Zondagavond 8 maart 2015.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wees maar niet bang, wanneer de nacht gaat komen
Advertisements

Welkom op TOV! Bekering.
GOD is liefde.
De Geest wil je met kracht vervullen! Philip Nunn November Nunspeet.
Heilig Avondmaal Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling
Advent Advent is onderweg zijn Advent is op die lange weg zijn van verwachting naar vervulling, van droom naar werkelijkheid. Advent is geduldig wachten.
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (5)
Het profiel van een christen
De drie-eenheid “omdat God Zich zo in zijn Woord heeft geopenbaard”
Brief 19,1 “Ik ben gelukkig te vernemen dat je van goede wil bent om heilig te worden. Maar denk erom dat het niet volstaat om te beginnen, we moeten.
Gebed om zegen.
Welkom WELKOM. 'Sterven is het uitdoven van een lamp, niet de vernietiging van het licht.'
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1978 Universal Songs 1/3 SAMEN IN DE NAAM VAN JEZUS (C.A.E. Groot / Arr.: Hans Lieberton)
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1991 Universal Songs 1/4 U VERZADIGT MIJ MET UW LIEFDE, HEER (Peter van Essen) Refrein:
Zingen Vers 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan,
Medewerkers voor de “Goed voor elkaar” activiteiten voor de basisschoolkinderen uit groep 1-4.  19 september “Filmmiddag” vanaf 14:45 uur  26 september.
WELKOM OP TOV!.
GENADE = FEEST Of toch niet?.
Welkom op TOV!.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Zondag 9 maart 2014 Doop Justin Fabian Vernooij Gevoelens kun je niet verwoorden zodra je je kind in handen houdt. Je kunt slechts blij en dankbaar zijn.
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Proviand voor onderweg Verder aan de slag met de visietekst Dekenale avonden voor team 2013 Powerpoint bij de slotbezinning.
STARTVIERING Een vurig schooljaar ‘t licht aan jou !
Op Weg Naar Pasen De Zeven Kruiswoorden
Wie is God voor jou?.
Doopdienst 10 november 2013 Koen Minderhoud
Hartelijk welkom in deze dienst
De “Dialoog” tss Paulus en Jezus, op de weg naar Damascus (Mendelssohn) nodigt uit tot de ontmoeting met Hem 14de vd Tijd door het Jaar.
Welkom.
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (4)
Romeinen Denken en Dienen.
AAN UW TAFEL.
Leven zoals past bij God
Paulus' brief aan de Kolossers (3).
Lekker gegeten??.
Vers 1 O allerhoogste Majesteit, die in het rijk der heerlijkheid de heem'len hebt tot Uwen troon, wij roepen U, in Uwen Zoon, die voor ons heeft genoeg.
Bid mee, help mee en geef!.
Bid mee, help mee en geef!. Zuid-Afrika lijdt… Armoede, gebroken gezinnen en taboes rond aids ontwrichten de samenleving. Zuid-Afrika: veel gebroken gezinnen.
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
O Heer, wat ben ik moe!.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Vers 1 Wil, als ik roep, mij antwoord geven, o God van mijn gerechtigheid. U, die voor mij, in 't nauw gedreven, ruim baan gemaakt hebt in mijn leven,
Startzondag-viering ‘Goede buren‘
In deze dienst zal Ds. A. H. Verbree voorgaan Na de zegen zingen we Ps. 18: 1 Schriftlezing: Nehemia 13: 14, 22, 31 Tekst: Zondag 32.
VREUGDE.
2 Romeinen 1:16 Want ik schaam mij niet voor het evangelie; want het is Gods kracht tot behoudenis voor ieder die gelooft, eerst voor de Jood, en ook.
Welkom Voorganger: Dhr. J. Smit Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: J. Tijssen Schriftlezing: Mattheus 6: 5-13.
Hebreeen 10: 22 laten wij tot Hem naderen met een waarachtig hart, in volle zekerheid van het geloof, nu ons hart gereinigd is van een slecht geweten en.
DE BERGREDE (5) WELKOM.
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
Nieuwsberichten 2015 wat is dit voor een wereld? puinhoop? barensnood.
Het is Biddag! Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Bid je mee? Voor hun.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
ELKAAR (VER)DRAGEN Witte Donderdag. Het Laatste Avondmaal.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
De preek gaat over: Lukas 24: Voorlezer: Jan Dees Voorganger: Ds. J.F. Harmanny te Hoek Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Eerste.
Ik zet mij in voor uw verlangen (Zondag 49). Uw wil geschiede / laat uw wil gedaan worden.
Biddende vaders een lezing voor vaders, moeders mogen meeluisteren!
Les 9 voor 28 mei “Wie zich dan zal vernederen als dit kind, die is de belangrijkste in het Koninkrijk der hemelen.” (Mattheüs 18:4) Wat betekent.
Zonde = ‘je doel missen’ Je wilt het doel toch niet missen?
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
Geloofsgemeenschap De Goede Herder
Bidden om de hemel op aarde
Onze (geestelijke) zintuigen oefenen
de waarheid die mij leidt.
Transcript van de presentatie:

Zondagavond 8 maart 2015

Here, zegen dit eten, om Jezus wil, amen!

Bid mee, help mee en geef!

Twee lessen uit Jezus’onderwijs Besef dat je een kind van God bent Bid om de geestelijke werkelijkheid

Bid mee, help mee en geef! Besef dat je een kind van God bent Onze partners bieden hoop, gedreven door de liefde van Jezus. Ze brengen verandering, door voedsel, zorg, medicijnen én de kracht van het Evangelie.

Jezus leert ons bidden: Vader Vader, ik dank u dat u dit voor wijzen en verstandigen hebt verborgen, maar aan kinderen geopenbaard… Vader, als u het wilt, neem deze beker van mij weg Vader, nu is de tijd gekomen, toon nu de grootheid van uw Zoon, dan zal de Zoon uw grootheid tonen Vader, vergeef het hun, want ze weten niet wat ze doen… Vader, in uw handen beveel ik mijn geest

Mijn God, mijn God, waarom hebt u mij verlaten?

Bid mee, help mee en geef! Onze partners bieden hoop, gedreven door de liefde van Jezus. Ze brengen verandering, door voedsel, zorg, medicijnen én de kracht van het Evangelie. Bid voor de geestelijke werkelijkheid

Bid mee, help mee en geef! Onze partners bieden hoop, gedreven door de liefde van Jezus. Ze brengen verandering, door voedsel, zorg, medicijnen én de kracht van het Evangelie. Uw koninkrijk kome!