Psalm 8 6 U (God) hebt hem (de mens) bijna een god gemaakt, hem gekroond met glans en glorie 7 hem toevertrouwd het werk van uw handen en alles aan zijn.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
20 april 2014 Den Haag. 10 Spreek tot de Israelieten en zeg tot hen: Wanneer gij komt in het land dat Ik u geef, en DE OOGST daarvan binnenhaalt, dan.
Advertisements

Blijf in Gods genade.
In het begin schiep God de hemel
Psalm Een pelgrimslied. Ik sla mijn ogen op naar de bergen,
Psalm 104:1-31 NBV.
ÉÉN GOD, DE VADER 3 nov Rotterdam.
27 februari 2014 Bodegraven 1. 1Korinthe 12 1 Ten aanzien van de uitingen des geestes, broeders, wil ik u niet onkundig laten. 2.
De schepping.
Presentatie Muziek en zang Paul Wilbur.
Psalm 8 1 ¶ Voor de koorleider. Op de wijs van De Gatitische. Een psalm van David. HEER, onze Heer, hoe machtig is uw naam op heel de aarde. U die aan.
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
Godsdienst.
'k Heb geloofd en daarom zing ik Opwekking 311
Zingen Vers 1 Verwacht de komst des Heren, o mens, bereid u voor:
"Maaltijd van de Heer" met 'nablijven'
Hel en verdoemenis II ver-doe-men, voor eeuwig veroordelen, naar de hel verwijzen “,,
De Ben Adam Psalm 8.
Welkom in deze kerkdienst
A.Ik laat mijn computer 24 uur per dag aan staan B.Gemiddeld 8-16 uur C.Ik zet mijn computer altijd uit als ik hem niet gebruik.
‘voor de kinderen’. Johannes 1 3 x een nieuw begin de wording van de wereld de(mens)wording van Jezus de wording van Gods kinderen In het begin.
Zondag 8 juli 2012 Doop Feline Vernooij Heer onze God, Gij hebt de aarde tot aanzijn geroepen uit de wateren van de oervloed. Gij hebt met Uw schepping.
Volbracht: Het offer Johannes 1:29 “Daar is het lam van God, dat de zonde van de wereld wegneemt.” Weet je het nog van een paar weken geleden? We begonnen.
Psalm 85 Het Kruispunt: hemel en aarde omarmen elkaar Het Kruispunt: hemel en aarde omarmen elkaar Keerpunt Keerpunt Uithangbord Uithangbord Lichtbron.
Je ziet Gods grootheid Wat ben ik eigenlijk klein!
Geen twijfel aan Gods zorg…
God beantwoordt je roep om hulp Jezus Christus God beantwoordt je roep om hulp Jezus Christus Psalm 22.
Engelen.
De stelling: Het kan niet waar zijn dat er maar één ware godsdienst is.
De heerlijkheid van God zien…
9 oktober 2014 Bodegraven 1. 2 De vorige keer Want evenals in Adam allen sterven, zo zullen ook in Christus allen levend gemaakt worden. 23 Maar.
1 donderdag 20 juni 2013 vanaf Hebreeen 5 10 donderdag 20 juni 2013 vanaf Hebreeen 5 10.
Vers 1 De zonde spreekt haar vleiend woord, waarnaar de boze gaarne hoort, want hij wil God niet vrezen. 't Is enkel kwaad wat hij beoogt. Hij denkt dat.
Psalm 88 Vers 1 HEER, die mijn heil, mijn helper zijt, des daags roep ik om mededogen, des nachts leg ik mij voor uw ogen. Hoor naar mijn stem die tot.
Stof om over na te denken…
Laat heel de aarde voor de HEERE vrezen, laat alle bewoners van de wereld bevreesd zijn voor Hem. Want Hij spreekt en het is er, Hij gebiedt en het staat.
Vers 1 Gezegend zij de HEER, die t' allen tijde mijn toevlucht is, mijn hand leert hoe te strijden, die voor 't gevecht mijn vingers vaardig maakt! Hij.
Zingen Vers 1 Juicht, alle volken, prijst de HEER!
Zingen Vers 1 Ontferm U, God, zij maken op mij jacht.
