Psalm 111 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER. Ik breng met heel mijn hart Hem eer, met allen die oprecht Hem zoeken. Groot zijn Gods werken en zeer.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Zingen Gedenk, o volk, met heilig beven,
Welkom in deze kerkdienst
Zingen Vers 1 O onze Vader, trouwe Heer, zie uit uw hemel op ons neer;
Geprezen zij de Heer opwekking 44
In deze dienst zal Ds. de Kimpe voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 397 : 1 – 6 Na de zegen Ps. 111 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 14 : 10 – 17 Tekst:
Zingen Vers 1 O hemels licht dat mijn bestaan doorschijnt.
Zingen Vers 1 Gezang 118 God is getrouw, zijn plannen falen niet.
Zingen Vers 1 O Schepper, Geest, woon in uw kerk,
Welkom in deze kerkdienst
TOV! Openingsavond Thema:Wie is God ?.
Psalm111:1, 2 Psalm111:5, 6 Jesaja42: : 8 Gezang30:1, 2, 5, 6 Jesaja43:8 Psalm85: Gezang161:1, 4 Gezang182C:Amen Liturgie ds. K. Harmannij Eindhoven-Best.
De stelling: Het kan niet waar zijn dat er maar één ware godsdienst is.
Deuteronomium 30: 19 Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het.
Zing voor de Heer een nieuw lied, vertel iedereen hoe groot Hij is!
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ouderling A. Overwater “De ogen van Jezus zien mensen in nood”
Laat heel de aarde voor de HEERE vrezen, laat alle bewoners van de wereld bevreesd zijn voor Hem. Want Hij spreekt en het is er, Hij gebiedt en het staat.
Zingen Vers 1 'k Hef mijn ziel in vast vertrouwen
Zingen Vers 1 Het ruime firmament maakt wijd en zijd bekend
Ik zal mijn gemeente bouwen Zendingsdienst
Vers 1 Hoor mij, HEER, wil antwoord zenden, Zie mijn bittere ellende. Hoed mijn leven, U gewijd, stel uw knecht in veiligheid. Heer mijn God, wees mij.
1. Zingt nu een nieuw lied voor de HERE, want Hij heeft wonderen gedaan! Zijn rechterhand, vol roem en ere, zijn arm bracht Hem de zege aan, Prijst onze.
Zingen Vers 1 Juicht, alle volken, prijst de HEER!
Zingen Vers 1 Mijn God en Koning, aller vorsten Heer,
Welkom in deze eredienst
Zingen Vers 1 Juicht, o volken, juicht, handklapt en betuigt
Beamteam.oost Zoekt met spoed hulp voor het maken van presentaties in de erediensten. Wie komt ons helpen? Opgeven via of bellen.
Zingen Vers 1 Wat drijft de volken, wat bezielt ze toch?
Zingen Vers 1 Lof aan de God van Israël,
Zingen Vers 1 Waarom, o HEER, blijft U van verre staan?
Zingen Vers 1 Ik zal met heel mijn hart uw eer
Zingen Psalm 19 Vers 1 Het ruime firmament maakt wijd en zijd bekend
Zingen Vers 1 Ere zij aan God, de Vader, ere zij aan God, de Zoon,
Zingen Vers 1 De HEER regeert, bekleed met majesteit,
In deze dienst zal Ds. M. van Veelen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 126: 1 Na de zegen Ps. 99: 1, 2 Schriftlezing: Jes 52:7-10 en 1 Joh.1:1-4 Tekst:
Preek psalm 115 Niet ons, HEER, niet ons, geef uw naam alle eer,
Vers 1 De HEER alleen regeert, als Koning hoog geëerd tot aan de verste stranden. Verheugt u alle landen. Hij hult zijn majesteit in wolk en donkerheid.
Vers 1 Wil, als ik roep, mij antwoord geven, o God van mijn gerechtigheid. U, die voor mij, in 't nauw gedreven, ruim baan gemaakt hebt in mijn leven,
Zingen Vers 1 Loof nu, mijn ziel, de Here,
Vers 1 Zingt vrolijk, looft de naam des HEREN, rechtvaardigen, brengt God uw dank. Het past oprechten Hem te eren met een nieuw lied en citerklank. Laten.
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Liturgiebr. D. v Harten Collecte: Diaconaal centrum Eindhoven Psalm100:1, 2 L. Psalm150: Psalm100:3, 4 T. Psalm150: Gezang139:1, 2 Psalm145:1 Gezang107:1,
Vers 1 Voorwaar, ik keer mij stil tot God. Hij is mijn heil, mijn vaste rots. Een schuilplaats wil Hij voor mij wezen. Alleen hij Hem is hulp in nood.
Liturgie Ps.108: 1, 2 Lz.Psalm 111 Ld.20: 1, 3 T.Psalm 111 Ps.111: 1, 2, 6 Gz.108 Gz.165 Inleveren aan-/afmeldstrookjes Vandaag en morgen zijn de laatste.
Zingen Vers 1 Wat God doet, dat is welgedaan,
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
Voorganger: ds. G. Rohaan Organist: Mans Kuipers
Psalm 148 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER, hoog in de hemel van zijn eer. Looft Hem, die in de hoge troont, gij engelen, die bij Hem woont. Looft.
Spring in het diepe!.
In deze dienst zal Ds. A. P. Feijen voorgaan. Na de zegen zingen we Psalm 105: 1, 2 Schriftlezing: Lucas 9 : Tekst: Lucas 9 :
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 1 – 8.
Voorganger:Ds. J. E. de Groot Welkom in deze dienst Schriftlezing:Johannes 16: 1 – 15.
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Voorganger: ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 9 – 20.
Voorganger:ds. Abma Welkom in deze dienst Schriftlezing:Handelingen 2:
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Liturgiebr. J. Blom Collecte: Gevangenenzorg Gezang145: Psalm111:5 2 Samuel13:38- 14: 17 Psalm111:6 2 Samuel14:21- 24, Psalm89:12 2 Samuel14:12-
Voorganger:Ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 7.
Weest niet verbaasd als u de wereld haat;
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds J.B. Kamp Schriftlezing: Psalm 77.
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. M Dubbelman
Welkom in deze dienst Voorganger: prop. W. van Stuijvenberg
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Transcript van de presentatie:

