De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Advent Advent is onderweg zijn Advent is op die lange weg zijn van verwachting naar vervulling, van droom naar werkelijkheid. Advent is geduldig wachten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Advent Advent is onderweg zijn Advent is op die lange weg zijn van verwachting naar vervulling, van droom naar werkelijkheid. Advent is geduldig wachten."— Transcript van de presentatie:

1 Advent Advent is onderweg zijn Advent is op die lange weg zijn van verwachting naar vervulling, van droom naar werkelijkheid. Advent is geduldig wachten zonder de moed op te geven. Advent is je eigen leegte weer vol laten stromen. Advent is verlangen naar ontwapenende nieuwheid, naar verfrissend leven dat opborrelt uit de Bron. Advent is je voorbereiden op het grote Kerstfeest, op de geboorte van dat goddelijke in je, het kind. G.V.

2 Advent

3

4

5

6 Adventsgebed

7 God, we verlangen naar licht,
. God, we verlangen naar licht, naar het licht van de zon dat onze huid verwarmt en naar dat andere licht dat warm maakt van binnen.

8

9 We verlangen naar troost,
naar een beetje liefde en naar aandacht voor onze problemen, naar positieve dingen, lichtpuntjes in de narigheid die we om ons heen zien.

10

11 Raak ons aan met Uw licht,
want dat hebben we nodig om verder te groeien.

12

13 Raak ons aan met Uw liefde
want daardoor zullen we liefde kunnen geven.

14

15 Laat ons leven in Uw licht,
want daardoor zullen we zien wat er moet veranderen in de wereld en in onszelf.

16

17 Geef dat het licht dat lang geleden
zichtbaar werd in een Kind alle mensen kan bereiken die in het donker leven.

18

19 Geef dat het ze hoop en kracht geeft

20

21

22 u geeft me warmte als mijn deken in de winterkou u bent mijn licht in het donker van de nacht u heeft de hand die ik nooit meer los wil laten u geeft me kracht kracht om uw hand nooit meer los te laten Amen

23 een gezegende, fijne, rustige, goede
u allen een gezegende, fijne, rustige, goede Adventstijd toegewenst


Download ppt "Advent Advent is onderweg zijn Advent is op die lange weg zijn van verwachting naar vervulling, van droom naar werkelijkheid. Advent is geduldig wachten."

Verwante presentaties


Ads door Google