Michazondag: Over de strijd tegen armoede en onrecht Thema 2014: Heel de schepping We lezen: Psalm 8 Romeinen 8: 18 – 24 Alle liederen worden tijdens de.
Zingen Vers 1 'k Heb geloofd en daarom zing ik,
Zingen Vers 1 Wij weten dat God alles keert ten goede op termijn
Zingen Vers 1 Zingt een nieuw lied voor God de HERE.
1 donderdag 21 maart 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 10 donderdag 21 maart 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 10.
Zingen Refrein Heer, onze Heer, hoe machtig is uw Naam
Zingen Heer, onze Heer, hoe machtig is uw naam op heel de aarde.
Wat zoeken jullie de levende bij de doden. Bijna een verwijt
DE GROTE WITTE TROON deel 2 9 november 2014 Zoetermeer.
Zingen Vers 1 Ere zij aan God, de Vader, ere zij aan God, de Zoon,
Zingen Vers 1 Mijn hart is, Heer, in U gerust.
Welkom.
Vertrouwen.
Psalm 148 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER, hoog in de hemel van zijn eer. Looft Hem, die in de hoge troont, gij engelen, die bij Hem woont. Looft.
WAT HEBBEN WIJ AAN DIT VERHAAL?. GODS VERLOSSINGSPLAN GAAT VERDER.
Waarom zijn we hier op aarde?. Wat is de zin van ons bestaan? Waar leef jij voor? Wat is jouw levensdoel? Waarom ben jij hier op aarde? Heb jij dat helder?
Leg al uw zorgen maar weg bij de Heer Psalm 55:23 1 LEG AL UW ZORGEN MAAR WEG BIJ DE HEER Angst – en dus vluchten? Boosheid – en dus vechten? God nodigt.
Matteüs 28:18-20a Iedereen moet erkennen: Christus is Heer 1.
Liturgie ♪8b: 1,2,3,4 1,2,3,4 ♫ELB471: ref1/ref2 ref1/ref2 ♪975: 1,2,3 1,2,3 ✝Ps: ✝Fil.4: ♪8: 1,3,4,6 1,3,4,6 ✞Verkondiging ♪823: 1,4,5.
neem van het levende water dat geboden wordt
Rentmeesterschap Een rentmeester is iemand die het financiële en zakelijke beheer voert over de onroerende goederen van iemand anders. Wat betekent rentmeesterschap.
Rijkdom Genesis 13:4-6 “Abram was heel rijk. Hij had heel veel schapen, geiten en koeien, en veel zilver en goud. Lot was met Abram meegereisd. Ook Lot.
Openochtend GBS De Springplank Leek
Les 7 Schepper Wat doe ik hier vandaag?
Les 17 God, anderen en ik.
Rijkdom Genesis 13:4-6 “Abram was heel rijk. Hij had heel veel schapen, geiten en koeien, en veel zilver en goud. Lot was met Abram meegereisd. Ook Lot.
Blok II God de Vader In de komende zes lessen leer je God de Vader beter kennen door te kijken naar wat Hij gedaan heeft en nu nog doet.
Psalm 8 Heer, wat bent U goed! U ziet alles en iedereen op de aarde.
Les 19 Jij en je uiterlijk Wat doe ik hier vandaag?
Stendal-syndroom: Florence
Welkom in deze kerkdienst
Psalm 8 Ga zo met de schepping om dat Gods roem op aarde zichtbaar blijft.
Transcript van de presentatie:

Psalm 8 6 U (God) hebt hem (de mens) bijna een god gemaakt, hem gekroond met glans en glorie 7 hem toevertrouwd het werk van uw handen en alles aan zijn voeten gelegd: 8 schapen, geiten, al het vee…

Psalm 8 6 U (God) hebt hem (de mens) bijna een god gemaakt, hem gekroond met glans en glorie 7 hem toevertrouwd het werk van uw handen en alles aan zijn voeten gelegd: 8 schapen, geiten, al het vee… ‘weinig lager dan hemelse wezens’

Psalm 8 6 U (God) hebt hem (de mens) bijna een god gemaakt, hem gekroond met glans en glorie 7 hem toevertrouwd het werk van uw handen en alles aan zijn voeten gelegd: 8 schapen, geiten, al het vee…