Psalm 111 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER. Ik breng met heel mijn hart Hem eer, met allen die oprecht Hem zoeken. Groot zijn Gods werken en zeer goed. Wie vreugde schept in wat Hij doet, moet ze nauwkeurig onderzoeken.

Psalm 111 Vers 2 Des HEREN doen is majesteit en eeuwig zijn gerechtigheid. Barmhartig is Hij, vol genade. Hij gaf een klaar getuigenis en stichtte een gedachtenis voor zijn geduchte wonderdaden.

Psalm 111 Vers 3 De HEER heeft wie Hem vreest, gevoed. Hij die barmhartig is en goed, blijft eeuwig zijn verbond gedenken. Zijn grote kracht heeft Hij getoond: het land, door heidenen bewoond, gaf Hij zijn volk eens ten geschenke.

Psalm 111 Vers 4 Gods werk is waarheid en vol recht; en alles wat Hij heeft gezegd, is ons een licht op onze wegen. Hij doet zijn vaste woord gestand. dat tijd en eeuwigheid omspant. Hij is getrouw is vloek en zegen.

Psalm 111 Vers 5 De HERE heeft zijn volk gered en het geheiligd door zijn wet, voor eeuwig zijn verbond gesloten. Zijn naam is groot in heiligheid en zeer geducht, vol heerlijkheid. Hij is nabij zijn gunstgenoten.

Psalm 111 Vers 6 't Begin van ware wijsheid is - zo leert ons Gods getuigenis - de HERE als uw God te vrezen. Wie hiernaar leeft, hij heeft verstand, hij dient zijn God met hart en hand. Voor eeuwig wordt Gods naam geprezen.