – 5c 0-3 di.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Automerken Douwe van Wel Jimmy van Zichem
Sophie Albert, Donnée Frielink en Emmy Ratering
Montessori onderwijs Gemaakt door:.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Columbus Door vicky en maaike.
Ervaringen van kinderen in woorden vangen
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Bij mijn Presentatie Richard Postema Welk om. Hoe ik hier ben gekomen? 4 jaar op gezeten, had het er erg na me zin.
Op zondag zijn we met de auto 1
Onderzoeksvragen?.
Gemaakt door Nouk en Lotte
Biomimicry Gemaakt door Nouk en Lotte.. Inhoud  Wat is biomimicry?  Wat betekent het?  Voorbeelden  Weetjes  Wat ik er van vind  Wat heb ik er van.
INTERVIEW. Hallo, Ik ben juf Isabelle. Ik geef les in het 1 ste leerjaar van de Sint-Stevensschool.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Onderwerp Ik heb dit onderwerp gekozen? Omdat ik het zelf heb. En omdat het mij interesseert. En omdat ik het belangrijk vind dat jullie het ook weten!
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Mobile Fun Hoi, ik ben Mobie en ik ga samen met Ronnie jullie deze PowerPoint presentatie presenteren. Op de volgende dia staat wat deze opdracht inhoud.
4G Geven Gunst Genade Gratie Geven 4G Geven & ontvangen …
Project: Romy Bhoelai Furkan Öncü Datum: Klas: 4KB Eindproject
Mopje voor de Dierenliefhebbers.
Transcript van de presentatie:

Montessorischool Gemaakt door:

Inleiding Inleiding Waarom heb ik dit onderwerp gekozen? Maria Montessori Schoolperiodes Materiaal Weetjes Quizzzzzzzzzzzzz

Waarom heb ik dit onderwerp gekozen??? -ik zit zelf op school -montessori onderwijs is anders dan dat van ons -ik wou er dus meer over weten Waarom heb ik dit onderwerp gekozen

Maria Montessori Ik ben geboren op 31 augustus 1870 Hallo ik ben Maria Montessori! En gestorven op 6 mei 1952 ik ben dus 82 jaar geworden En ik heb het montessorionderwijs bedacht Ik kwam voor het eerst in Nederland in 1914 toen was ik 44 jaar Alessandro Montessori en Renilde Stoppani zijn mijn ouders Ik ben eigenlijk Italiaans

Schoolperiodes Je hebt de onderbouw: groep 1, 2 en 3 Er is ook nog een middenbouw, groep 4 en 5 En als laatste de bovenbouw groep 6, 7 en 8

Materiaal Op montessorischolen gebruiken ook verschillende soorten materiaal. Ze hebben spelletjes voor de onderbouw die te maken hebben met zintuigen. Voor de middenbouw en bovenbouw hebben ze rekenspelletjes en rekenmaterialen dat hebben ze natuurlijk ook in andere vakken.

in het Grieks vrije tijd betekend Dat schrijf je zo: σχολή Wist je dat school in het Grieks vrije tijd betekend Dat schrijf je zo: σχολή Maria Montessori hield vooral van wiskunde en biologie De eerste school in Nederland werd geopend in 1915 dat was in den haag Maria Montessori werd op een Italiaans bankbiljet gezet van 1000 lire. Eerst stond daar Marco Polo.

Quizzzzzzzzzzzzzz 1. Wie heeft het bedacht? 2. Waarom heb ik dit onderwerp gekozen? 3. In welk land is Maria Montessori geboren? 4. De eerste montessorischool is geopend in 1915, maar waar? 5. In welke taal betekend dit: σχολή School? Maria montessori Wij hebben ander onderwijs dan montessori onderwijs Italië Den Haag Grieks

Bedankt voor het kijken naar mijn PowerPoint